szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. február 24.
Könnyek a tóban
Könnyek a tóban

Régóta ismerek egy fiút, aki borzasztóan tetszik! 14 éves létemre ennél komolyabban beleszerelmesedni egy srácba esélytelen. Minden este sírtam miatta, és ha láttam, hogy mosolyog, megdobbant a szívem, annál jobb dolgot nem láttam soha, mint hogy boldog!

Egy táborban nagyon jóban lettünk! Tudtam, hogy szeretem, tudtam, hogy szeretni is fogom, és tudtam, hogy nem kellek neki... Igen, sajnos nem kaptam semmiféle utaló jelet, hogy bármit is érezne irántam, csak sokszor beszélgettünk, cseteltünk, de semmi több. De ez a tábor egész más volt. Együtt nevettünk, sztorizgattunk, átkarolt néha... Amikor csak rám nézett, őrülten csapkodtak a pillangók a hasamban, a lábam, kezem remegett, teljesen elkábultam tőle! Egyik nap a tábor elment fürdeni egy tóba. Barátnőimmel jól elvoltunk, de a mosolyom mögött kínlódás volt, és szomorúság. Ők nem tudtak az érzéseimről, nem mondtam el nekik, nem könnyítene azon a tényen, hogy el kell felejtenem. A barátnőim elmentek vízicsatázni, egymás nyakába ültek, és nevetgélve harcoltak eymással és a fiúkkal. Engem is hívtak a srácok, de nem tudtam... nem tudtam boldog lenni, nem tudtam nevetgélni, mert tudtam, hogy nem kellek neki de szeretem, és szeretni is fogom...! Mosolyogva, és szomorúan néztem a vízben a jó kedvű és vidám srácokra, akik csak nevetnek, bármit megadtam volna azért, hogy én is ilyen hangulatba legyek, de nem sikerült. Direkt nem kerestem Őt, felejteni akartam, hiszen ha meglátom, remegni kezdek, és nem tudok megállni a lábamon, és ez nem túlzás(!) ráadásul a pillangók a hasamban nem hagynak nyugodni. Miközben harmadszorra mondtam meg egy srácnak, hogy ne vegyen fel a nyakába, mert nem szeretném, valaki megfogta a derekamat hátulról, és elvitt a többiektől, messze, a tó másik végébe. Nem tudtam, hogy ki az, nem láttam az arcát, csak a kezét, ami rásimult a derekamra. A kezén felismertem a pici anyajegyét, és támadtak a pillangók... remegtek a lábaim, kezeim, ha nem tartott volna, megfulladtam volna, mivel már csak neki ért le ott a lába. Nem értettem, mert én tudtam, hogy szeretem, tudtam, hogy szeretni is fogom, és tudtam, hogy nem kellek neki! Megfordított maga felé, 10 centire votlunk egymástól. Beleszúrta tekintetét értetlen szemeimbe, és megkérdezte halkan:
- Fázol? - Mert remegtem... de nem fáztam... el akartam neki mondani, mennyire szeretem, mennyire szeretni is fogom, de eszembe jutott, hogy nem kellek neki. - Nem. - mondtam halkan, a könnyeim kicsordultak a szememből.
- Mi a baj? - kérdezte. De én csak megráztam a fejemet, hogy semmi. Tudtam, hogy soha nem lehet az enyém, és ebbe még belegondolni is olyan, hogy nem tudom visszatartani a sírást. Éreztem, hogy minél tovább maradok a karjaiban, annál jobban kezdek remegni, és sírni, és ezt nem akarom. A barátnőm észrevette... odasietett, és azt mondta, hogy hívott valaki engem, elvileg fontos. Elmentem vele, otthagytam Őt...! Persze senki nem keresett, csak a barátnőm rájött az érzéseimre... nem kellett neki semmit sem mondanom, ezt egy igaz barát megérzi! Csak átölelt, és messze a többiektől kisírtam magam a vállán... tudta, hogy nem kell semmit sem mondania... csak a könnyeimet törölgette, és ez a legjobb dolog, amit ilyenkor adhat!
Azóta már a suliban csak köszön nekem, és nem csetelünk, nem beszélgetünk, de én még szeretem, én még remegek, én még szenvedek, csak rá tudok gondolni, és én még mindig a mosolyától felvidulok, örülök, ha boldog, ha még nem is velem!

A szerelmes történetet beküldte: Petra

Hozzászólások
Eddig 8 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Vikki
2014. július 24.
Elsírtam magam, mire a végére értem. Nagyon át tudom érezni a helyzeted Petra, én is beleestem egy olyan srácba, akinek volt barátnője, és tudtam jól, hogy nem érdeklem, csakhogy észre sem vett, hozzám se szólt.:( Viszont örültem hogy boldog a barátnőjével. Már elfelejtettem, de a nyáron néha eszembe jut, elgondolkodok, vajon mi történt vele a nyáron...
Petra
2012. március 02.
Noémi! Köszönöm, hogy elolvastad..!:')
Már fél éve volt a tábor... nem hiszem hogy nem lépett volna, ha tetszenék neki..!:'(( Már csomószor ráírtam, jókat csetelünk olyankor, de ő nem ír rám. Most nem rég beszélgettünk is a folyósón, mert mentem szóbelizni, és arról beszéltünk, mondta, hogy drukkol, de csak barátként tekint rám szerintem... :((
Noémi :)
2012. március 02.
Petra :) Szerintem ez a fiú szeret csak nem meri bevallani, szerintem a folyosón mosolyogj rá és nézzél a szemébe :P ÍÍRj rá chaten ;) Remélem sikerül :) Szurkolok neked :)
Petra
2012. március 02.
Kikky nagyon köszönöm, hogy elolvastad, és a számot is, kisírtam magamat..!
Rám szokott nézni, de nem beszélgetünk, csak köszönünk egymásnak, és olyankor majd meghasad a szívem..! Arra már én is gondoltam, hogy nem véletlen, de akkor miért csinálja ezt? Nem szeretném elveszíteni, mégha csak barátok voltunk/vagyunk?? Nem tudom..!
És azt sem értem, hogy a haverjai mind megkérdezték tőlem, hogy akarok-e velük járni, csak ő nem..! Pont ő nem..!:'((
Tervezem, hogy beüldöm a folytatását is..
Kikky
2012. március 01.
Kikky nagyon köszönöm, hogy elolvastad, és a számot is, kisírtam magamat..!
Rám szokott nézni, de nem beszélgetünk, csak köszönünk egymásnak, és olyankor majd meghasad a szívem..! Arra már én is gondoltam, hogy nem véletlen, de akkor miért csinálja ezt? Nem szeretném elveszíteni, mégha csak barátok voltunk/vagyunk?? Nem tudom..!
És azt sem értem, hogy a haverjai mind megkérdezték tőlem, hogy akarok-e velük járni, csak ő nem..! Pont ő nem..!:'((
Tervezem, hogy beüldöm a folytatását is..
Kikky
2012. március 01.
Rád szokott nézni, ha a suliban a folyosón összetalálkoztok? :O Szerintem nyilván, hogy nem véletlen húzott el téged a többiektől a tóban. :) Ez annyira szép történet! *-* Kár, hogy nem folytatódik... :'S
http://www.youtube.com/watch?v=tVNvg6RNvS4 -->ezt hallgasd meg :)
Petra
2012. február 25.
Nem áll már le beszélgetni velem, és nem érzek jeleket erre utalóan..!:( De köszönöm, hogy elolvastad a történetemet!:')
vivi
2012. február 25.
Biztos vagy hogy ōnem szeret??
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat