szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. május 07.
Love Story
Love Story

Történetem egy olyan lányról szól akit rengetegszer átvertek. A lány elhatározta, hogy soha egy srácban sem fog megbízni, mert úgy is átverik. Egy nap keresgélt a facebookon barátokat és megtalált egy nagyon helyes srácot. Elsőre nem is jelölte be. Majd másnap ment a barátnőjéhez akinek megmutatta a srácot, de mondta neki, hogy nem jelöli be mert biztos hogy ő is olyan, mint a többi.

A barátnője megkérte szépen a lányt, hogy nézzen ki mert úgy halotta hogy csengettek. Ez alatt ő bejelölte a srácot és úgy tűnt mintha a lány akarta volna bejelölni. 2 nap múlva a srác vissza is igazolta a lányt és ráírt. Kérdezte, hogy ismeri-e valahonnan. A lány mondta, hogy félreértés történt meg ilyesmik tehát magyarázkodni próbált. A fiú kicsit furcsának tartotta de rákérdezett, hogy tetszik-e a lánynak. A lány nem mondta meg csak akkor ha a fiú megmondja először. A fiú megmondta, hogy neki őszintén tetszik a lány. A lány is ezt gondolta. Viszont ő nem mondta meg neki. A fiu felvette a lányt az msn-jére is és elkezdődött a beszélgetés. Délután 7 órától egészen hajnali 4 óráig. Akkor a lány nagyon elálmosodott és ment aludni, mert másnap iskola volt. (A fiu és a lány közt 5 év volt, a távolság köztük pedig 800 km) Mindketten egész iskolaidőben egymásra gondoltak. A lány mindig hamarább belépett az msnre hátha a fiú is fenn van de ő csak délután 7 óra után lépett fel. Akkor már telefonszámot is cseréltek. A lány bevalotta a fiúnak hogy eléggé kedveli és a fiú is ugyanúgy elmondta neki mégegyszer azt amit már eddig is tudott. A fiú megkérdezte a lányt, hogy mi a véleménye a kettőjük kapcsolatáról, mert ő többet akar mint egy szimpla bartság. A lány belement, hogy járjanak hisz ő is nagyon kedvelte a fiút. Másnap a lány megtudta hogy új diák lesz az iskolában és ezt elmesélte a fiúnak is. A fiú nem mondott semmit csak kilépett az msnből. Egy héten keresztül nem vette fel a telefont, az msn-en sem volt fenn és még az sms-ekre sem válaszolt. A lány minden éjjel érte sírt és egy reggel iskolába menet bár fájó szívvel de megírta sms-ben a srácnak hogy vége van, mert nagyon hiányzik neki és ezt nem bírja elviselni. A srác erre sem válaszolt, majd becsengettek a lány iskolájában. Az első órán az új diákot minden osztályba bevezették, hogy jobban megismerje az iskolát. A lány még mindig nagyon szomorú volt de aztán az új diák betoppant az ajtón aki az a srác volt akit a lány nagyon szeretett. A lány annyira megörült hogy szóhoz sem jutott. Szünetben minden lány a fiút vette körül mert nagyon szép volt(nem volt olyan akinek ne tetszett volna). A lány megint elkeseredett mert azt gondolta, hogy hiába járnak egy iskolába, de így sem lesz már semmi a kapcsolatból hisz a nagyobb és végzős osztálytársai biztos jobban tetszenek neki. Aznap mindketten 15:00-ig voltak. Utolso órán a srác sms-t küldött a lánynak melyben ez állt: Szia iskola után várj meg kapunál, mert beszélni akarok veled, életbevágóan fontos!!! A lány nem nagyon tudta miről van szó ezért úgy is tett ahogy a srác mondta. A fiú nagyon komoly volt és így szólt: Tudom hogy vége van de azt is tudom, hogy szeretsz engem, és én is nagyon szeretlek téged drágám, nélküled úgy érzem nem vagyok egész... A lány sírni kezdett mert ő is nagyon szerette a fiút, de nem tudott megszólalni sem úgy meg volt lepődve. Mondta a srácnak hogy szóhoz sem jut de a srác elmosolyodott magához ölelte és megcsókolta.
Ez a történet igaz történet alapján íródik, a szereplők pedig a kedves párom és én vagyunk. Évfordulonk alkalmábol írtam le ide nektek is. Köszönöm ha elolvastátok és remélem tetszett is.

A szerelmes történetet beküldte: Johy

Hozzászólások
Eddig 12 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Barby-Johy
2012. július 13.
Iggen köszönöm
PEtra
2012. július 13.
Rendben meg jelöltelek :))
Barby
2012. július 09.
Hát Petra én nem találtalak meg kérlek vegyél te fel ha feltudsz.. a cimem Barby Schneider és a képem a tükörben van :) elore is koszonom
PEtra
2012. július 07.
Facbook-od van?? Mert ha igen akkor léccy vegyél már fel / Tóth Petra néven... :D Cozombolisos kép lesz kint hogy levagyok vele fényképezve... :) Ezt már ink ott mesélném el..://
Johy
2012. július 03.
Milyen irányba szeretne változni? Vagy hogy érted? Mit értesz a változás alatt?
PEtra
2012. július 03.
Nagyon köszi reménykedem, mert nagyon szeretem, és most mégis valami van...nemtuodm, meg akar változni ..egy beszélgetés miatt..de nem igazán örülök neki...mert én igy szerttem meg és szerintem igy jo a hogy van..:// Nem akarom h megváltozzon.. hogy tudnám elérni azt hogy ne változzon???
Johy
2012. július 01.
Igen? Jajj akkor jo. Nagyon örülök neki.Remélem összejösztök én nagyon drukkolok nektek :)
PEtra
2012. június 29.
Hát most körülbelül ott tartunk volt barátommal hogy, tegnap előtt össze futottunk véletlenül abonyban, először csak meg ölelt aztán amikor mennem kellet meg is csókolt..és mondta hogy mindenkinek jár egy utolsó esély... De azt is mondta hogy ezt még végig kell gondolnia..:) Reménykedem..
Johy
2012. június 22.
PEtra,az én véleményem mégis az hogy ha az exed is ugy gondolja mégegyszer megpróbálhatnátok,hizs ahogy kivettem abbol a szövegböl amit leirtál ide nekem hogy oda vagytok nagyon egymásért.Lehet hogy pont harmadjára jöttetek rá hogy nem tudtok egymás nélkül meglenni.
PEtra
2012. június 17.
Nincs mit megköszönnöd :) Inkább én köszönöm a jó tanácsot..:) Tudod most az utobbi 3 napot a volt barátommal töltötem akiről irtam.. Nagyon jol elvoltunk bezsélgettünk és elmondta hgoy szeret de mivel már kétszer együtt voltunk és nem biztam benne igy fél meg bizni bennem megint ..mert amikor szakítottunk neki a nem jött ki jól: Rossz volt mind kettőnknek... Viszont szeretjüük egymást és mondta h barátságnál többet nem tud nyujtani de mégis ha találkozunk akkor nem tudunk egymásnak ellen állni..:/ Nem tudjuk hogy miért... Végülis ha ugy veszem akkor Barátság extrákkal...:) De nagyon szeretem és rajta is látom hogy szeret...de mégis annyira nehéz...de küzdök érte amig csak lehet :)
Johy
2012. június 10.
Petra, tudd meg hogy én sem mindig bizok az én szerelmemben.Igaz hogy szeretem és minden de néha elbizonytalonodok,mert féltem.Ha nincs bizalmad avvaprobáld nyugtatni magad hogy biztos szeret és nem fogod elvesziteni soha! Én ezt tanácsolom és köszönöm hogy elolvastad a történetem.Örülök ha tetszett!
PEtra
2012. június 02.
Szija! Nekem ez nagyon tetszett és annyira jo hgoy végre valaki nem verte át a lányt! Tudod hasonlo cipőben járok mint a lány..és keresem a boldogságot cask valahgoy nem találom és ő sem talál rám..:/ Nem régiben énis találtam egy srácot..de mivel nem birok bizni igy szakítottunk de nagyon nagyon szeretem..de egy kapcsolat alapja a bizalom és nekem sajnos nem volt meg!!:/
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat