szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2010. október 13.
Érdemes volt várni
Érdemes volt várni

Elsős lehettem amikor megszerettem az a fiút akivel most együtt vagyok. Amikor megláttam már akkor beleszerettem. Szerelem volt ez első látásra a részemről. Ez idő óta eltelt majd 6 év. A barátom és köztem 5 év van de mi ennek ellenére szeretjük egymást.

Idén nyáron elmentünk tesómmal és vőlegényével nyaralni, hívtuk a fiút akit szeretek meg még 2 fiút.
Ahol megszálltunk egymás mellett volt a 2 ház. Jól elvoltunk mindannyian. Kipakoltunk a bőröndökből, aztán kiült mindenki a házak előtti kis teraszra. Este 7 óráig ott ültünk aztán elkezdtünk készülődni, mert disco pincébe mentünk. Tesóm kifestett engem meg saját magát is. Szépek voltunk. Felöltöztünk megvártuk a többieket. Fényképeszkedtünk. Sok kép lett. Aztán elindultunk a disco pincéhez. Én mentem hátul, a tesómék elől meg a 2 fiú a nagy Ő-m pedig mögöttem volt. Egyszer csak azt vettem észre hogy mellettem jön. Megfogta a kezem 2 pillanatra, megkérdeztem tőle hogy ez most mi volt? - nem szólt rá semmit. Utána átkarolt visszakaroltam, de ő akkor már elengedett elengedtem hát én is. Kiértünk a pincéhez. Várni kellett amíg elkezdik az egészet hát addig kiültünk pizzázni. Hoztak ki bort. Hát nem kell bemutatni a 3 fiút egyből ittak. Egyik teljesen kiütötte magát, visszavitte Zoli meg Rajmi a szállásukra. A szerelmem pedig ő is berúgott, de ő nem annyira hányni járt. Én nagyon sajnáltam könnyeztem miatta. De utána helyre jött. Elkezdték a discot odalent Zoli és Rajmi visszaért pont időben. Lementünk a pincébe. Táncolgattunk, a szerelmem 1 lánnyal táncolt, nagyon rossz kedvem lett tesómék vidítottak. Jobb kedvem lett. Aztán valaki hirtelen megfogta a kezem hátulról a szerelmem volt az. Táncolni akart velem. Táncoltunk, utána el nem ment mellőlem, velem táncolt egész végig.
Hajnali 3-kor indultunk haza tesómék mellett mentem ő meg hátul Rajmival. A szálláshelyre értünk, bementünk és aludtunk. Másnap strandra mentünk. Egész nap engem nyomogattak a víz alá Rajmi meg a szerelmem. Nagyon jól éreztem magam. A kezében fogott és úgy dobott be a vízbe. Nagyon jó nap volt. Aztán este megint mentünk a discoba. Megint 7-körül indultunk. Megint kifestettek, felöltöztünk. Megint szépek voltunk. Ő mellettem jött ki, egyszer összeütközött a kezünk és megint megfogta, egymásra mosolyogtunk. Úgy mentünk ki, tesóm hátranézett látta hogy a kezem fogja. Mosolygott ő is. Kiértünk vártunk. A zene már ment lent.
Mondta Rajmi hogy menjünk lefele táncolni(én meg a szerelmem). Hát nem igazán mertem menni, mert csak a pultos csaj volt lent meg aki a zenét tette be. De belegyeztem. Előre engedett. Táncoltunk, mondta hogy csinos vagyok. Volt 1 ígért puszi amit nem kaptam még meg. Megkérdezte megkaptam-e már, mondtam hogy nem. Megpuszilt. Nagyon boldog voltam. Én is visszapusziltam őt. Ő csak mosolygott. Táncoltunk kéz a kézben. Átkarolt. Aztán mondta, hogy menjünk fel a többiekhez beleegyeztem. Felmentünk a puszim látszott az arcán mikor a fényben állt, mert a szájfény volt a számon. Szóltam tesómnak, hogy nézze meg ő pedig csak kuncogott 1 jót. Vártunk 1 kicsit aztán megint elkezdődött a disco. Megint velem Táncolt a szerelmem senki mással. Lett 1 közös képünk is. Aztán mentünk táncolni ismét. 1 fiú kérdezte hogy velük vagyok-e meg hogy mehetek-e vele táncolni Rajmi lekoppintotta azzal, hogy az ő barátnője vagyok. Megkérdeztem a szerelmem hogy mit akart a gyerek. Ő elmondta nekem. Táncolt velem utána elment 1 picit. Rossz volt hogy elment de most mit tudtam csinálni. Kis idő után ő ismét mint az első nap megfogta a kezem hátulról. Táncoltunk. Mondta hogy a kincset nem hagyja itt, én néztem 1-et nem szóltam semmit csak pirultam.
Menni kellet már megint pár óra múlva. Elindultunk a szálláshelyre. Odaértünk. Bementünk az ajtón lefeküdtünk aludni. De Rajmiék még nem aludtak bedobálták hozzánk a labdát mert nyitva volt az ablak. Én dobtam le mindig nekik. A szerelmem ott állt az ablak alatt neki dobtam vissza. Aztán visszafeküdtem az ágyban elaludtam. Felkeltünk reggel, de sokat nem aludtunk max 4 órát.
Mi Rajmiékkal mentünk haza tesómék maradtak tovább. Hátul ültem a szerelmemmel a kocsiban. Rajmi meg Sanyi elől. A szerelmem megfogta a kocsiban a kezem mikor kiértünk Egerből. Én mosolyogtam meg pirultam. Kb 20 perc után elengedte a kezem, mert mutogatni kezdett Rajminak. Visszatette a kezét aztán én fogtam meg az övét. Aztán hazáig úgy maradtunk. Mikor a házunk elé értem elengedtem a kezét köszöntem nekik ők is nekem. Megvárták amíg beérek a kapun aztán elmentek. Anyumnak elmeséltem mindent. Anyum örült neki. Délután taliztam a bnőmmel. Elmséltem neki is mindent. Mert ő legjobb barátnőm. Bízok benne. Ő nagyon boldog volt úgy mint én. 1 hét múlva a szerelmem és még kb 10 srác fociztak a pályán Rajmi is ott volt. Én meg a bnőmmel Wanyval ott ültünk fent a templom alatti kis dombon Martin nyálaskodott velünk ő is a barátunk volt. A szerelmem látta és feljött oda hozzánk. Kérdezte hogy mizu velem, meg ilyenek nagyon boldog voltam. A Martin pedig kamerázta, hogy mi miket beszélünk. Utána elment a szerelmem. Én mondtam Marinnak hogy adja ide a mobilját. Nem adta. 30 perc múlva elindult haza nehezen, Rajmi pedig kocsival elindult hozzánk a szerelmemmel, megállították Martint, nem tudtuk elképzelni mit mondhattak neki. Végülis hagyták menni és odajöttek hozzánk. A szerelmem beült mellém. Megkérdezte hogy holnap akarok-e vele talizni. Egyből mondtam hogy igen. Megbeszéltük a találkozót aztán elmentek haza. Mi is Wanyval. Onnantól kezdve mindennap taliztam vele. Kedveljük egymás társaságát. Voltak olyan esték mikor MSN-eztem vele és megbántott akkor sírtam miatta. De már nem bánom. ÉS augusztus 3-án lesmárolt. Nagyon élveztem ez volt az első smárolásom, nagyon sokat jelent nekem az a nap. És végül augusztus 18-án összejöttünk. A világ legboldogabb embere azóta is én vagyok. Már 2 hónapja lesz hogy együtt vagyunk nagyon szeretjük egymást. Nem rég múlt 18 de ő szeret engem és én is őt mindennél jobban! 2 hete vásárolni voltam vele meg tesómékkal, egész nap vele voltam. Egész nap a kezem fogta, ölelgetett, csókolgatott. Minden hétvégén találkozunk ha az utcákon is összefutunk mindig mosolygunk egymásra. Boldogok vagyunk!!
Sokat vártam de megérte! Sok volt a könnycsepp, már nem számít :)
Hát ennyi az én kis történetem.

A szerelmes történetet beküldte: Pici cica

Hozzászólások
Eddig 2 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Pici cica
2010. október 17.
Köszönömm:):)
Én még most is sírok néha még :)
Akk hasonló az érzelem:P
Te hány éves vagy?:P
Köszönjük szépennn:):)
Sok Pusziiiim:)
Dianna
2010. október 14.
Nagyon aranyos :))))) olvasd el az enyemet is ha gondolod a tavkapcsolat az a cime en is sok konnycseppett ejtettem mert nem talalkozhattunk es o is 5 evvel idosebb malam es soha nem erdekelt ha masok eliteltek ez miatt minket :)
legyetek nagyon boldogok azt kivanom :))))
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat