szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. március 30.
Életem első csalódása
Életem első csalódása

Egy 14 éves lány vagyok. Egy Bihar megyei kis városban élek. Az egész 2011. december 24-én kezdődött ami egy pénteki nap volt. Pont akkor lett vége a sulinak és az egyik barátnőm hívott, hogy menjünk el a Karácsony-Szépe című előadásra. Elsőre nem akartam menni, de aztán rábeszélt. Mikor odaértünk még csak du. fél 7 volt miközben maga az előadás 7-kor kezdődött.

Sétálgattunk még ott a városban és megláttunk 2 srácot ezek közül a barátnőm ismerte az egyiket, de nekem a másik nagyon bejött. Egész végig csak őt néztem míg be nem mentünk a terembe, aztán mikor mi helyet fogaltunk ők is beérkeztek és pont mellénk ültek(ráadásul aki nekem tetszett pont melettem volt) akkor az a sok pillangó nagyon repdesett a gyomromban. Az előadás után egy nappal megkértem a barátnőmet, hogy adja meg annak a srácnak az Msn-jét amelyiket ő ismeri.Ő meg is adta és elkezdtünk dumálni (a fiúk mindketten 18 évesek voltak). Nagyon jol kijöttünk egymással, csak az volt a probléma, hogy ő a román iskolába járt én pedig a magyarba, de ő is magyar volt csak ő a román isklába iratkozott. Minden nap beszéltünk és elhatároztuk, hogy találkozunk, de ő is hozta magával azt a haverját aki nekem tetszett meg én is vittem a barátnőmet akivel voltam akkor mikor először láttuk egymást. Nagyon jol elbeszélgettünk élőben is. Megadta ő is a számát és persze én is az enyémet. Mikor hazaértem a fellegekben voltam és még beszéltünk telefonon, megbeszéltük egy csomó mindent...többek közt azt is, hogy én nem szerettem volna, hogy a szüleim tudomást vegyenek a még tervezendő kapcsolatunkrol. Ő ebbe nehezen de belement. Azután is persze minden nap beszéltünk telefonon, sms-ek 1000-re sorakozott a telefonunkban. Egyszer jött értem az iskolába is és elkísért majdnem hazáig, csak éppen akkor fordult be a sarkon a nagynéném aki a szomszédunk is egyben es meglátot minket. Nagyon izgultam de kis idő múlva már az egész családom tudot a kapcsolatunkról. Miután már tudták a szüleim nem volt nagy baj, hogy beszéltem vele. Elhatároztuk hogy összehozzuk az ő haverját az én barátnőmmel. A tervünk nagyon sikeres volt, viszont mi nagyon szétmentünk. Rengeteget veszekedtünk. Aztán mikor elmondtam neki, hogy cigizek aztán már végképp vége lett mindennek. Mikor elhangzott az a mondat a telefonban, hogy most már végképp nem érdekelsz nagyon kiakadtam! Egyből lecsaptam a telefont es elkezdtem borzasztóan sírni. Aznap vége lett mindennek! Mikor a szüleim kérdezték mi bajom én csak annyit mondtam, hogy fáj a szívem, de majd elmúlik. Akiket összehoztunk még mai napig is nagyon szerelmesek. Azt hiszem még én is az vagyok nem telik úgy el nap, hogy ne gondoljak rá. Mindenről csak ő jut az eszembe és egyből csorognak a könnyek a szememből. Ezen nem tud segíteni senki és semmi, ez örökké fájni fog! Én próbálok barátkozni más fiúkkal, de nem megy. Egy álarcot viselek mindenki előtt, mely azt mutatja hogy minden rendben, pedig nem! Ezután megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Én nem tudok csak a barátja lenni, ő már talált mást, ezért minden kapcsolatot megszakítottam vele, töröltem az msn listámról, a telefonomból is, de a szívemből nem fogom tudni soha!

A szerelmes történetet beküldte: Barby

Hozzászólások
Eddig 1 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
kriszti
2012. április 21.
szija!nagyon szépen leirtad a történetett oly annyira hogy sírva fakadtam rajta.eszembe jutott hogy én is voltam hasonló cipőben.elöször is dericsd ki hogy érez e valamit még irántad a barátnőd vagy akér a b nőd pasija segítségével.bár szerintem aki egy ilyen hülyeség miatt hagyott ott az nem érdemel meg.És ha már nem szeret akkor probáld elfelejteni tudom hogy borzasztoan nehéz de jön majd egy olyan aki elfelejteti veled.Egy jó tanács ne ugorj bele minden kapcsolatba mert az nem a te hasznodra válik.Csak miután meg gondoltad.Remélem segitettem és fel a fejjel.lehet hogy nem most de elfelejted.hidd el nekem nekem speciál 1 évembe telt és még most is remeg a gyomrom ha meglátom fészen a képét de tudom hogy nem lehet mert nekem nem ött kell szeresem.Minden jót
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat