szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2014. január 31.
Egy bonyodalmas és örökké tartó szerelem!
Egy bonyodalmas és örökké tartó szerelem!

Az egész 1 évvel ezelőtt történt, karácsonykor! (December 25.) Rám írt egy fiú az interneten, aki nagyon tetszett, de soha nem mondtam meg senkinek. Na szóval rám írt, kérdezgette, hogy mi újság, hogy vagyok, és nagyon kedvesen bánt velem.

Aztán megírta nekem, hogy kb. már 1-2 hónapja tetszem neki. Nagyon megdöbbentem és erre azt írtam, hogy "Te is tetszel nekem!". Már akkor fényessé tette a napomat. (Ő volt egyébként a suli legmenőbb fiúja, akiért minden lány oda volt.)
Mindennap beszélgetni kezdtünk... Nem volt olyan nap, hogy ne beszéljünk. És eltelt 1 hónap... Végül beleszerettem, de nem mertem megmondani neki. Kicsit szégyelltem magam, hogy ennyi idő alatt szerelmes lettem. Végül kiderült... Ő is szerelmes lett belém. Kicsit félénk típus volt, de minden nap tudtunk beszélgetni a suliban is. Mindig feldobta a napjaimat. Végül összejöttünk. Annyira boldog voltam, ő volt az első szerelmem. Rendesen ugráltam örömömben amikor hazaértem. Aztán történt valami...Belépett más fiú az életembe, aki nem más, mint az első szerelmem unokatestvére. Egy igazi nőcsábász volt, mindig a fejemet fűzte. De elkövettem egy hatalmas hibát. Bele szerettem. Tudom, hogy nem kellett volna belé szeretnem, de annyira aranyosan meg kedvesen bánt velem. És bűntudatom is volt. Eljött az a pillanat amikor választanom kellett kettőjük között. Fogalmam sem volt, hogy mit csináljak. Mind a kettőjükbe őrülten szerelmes voltam. De végül az első szerelmemet választottam. Úgy éreztem, hogy vele sokkal boldogabb leszek. És az is voltam.

....

Teltek, múltak a hónapok, a napok. Egyre jobban megszerettük egymást, többet találkoztunk. Csak sajnos voltak bajok. A szüleim ellenezték, hogy együtt legyek vele. Csak azért ellenezték, mert a családja és ő maga is cigány volt és szegény. Nem értettem meg a szüleimet, hogy ezért miért kell őket elítélni. Nos! Mivel ellenezték, továbbra is találkozgattunk, de titokban! Sajnos sokszor a félelem visszatartott, túlságosan féltettem őt, mert az apám szó szerint pszichopata, és megölte volna a barátomat. Sokszor szakítottunk, mert minden ellenségünk közénk állt. Én annyiszor sírtam már miatta, és ő is sírt miattam. Már nem szerettük, hanem rendesen imádtuk egymást.
Aztán egyre bonyolultabbak lettek a helyzetek....

....

Összegabalyodtunk, nem tudtunk egymás nélkül élni, nem bírtuk ki egymás nélkül. De végül nem ismertem magamra. Depressziós lettem, mert a szüleim egyre jobban ellenezték a kapcsolatunkat és bárhová is mentünk a barátommal találkozni (titokban), követtek minket és mindent leadtak a családomnak. Mivel depressziós lettem, sajnos a barátomat is bántottam a nagy semmiért, ok nélkül. Már elege lett a gyerekes viselkedésemből (Ami érthető volt). Szakított velem és előtte úgy elkezdtem sírni (Nem bírtam visszafogni magam). Csak megölelt és mondogatta, hogy ne sírjak. Hogy találni fogok egy sokkal jobb fiút, aki boldoggá fog tenni. Én meg elleneztem, hogy ez nem így lesz!
Hazamentem, bőgtem folyamatosan, és megtettem azt, amit egész életemben nem tettem meg. Bevettem egy nap 7 nyugtatót. A halálomat kívántam, öngyilkos akartam lenni. Csak sajnos nem jött össze.

...MOSTANSÁG...

Mai napig gyerekesen viselkedem, még depresszióssá váltam. Magam sem értettem, hogy miért. Kibékültem a barátommal, újra együtt voltunk. De megint csak bántottam. Annyiszor bántottam már szegénykét, amit csak később bántam meg, hogy ilyen szörnyűségeket tettem vele. Megígértem neki, hogy meg fogok változni. Aztán mondta, hogy már kihűlt a remény. Fél a csalódásoktól. Ez ma történt. Örökre elveszítettem azt, akit nagyon imádok. Ma is bevettem 7 nyugtatót, és csak sírok, és sírok! Örökké szeretni fogom őt, soha nem fogom őt elfelejteni. Kihűlt a remény, mindennek vége, de a jövőmben boldogan fogok visszaemlékezni arra, hogy volt egy fiú, aki imádott engem!

Tanulság: Ha valakit szeretsz, ne engedd el! Ha együtt vagy valakivel és közétek állnak, akkor is tartsatok ki egymás mellett. Mert ha mégsem, akkor egész életedben bánni fogod, hogy miért nem álltál ki amellett az ember mellett, akit a világon a legjobban szerettél!

A szerelmes történetet beküldte: Eszty

Hozzászólások
Eddig 39 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Rómeó
2020. szeptember 30.
El olvastam amit le írtál szép szak szavakkal ijen hasonló dologba voltam csak kicsit másabb az én történetem itt mind egy hogy, az ember cigány vagy magyar ha szeretik egymást és meg van a tisztelet és a maga biztossag akkor nem kell ellenezni a dolgot senkinek de sajnos nem a világ változik hanem az emberek változnak ????????
valaki
2017. július 17.
Nagyon szép történet!
csak egy csajee
2017. március 01.
Nem érdemes öngyilkosnak lenni,meg szétbaszni az életünket egy fiú miatt...csak ez az egy van és ezt kell elfogadni
meli
2016. augusztus 15.
Na figyeljetek lányok ez nem megoldás h vágdossátok magatokat én velem is volt ilyen sokszor átvertek stb... én is megakartam halni de mégse mert van egy anyukám aki miatt élnem kell :) és mindig lesz olyan aki szeret :) gondoljátok meg jol h mit tesztek :)
zsebibaba
2016. május 21.
Na nekem teljesen ugyan ez az életem csak én olyan szinten vágdosni kezdtem magam hogy 3 eremet elvágtam es tiszta heg a karom de én nem bántam meg és még mindig szeretem de félek a csalódasoktol hogy olyan szinten vagdosni fogom magam mint 1 hete
frufru
2016. május 16.
En mindig aszt mondom hogy ha haza megyek miert nm hallok ma meg es sirok
dorisz
2016. április 14.
Szerintem is próbáld meg túltenni magad rajta. Ha sajnálod magad nem lesz jobb! Ha van naplód lapozd fel és merülj el azokban az emlékekben amik a barátodtól mentesek. Ha nincs naplód csinálj egyet. Írd bele az összes bánatod és jobb lesz hogy valakinek kiöntötted a szíved. :)
Nur
2016. január 19.
Na ide figyelj csajszika en is nagyon sajnallak de tul kell tenned magad rajta es ki kell verned a fejedbol az ongyilkossagi terveidet, megha azt is gondolod hogy nincs senki aki szomoru lenne ha meghalnal ez nem igaz mivel ott van a csaladod sajnaltathatod magad amennyire csak akarod de ami megtortent az mar megtortent tul kell tenned magad ezen es nem csak a szobaban sirni mint egy kis pisis.
Hidd el ezt csak is a te erdekedben mondom ne hidd azt hogy ha megolod magad akkor minden jobb lesz.
AZ EGSZERELMERE GONDOLJ MAR A KORULOTTED LEVOKRE IS!!!!!!!
Fhhf
2015. december 09.
Szerintem legalabb 2 dobozzal begyel be belole, mert 7 szemtol max aludni fogsz. Ha ennyire hulye vagy akkor megerdemled amit kaptal
Milán
2015. december 08.
Eszty amint olvasod ezt a levelet légyszi írd le a telefon számod nagyon fontos lenne... !!!! szó szerint az életem mentenéd meg !!
TiⓂCaa™
2015. május 27.
Wiwi
2015. május 13.
Nagyon sajnalom, még ha velem nem is volt ilyen szitu, de valamilyen szinten megértelek!!!!
Többi hozzászólónak :
Skacok én nem akarok bántani senkit de a ti történeteteket az Üzenőfalon osszátok meg, ne egy másik történetnél, amit ráadásul egy lány akinek tönkrement az élete, irta ki. Itt a véleményeteket kell megosztani, nem leirni a ti történeteteket.!!!!!
Eszty
2015. március 31.
Öngyilkos lett! :'( Vége... Mindennek! :'(
Ne tudjátok meg, hogy most mit érzek! Folyamatosan csak bőgök, mint egy kisgyerek. De megnyugodtam azért, mert legalább a jó barátnőim mellettem vannak, de ettől nem tudok sokkal boldogabb lenni. Úgy értem, hogy nem tudok "meggyógyulni". SOHA nem is fogok.
A halála előtt írt egy levelet.. Kiderült.. Minden miattam volt... Miattam halt meg. :'(
Most végképp nem tudom, hogy mitévő legyek!
... Már gondolkodni se tudok, enni se, inni se, élni sincs kedvem!
SOHA nem fogom ŐT elfelejteni! Miatta éltem! Csak miatta!
De már nem fogok élni.. Lezárom ezt a fejezetet... ÖRÖKRE!
zoltan magus cica fijjjuuu oszt csho
2015. március 09.
Hat aat erzem a helyzetet sajnos velem ijem meg nem tortent ami veled szerelem szaro figyu! Akarsz,ismerkedni???

Megadom a telcsi szamom nagyom tetszik a szaros pixsaf
Szivesem ki szooogatnama tudod mit irj priviben edes cicamokus tekis vad alat kis cicam imadmalak irk nalam van rongy;)
szerelem szaro
2015. március 09.
NA HOLIS KEZDJEM VOLT EGY FASZI AKINEK NAGYON
Nag branerje volt zsigmond voolt a neve
Elkeztunk szaladgalni a cigany soron
Minket megckergetek zsiros kenyerel
De itjom a csavar!!!! Mert zsigmomdd valojaba
Mihaly volt rokton beis vetem egy sanaxot obozal
Felvagtam amit felkellet le vagtam a lab kormom is
De ez mitsem javitot a helszeten
Aztan egy nap jot a csaladi ja nem kiderult h mihaly
Teleg zwigmond volt:)))) rogton viwza is szalatam
Egy szalonaval neki de mire viaza ertem be kovetkezett
Aminek nem kellet volna es mihqly kiverte maganak
A micsodajat zavaromban rogton toltam le a szaros
Bugyimat mert nalunk ki fogyot a rongy
De ot ez iugatta kesob kiderult neki is szaros volt
A kukerja mertnemjot meg a csaladi
Olelkeztunk simogatuk egymas vegbelnyilasat
Es kozbe mihaly megint osze szarta magat happy end:)))
Niki
2015. január 23.
Én elkezdtem felvagdosni az ereimet 1 srác ért aki meg érte de nem akart hozzám vissza jöni mert elötte ösze vesztünk de nagyon
N.Eszti
2015. január 17.
Én is így voltam a legjobb barát nőm jár a volt fiúmmal és én is szeretem még és nagyon fáj ez és nagyon össze vesztünk a barát nömmel és ő is harakszik és én is
N.Eszti
2015. január 17.
én is nagy bajba vagyok mért a lejobb barát nőm jár a fiúmmal és én is szeretem őt amúgy szép tőrténet volt
Kis Szandra
2015. január 05.
Sajnàlom azt ami történt veled a szerelem nagyon szèp dolog és veszélyes is egyben. Szintén elvesztettem a szerelmem aki igazàbol soha nem volt az enyém...megszerettem mèg 18 éves voltam ö 15 facebookon ismertem meg demàr akkor tudtam ö az igazi ...beszélgetünk mindig de soha nem mutattam neki magamròl képet hisz tudtam tul jòl néz ki hozzàm. Örülten beleszerettem de lett egy bnöje én meg megmaradtam jó baràtnak...akit egyre többet hanyagolt. Ugy gondoltam csinàlok egy màsik facebookot és kideritem h valoban csak a külsö motivàlja-e a sràcokat. Rà irtam teltek múltak a hetek egyre töbet beszéltünk magamat adhatam belsöleg ...ami tetszet is neki és belém is szeretett.Màr néha én magam is elhitem h én vagyok a képen lévö csaj. Sokat felhozta azt h talizunk de mindig jò kifogàst kerestem és ez igy ment egy évig. Annyira szeretett h elviselte azt h olyat szerer akit mèg nem is érintet meg. Megesküdtem egyszer szemtöl szembe fogok vele àlni mégha soha nemis lehet az enyém csak egyszer érintsem meg. Eltelt mèg pàr hònao végül nem birtam bevalottam h nem èn vagyok a képen. Azt mondta tudta ...kérdeztem akkor miért nem szoltàl?...azt mondta mert szeret megszeretett és nem bírt elengedni. Küldtem egy képet magamròl .......akkor elö àlt azzal h szeret de nem birja elviselni azt h hazudtam neki...megértem. De ö is le àlithatott volna de nem tette akkor mit vàrt tölem?! Az eskümet bevàltottam talàlkoztam vele adot két puszit amit soha nem felejtek ell màr 23 éves vagyok eltelt egy pàr év de mèg mindig szerettem és fogom is màr nem tartsuk a kapcsolatot pàr hònapig mèg utàna beszéltünk de jött egy csaj az életébe eljegyezte mit is vàrtam h elnézi nekem a sok hazugsàgot...hozzà teszem forditott esetbe elnéztem volna hisz olyanok voltunk mint a borsò meg a héja. Az tart életben minden bap h màs enél többet szenved mit nyavajgok azèrt irtam neked le ezt neked h tudd nem vagy egyedül soha és nem lesz jobb az idö elteltével és igen hibàztunk de nem csak te és nem csak èn a màsik fél is .Muszàj tul tenned magad nem felejted ell soha de talpra kell àlnod h be bizonyitsd magadnak te egy erös nö vagy és igenis érezni akarsz mèg ha nemis olyan szerelmet amit az irànt a fiú irànt de boldogsàgot. :)
esztike
2014. december 28.
nagyon szép volt a történeted! képzeld hogy énis így jártam 2 fiúval!
dundus
2014. november 12.
Én is így jártam inkább a pletykának hidtem mindt hogy annak higyek akit még az életemnél is jobban szerettek :\
Eszty
2014. október 26.
Köszönöm, hogy írtatok. Nagyon aranyosak vagytok, hogy elolvastátok, amit írtam, köszönöm!
A helyzet nem sokat változott. Hol együtt voltunk, hol nem. Teljesen egyedül vagyok, senkim sincs, a szüleimre se számíthatok, nincsenek barátaim, mindenki elítél.. NEM MARADT SENKIM SEM!
Egyre komolyabban veszem az öngyilkossági kísérleteket. Sok osztálytársamtól is elbúcsúztam már, de mindig megakadályoztak. Próbálnak mai napig lebeszélni, de mindig azt mondom: "Sajnálom, már nincs miért élnem!"
Már nem vagyok erős. Már régóta felveszem az álarcomat, de elveszítem az erőmet, nem bírok már nem sírni a suliban. Egész nap csak koplalok, szedem a gyógyszereket, vágdosom magam. Nem maradt olyan ember, akire számíthatok. Nélküle nem ér semmit az életem. Nem fogok, nem találok olyan embert, akinek tökéletes leszek, így, ahogy vagyok. Egyedül akarok meghalni, magányosan.
Nem tudom meddig fogok bírni így élni! Nem értem, miért nem halok már meg!? :'(
Hamupipőke
2014. október 07.
Velem is megtörtént ez... sokszor álltak közénk, éjszakákat sirtam,de mindig kitartottunk...Nagyon szerettem ugyérezte sosem fogom elveszteni ..... viszont sajna egy másik lányba beleszeretett és elhagyott... Sokszor volt eszembe, hogy bántsam magam, de örülök, hogy nem tettem sose hagyd, hogy egy ilyen hülyeség elvegye az eszed .... HIDD el fogsz még olyan srácot találni aki tiszta szívböl SZERET .... én már tul léptem rajta és találtam egy olan fiut akiben sosem fogok csalod (remélem)
Editke
2014. augusztus 27.
Ez egy gyonyoruen fogalmazva..ugyan akkor nagyon szomoru tortenet!!! :( A konnyeim ossze gyultek es ugy kuzkodve olvastam el amit le irtal! Nagyon sokat szenvedtem en is...es sajnos en is sokat gondolkodtam mar hogy artsak magamnak! De mindig arra gondolok,hogy az is orom ha lathatom meg ha massal is van...es nem szabad meg adni senkinek azt az oromet hogy te arts magadnak...ne konnyitsd meg senki eletet!!! Szed ossze magad es meg ha faj is vedd fel az alarcot es mosolyogj...othon ha majd senki se lat ki sirod magad!!! Higy nekem... Puszi Udv 25eves lany, Romania
Barbi
2014. augusztus 21.
Sajnálom, hogy ez történt!! Megfogod találni az igazit!! Nem csak egy szerelme van az embernek!! :) Velem is e volt, de végül úgy döntöttem hogy egyik sem!! :)
Eszty
2014. augusztus 11.
Kedves Attila!
Húha.. Hát úgy látszik, hogy te sem vagy boldog!
Én nem fogom megtalálni az igaz szerelmet.. Mert én már nem hiszek benne! :( Maradok inkább magamnak!
Eszty
2014. augusztus 11.
Sziasztok!
Elolvastam, amiket írtatok! Köszönöm azoknak, akiknek tetszik a történetem, de sajnos nagyon fáj, hogy ez tényleg megtörtént!
Titeket is nagyon-nagyon sajnállak egyébként! :(
Sajnos csak a depresszióba tudok menekülni! Tudom, hogy ez nem mentség, de úgy érzem, hogy senki sincs mellettem, teljesen egyedül vagyok! Sokszor próbálkoztam az öngyilkossági kísérleteimmel, de sajnos nem jött össze! Valamiért nekem nem sikerül!
De nehogy azt higgyétek, hogy sajnáltatni akarom magam.. Szó sincs róla! Csak tényleg szükségem van valakire, aki tényleg megért engem!
Attila
2014. július 25.
ez egy nagyon szép történet :) Én is roma származású 19 éves fiú vagyok , és velem is hasonló a történet .. Az én kedvesem szülei is tiltanak minket sajnos ezért . de már 20 hónapja együtt vagyunk . és nagyon keveset találkozunk, Nem láttam lassan 2 hónapja és nagyon nehéz minden nap úgy lefeküdni hogy ő nincs mellettem . szégyenlem de minden nap a ruhaneműjét fogva zokogok az ágyamban.. és azon gondolkozok hogy miért ennyire élutasítóak az emberek . Pedig szakmám van , most tanulok még egyet közben meg érettségizem mellette szóval nem értem hogy csak azért mert roma vagyok nem lehetek együtt életem szerelmével . És ő még csak 17 éves , és gondolkoztam azon is hogy kocsiba ülök és el hozom magammal haza.. de nem lehet mert nem akarok gondot okozni neki .. mert az édesapja biztos hogy valami rossz dolgot csinálna és én nem akarom hogy neki valami baja essen . de kitartok a végsőkig mellette mert nagyon szeretem és úgy érzem hogy ő az igaz szerelmem és nem tudnám le élni az életem nélküle . .. És nagyon remélem hogy meg találod a boldogságot . Mert mindenki meg érdemli hogy boldog legyen :) És hidd el meg fogod találni megint a szerelmet :)
Lina
2014. július 03.
Azt még leírom,hogy hány éves vagyok : 12.
Lina
2014. július 03.
Ha valaki akar velem beszélgetni,mivel még van egy csomó történetem az skyp-on jelöljön be!!!
Skipe nevem:Hopihe6x6
Amúgy tudom,hogy ez nem ide tartozik,de rémtörténeteket is tudok.
Na mindegy csak az a lényeg,hogy vagy fiú vagy lány én bárkinek elmondom a történeteimet
Tehát skype neven:Hopihe6x6
nagy h-val,rövid o-val és a Hopihe6x6 az végig egybe van.
Na ne felejtsetek jelölni.
Lina
2014. július 03.
Amúgy nemrég volt egy fiúm,és minden jól ment amíg egyszer észrevettem,hogy 1 nap normális egy nap meg bunkó és ez így ment amíg kénytelen voltam vele szakitani,de nagyon fájt,hogy elvesztettem.Most viszont egy új fiú után vágyódom,akit eddig csak megálmontam.De remélem megtalálom az igazit.És neked is sok sikert és szerencsét kívánok!
Lina
2014. július 03.
Ismerős érzés árasztott el amikor elolvastam a történetedet!
Gitt Ty Kee
2014. június 21.
velem ugyan ez volt.....csak mi még mindig kitartunk egymás mellett...nekem a korkülömbség miatt tiltották a szüleim..most állami gondozásban élek.. :(
Reni
2014. május 26.
Velem hasonló törtènt 250km-re èltünk egymàstól de nem hagytam h közènk àlljanak. Fèlève egyûtt èlûnk :)
moni
2014. május 23.
szeretnék tőlled tanàcsot kèrni tőletek
moni
2014. május 23.
velem is megesett. sőt azota is depresszioba szenvedek..
de tul estem mar rajta. most van egy tartos kapcsim mar 3 éve tart és mar nem olyan mint a legelején.. sokkal durvabb.. de miért ilyen? nem értem egyszerüen nem tudok tovabb lèzpni..
Eszty
2014. április 30.
Hm! :( :/
melina
2014. március 06.
velem is ugyan ez történt:!:!:!:!:!:!:!:!
Dóri
2014. március 06.
Háát velem is már megtörtént :(
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
2013. június 29.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat