szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2010. december 04.
Első látásból szerelem
Első látásból szerelem

Mikor még a suliról gondolkodtam átmentem egy másik suliba, hogy jobban érezzem magam. Egyszer, mikor odamentem a ex-barátnőmhöz, aki most ellenfelem és leültem mellé, hirtelen az új osztársamra néztem. A nevét tudtam. És első látásból belé is szerettem.

Egy kis idő után megtudtam, hogy jár vele az ellenfelem, és már 2-éve járnak...:S Elmúlt 2 hónap, de ő már a kezdettől tudta, mert elmondtam neki. A tanár kihívott az udvarra a Srácal akit szeretek és elbeszélgettünk. Délután bevallotta, hogy az ellenfelemet választja. ELDOBOTT EGY MÁSIK LÁNY MIATT. Én még mindig játszok vele és ő is velem, mindig csikizzük egymást. Mikor 2 napos kirándulás volt 1 szobában 5-en voltunk és ő is ott volt. Mondták, hogy kapcsoljam le a lámpát lekapcsoltam...ő meg nekem jött és csikizett...és oda húzott az ágyához és ott csikiztük egymást. Átültetés volt, egymás mellett ültünk. Egy hónapig az infó teremben is. Mindig, mikor kitálalt valamit pl.: órán csikiz akkor meg is csikizett. Volt, mikor ének órán az én combomra ütött, mert tapsolni kellett és én is az övére. 3 hónap múlva...a csaja egyfolytában pasizott egy másik fiúval, de ő semmit se sinált. 4 hónap múlva leesett az első hó. Hideg volt az arca és oda jött hozzám, hogy nyúljak az arcához oda nyúltam és tényleg hideg volt. Egyre gyakrabban játszunk gyakrabban oda jön hozzám, ritkán mellém is ül és mindig felvidít, ahogy én is őt, de még mindig szeretem és ezt nem tudja senki sem... Léccy segítsetek, hogy szeret-e engem! :D

A szerelmes történetet beküldte: Heky kölyök

Hozzászólások
Eddig 7 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Heky kölyök
2016. augusztus 17.
Nos.. Nem is tudom mit mondjak, ezt a történetet már 6 éve írtam durván. Hát az a járás(ha annak nevezhetjük) 5 hónapig tartott végig arra vártam hogy megöleljen meg minden. De nem tette. Most 2016.08.17.-e van és drágáim, már 5 hónapja együtt vagyunk, és ezt ténylegesen kapcsolatnak nevezhetjük. :) Tulajdonképpen az általános suli után egy osztályba kerültünk... És lett egy buli amit én csináltam... Vele aludtam... És azt hiszem számomra akkor kezdődőtt minden. Azon a sarokágyon aludtunk vagy 7-én a szélén mi voltunk. Fogta a derekam meg a hasam. És beleszerettem megint. Igaz mindig is szerettem de nem hittem volna hogy talán megint együtt leszünk. De azt soha nem gondoltam volna hogy ugyanugy fog engem szeretni ahogy én őt... Drágáim ez a történet azt bizonyítja hogy aminek megkell történnie az úgyis megfog. Ahogy a mi esetünkben 6 évvel ezelőtt semmi sem volt... És most, azt hiszem soha senkit nem fogok úgy szeretni ahogy most őt, az én első látásra szerelmemet. :)
Ui.:Időközben a Heky kölyök felnőtt és megváltozott de még mindig teljesen tisztában van azzal, MEGÉRI VÁRNI! :)
Alexandra
2011. május 22.
Sziasztok hát én egy kicsivel fiatalab vok de van egy ójan fiú akit kétéve ismertem meg amikkor megismertem akkor volt fiúm de mindent elmontam neki a fiúmrol és mindig szíta őt ha rósszat csinált, nagyon kedvesvoltt velem,mindig asszt monta ha ő lehetne a fiúm ak eszt csinálná meg eszt csinálná.Utána szétmentem a fiúmal az egyik beszélgetésünk közbe asszt montam ojan szívesen sétálnék a tenger parton ö ere hogy ö meg fogná a kezem de ö késöbb szakitot de még ma is mindig odajön hozám,megölel vajon szeret?
Heky kölyök
2011. március 02.
Sziasztok!magmondom nektek harcoltam érte de mikor lekoptatott,még mindig szerettem,nem tudom elfelejteni.És most a bárátnője szakított vele.mégmondom nektek most boldog vagyok mert sms-ben írta h járunk-e és msn-en megkérdezte h szeretem e.én igent válaszoltam ö is.és mondta mikor még járt a barátnőjével,hogyha szakít vele akk velem fogjárni.most már ő az enyém érte dobog a szívem(L)MEGÉRI VÁRNI EZT ÜZENEM NEKTEK!!!!:)
Petra (L)
2010. december 26.
Hát szentem belyössz neki de ha télleg igyvan h a bnöje más pasikkal is kavart akkor elég gáz a csaly és a srác helylében már rég szakitottam vna:S
sztem ne add fel mert harcolni mindig megéri ....
ha elvesszted az elsö csatát állj fel és harcolj tovább ha kitarto vagy akkor meglesz a gyümölcse ennek a dolgonak is:D
Smecky
2010. december 22.
Jogos, ha szereted soha nem szabad feladni!
cinikehh
2010. december 09.
szerintem teccel neki :)
Gábor
2010. december 05.
Szia!

én egy 19 éves srác vagyok
Van egy hasonló történtem csak én már sokkal előrébb járok
Mikor 11.-es lettem jött egy új lány az osztályunkba,ismertem látásból elöttte is,de mikor az első napon megláttam akkor éreztem ,ő kell nekem. Igyekeztem a közelébe férkőzni.Kiderült,h akkor még 2éves kapcsolata volt.De azért megpróbáltam.Megkértem segítsen matekból(szinte csak 5-öseim voltak),mert ő is jó volt belőle és tudtam ezt elvállalja,elég sokat beszélgettünk és csikizgettük egymást :),meg a hasonló dolgok,órákon mellém ült stb.
Mikor közelebb kerültümk egymáshoz elhívtam sétálni sulin kívül is,és nem mindennapi élményekbe vittem bele,az nem jó,ha sablon dolgokba viszi ilyenkor az ember mert azt hamar elfelejti,nem élmény és kell az is,hogy mind ketten jólérezzétek magatokat.
Az első ilyen kiruccanásunk a helyi erdőbe volt.Sütött a nap mikor elindultunk,és végül hó szakadás lett belőle,igyekeztem melegen tartani és mikor haza értünk hozzám mert az volt a legközelebb meleg ruhát adtam rá és meleg teát--->ez törődés amit a másik fél nagyon tud díjjazni.eljött velem futni és néha a bolond haverjaimmal mentünk valamerre ökörködni.Ő maga is mondta,h nagyon jóérzi magát velem és a szavaiból többször is kivettem,hogy a párjával nem ezért megpróbáltam kicsit többet,de vissza utasított.akkor csalódott voltam nagyon,de később rájöttem,hogy egy ilyen hosszú kapcsolatot nem könnyű szétrobbantani még akkor se,ha tudjuk,hogy bejövünk egymásnak és a jelenlegi kapcsoltot a másik félnek csak a megszokás tartja fent.Tehát nem adtam fel és ő se akarta ezt tudom mert ő jött oda hozzám,hogy nem akar rosszba lenni velem.reggelente együtt mentünk suliba és ha tehettük együtt jöttünk haza,mert egy írányba laktunk.tehát még több időtt tölthettem vele amit igyekeztem kihasználni,nem voltam rámenős,türelmes voltam nagyon. Oda figyeltem rá mindig,ha szomorú volt csokit vettem neki,mondván boldogság hormon van benne:) és ettől mindig elmosolyodott.
Eddig fél év telt el és én még sose küzdöttem lányért és egyszer meguntam,összejöttem egy másik lánnyal a tanévvégén,és láttam,h zavarta ez a dolog de nem akart szakítani a pasijával.Mikor elkezdődött akövetkező tanév újra találkoztunk addig nem is beszélgettünk a nyáron,de mikor újra találkoztunk mintha minden kezdődött volna előlről,nem voltam az a szerelemes tipus,de éreztem,hogy iránta mást érzek még mindig mint a barátnőmért,szakítottam is vele és össze szedtem magam.Újra találkozgattunk és lényegesen közelebb kerültünk egymáshoz,többször készültünk együtt érettségire.A barátja nagyon féltékeny volt rám,de nem tudott velem mit kezdeni és mikor átjött hozzám egyszer a palija választás elé bírta:ha át jön filmezni akkor vége mindennek és ő engem választott,amit jó pontnak vettem,de nem kapkodtam el semmit,elhívtam magammal strandra is érettségi után,ahol már nem is volt köztünk levegő,de én még mindig vártam--hogy kicsit ő is várjon és elbizonytalanítsam.Másnap talákoztunk és akkor megtörtént az első csók.
Ha figyelmesen elolvastad észre veheted,másfél évig probálkoztam mire sikerrel jártam,de nem bántam meg,még ma is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
Ha bármiben esetleg kérdésed van,vagy csak tanácsot szeretnél akkor írj nyugodtan.Tudom mit érzel nem épp kellemes a helyzet,de ha harcolsz,lehet más:D
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat