szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2013. június 20.
Még nincs itt az ideje
Még nincs itt az ideje

Mikor meglátok egy vonatot egyből eszembe jut, hogy mennyire kiszámíthatatlan az élet, soha sem tudhatod ki mellé ülsz le. Hisz ülhetsz le oly valaki mellé, aki csupán csak addig arra a pár percre van a közeledben, de ülhetsz oly ember mellé is aki majd fájdalmat, boldogságot okozhat neked.

Történetem egy kellemesebb tavaszi reggelen kezdődött több mint egy éve. A vonatra felszálva szemem végigfutott a sorokon ülőhelyet kutatván, hamar találtam is és megkérdeztem, Szabad? Válaszként 1 mosoly és 1 bólintás érkezett a sráctól.bÍgy hát leültem. ELég hamar feltünt hogy nem egyedül utazik még négy haverja ült közel hozzá. Néha néha próbáltam "felmérni" a mellettem ülő srácot, s a vélemény : hm hát elfogadnám pasinak, hisz fekete haj ( a gyengém) szép barnás szem és angyali mosoly.
Jó 10-15 perce utazhattam már ezzel a társasággal amikor elkezdtem odafigyelni arra mit beszélgetnek.
Nagyon jókat nevettem a baromságaikon, s néha feltűnt nekik és olyankor még jobban nevettetek, de nem elegyedtem szóba velük. Amikor beért a vonat a végállomásra akkor szomorú lettem hisz nem ismertem meg őket. De hát menni kellett hisz iskola. Még mielött leszálltam volna a vonatról a mellettem ülő srác egy: Sikerült túl élned velünk a reggelt, szia, szavakat intézet hozzám amire meglepődötségemben nem is válaszoltam. Amíg le nem értem a metróhoz mérges voltam magamra és az cikázott bennem hogy lehetek ilyen hülye?.
Épp szálltam volna már fel a metróra amikor megláttam őket és akkor végre volt lehetőségem köszönni nekik, bár a mellettem ülő srác épp az ellenkező irányba ment. A többiekkel pár szót tudtam váltani .
Másnap reggel ismét találkoztam velük és mintha 1000 éve ismernénk már egymást oly nagy természeteséggel ültem le melléjük és szóba elegyedtem velük. Az előzőnap mellettem ülő srác nem volt ott (ezt picit sajnáltam is )
Az út során megtudtam azt, hogy kik ők hol laknak stb.
Még a délutánán folyamán facen is ismerősök lettünk .
Jópár reggel telt el az ő társaságukban. Olykor olykor délután is velük utaztam. Mindig vártam hogy Ő.(legyen D.) is velük legyen reggelente hiszen széplassan elvarázsolt az a srác aki mellé legelőször leültem. Hiszen D nagyon jó barátom lett és hihetetlenül sokat foglalkozott velem
egyik hétvégére bulit rendeztek ahova engem is meghívtak, már a buli elején látszódott hogy D-nek bejövök (bár ezt már előzőleg is észleltem.) Sokra nem emlékszem a bulibol ugyanis túl soakt ittam. De az amire emlékszem az mind kedves emlék D-nek köszünhetően.
Pár napra rá reggel amikor találkoztam velük meg a hétvégén megismert ismerőseikkel akkor 1-2 srác rögtön azzal kezdte itt van D-né én meg csak csodálkoztam hiszen nem rémlik nekem semmi ami miatt ezt mondhatnák nekem és se M(D legjobb haverja )se D sem említett semitt. Amikor kérdeztem az eredetileg megismert srácokat akikkel sokkal jobban elvoltam mint a másik társasággal akiket csak a buliban ismertem meg azok se mondtak semmit ami miatt D-nének hívhatnának. Nem is foglalkoztatott ez a téma ezek után. Körül belül a buli utáni hetet követően elmondtam D-nek hogy én nagyon odavagyok érte és hogy többet szeretnék tőle, mint barátság ekkora D-nek a válasza csak az volt hogy ne haragudjak de ő nem akar tőlem semmi többet. Amit nem tudtam elhinni hiszen annyi 2 értelmű dolog volt a részéről:
-nem egyszer változtatta meg a délutánjat azért, hogy láthasson,
-mindig dicsérte szépségemet,
-eljött velem a világvégére,
-mindig említette hogy örül annak ha velem lehet,
-rengeteget beszélgettünk,
-mindig kérlelt hogy kisérjem el reggelente őt sulijáig
Amikor nemet mondott nem tudtam ezt elhinni sírva is fakadtam és jópárnapig nem is beszéltem se vele se a töbiekkel.
Egyszer csak az egyik csaj akivel a bulin (amire nem emlékszem) ismerkedtem össze elkezdtem vele jobban beszélgetni és elmondta hogy akkor D megcsókolt és mindennél boldogabb volt de amikor elmondták neki, hogy nekem van barátom elsírta magát és megfogadta én csak a huga maradok.
amikor ezt megtudtam nem tudtam elhinni, hogy megcsókolt.
( a barátról melékkesen aki akkor volt: nem volt régi kapcs és pont a buli utáni napon dobott ki szónélkül pedig semmit se tudott arról, hogy hol voltam, és megse beszéltünk semmit csak többet nem kerestük egymást)
Másnap reggel kérdőre vontam D társaságát, hogy miért titkolták el előlem hogy mi történt a bulin amire azt felelte M, hogy az én érdekem volt hiszen így is összetört D a nemmel és ha tudtam volna, hogy még meg iscsókolt mégjobban fájt volna.
Innentől kezdve D-vel alig beszélgettem, attól fügetlenül, hogy szinte minden hétvégén láttuk egymást és nekem ugyanúgy kellett még és odavoltam érte.
Amikor megtudtam hogy van egy csaj akivel össze akar jönni teljesen összetörtem.
Nagyon sok este telt el úgy, hogy D polójába aludtam (ezt a pólót azért kaptam D-től mert az én pólómat egyszer leöntöttem és, hogy ne legyek alkohol szagú kaptam tőle egyett) és magamat hibáztatam, amiért nem dobtam ki az akkori barátomat még a buli elötti napon ( mert amúgy tervezgettem)
A legjobb haverja M aki addigra nekem is nagyon jó barátom lett nagyon sokat vígasztalt és próbált D-vel beszélni, hogy én szenvedek, mert szeretem őt és ő tudja, hogy legbelül ő is (D) akar engem .
Úgy nyár közepe felé újabb bulit szerveztek ahova szintén elhívtak a srácok. Ezen a bulin emlékeztem az előző hibáimra és nem ittam szinte semmit D-vel ellentétben.
Nagyon jól elvoltam bár azért fájt az, hogy tudom ott van D és neki más csaj kell. Így hát kiültem szépen a hintaágyra és elkezdtem azt a zenét halgatni amit még régebben D mutatott és a tiszta égbolton a holdat és a csillagokat bámulva arra gondoltam bárcsak D ott állna előttem és elmondaná, hogy mégis csak szeret.
Kb. 10 perc után D feltünt mellettem odaült mellém s közölte: gyere B ne ülj itt egyedül, gyere legyél velem, hiányzol nekem, ezt hirtelen el se akartam hinni. Könnyeimmel küszködve feláltam és onnantol kezdve egészvégig D-vel beszélgettem és szórakoztam.
Kb. egy felé D kiütötte magát és úgy 3 ig ápolgattam mire magához tért. 4 fél 5 lehetett már amikor arra jutottunk, hogy megyünk aludni. Eőször D a mellettem lévő székbe ült le, hogy ott alszik. Kb. úgy 10p múlva átfeküdt mellém. Átölelt magához húzott. Már majdnem megcsókolt amikor ellöktem magamtól amit nehéz kimondani, de jól tettem.
Iszonyatosan sokat sírtam másnap azon gondolkodva, hogy most ez jó döntés volt e vagy sem. De mára rájöttem, hogy igen az volt.
Eltelt pár nap és D-t kérdőre vontam a viselkedése miatt, amire a mai napig nem kaptam választ tőle. Így hát ismételten legjobb haverját M-et kérdeztem, kértem, hogy tudjon meg ezt azt D-től ha tud. M sem kapott választ.
Szép lassan arra lettem figyelmes, hogy M nagyon megkedvelt sőt tulságosan is Egyszer közölte is M, hogy azt akarja legyek a barátnője. De nemet mondtam neki hiszen bennem még mindig csak D volt. Ez miatt picit M meg is sértődött, de mégis csak azon volt, hogy nekem segítsen.
Úgy kb idén télközepén éreztem azt, hogy D végre kezd a multé lenni, amikor D újrafelkeresett és újra jóban lettünk.
Egyszer M azzal keresett fel, hogy D nagyon gondolkodik rajtam mint barátnő én ekkor újra mélyebb érzelmeket kezdtem el tápláláni D iránt. Ismételten pofára estem hisz amikor kérdőre vontam D-t a válasza csak annyi volt MÉG NINCS ITT AZ IDEJE annak, hogy mi öszejöjjünk majd egyszer valamikor eljön ez is de nem tudom mikor. Úgy voltam vele nem baj nem hagyom ezt ennyibe és küzdeni fogok D-ért.
Ahogy telt az idő D öszejött azzal a lánnyal akivel még nyáron akart. Ez nagyon fájt de úgy voltam vele, hogy hát akkor pont túllépek rajta, ez már majdnem sikerült amikor valami okból kifojólag D ismételten felkeresett és mondta, hogy beszélgessünk és legyünk jóban újra.
Megigértem neki, hogy akkor változtatunk de hát a mai napig nem beszéltünk azóta.

Így több mint egy év elteltével még a mai napig siránkozom D miatt ami miatt lenézem magam és próbálok arra gondolni hogy D veszett ügy és az amit utoljára mondott az csak kedves megközelítés volt a lekoppintásra, de azért bizakodom is.

A szerelmes történetet beküldte: Water

Hozzászólások
Eddig 2 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
szimi
2015. február 22.
Fuuuuuu jó hosszú történet
M20
2015. január 14.
Ez egy szép történet...eddig.. és végül lett folytatása? :) A dátum szerint már több mint egy év eltelt...
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat