szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2011. április 04.
Mit higgyek?
Mit higgyek?

Én egy 21 éves lány vagyok. Egy nyári napon, amikor hazaértem a suliból vakációra készültem, akkor 19 éves voltam. Meg akartam látogatni a tesómat ahol melózott egy vendéglőben! Aznap a vendéglő tele volt fiatal srácokkal és épp szórakoztak stb.

Benne voltam akkor egy 2 éves kapcsolatban, ami nagyon jól ment és azt is hittem sokáig, hogy még egy ilyen szerelem, mint a miénk nem létezik. Leültem én is a tesómék mellé és élveztem a fiatalok mende-mondáit, amikor felcsillant a szemem és megakadt egy srácon! De ami nagyon fontos volt, hogy nem csak velem történt meg ez hanem úgy gondolom vele is. Oda jött mellém leült és kérdezősködni kezdet: Hogy hívnak?, Hány éves vagy?, Cserélünk tel számot?, stb. Gondoltam magamban, hogy miért ne ? Ő úgyis csak egy barát lehet számomra, mivel nekem már megvan az igazi szerelmem! Amikor vége lett a napnak és mindenki hazament jöttek az üzenetek és kezdtünk egyre közelebb kerülni egymáshoz, egyre jobban élveztem a társaságát. Rá egy hétre találkoztunk és elcsattant egy csók amiért később bocsánatot is kért! Eközben a barátom semmiről nem tudott és én sem mertem bevallani! Egész nyári szünet alatt a fickóról álmodoztam, beszélgettünk, sms-eztünk stb. és mire észbe kaptam járni kezdtünk! Vége lett a nyári szünetnek és újra vissza kellett mennem a suliba ahol várt a barátom! Nem tudtam a szemébe nézni és muszáj volt elmondanom neki a dolgokat! Ő akkor nagyon haragudott, ami egyértelmű volt, de aztán azt mondta nem baj felejtsünk el mindent és kezdjük újra! De nekem nem ment akár mennyire is szerettem nem tudtam már a szemébe nézni! 5 hónapon keresztül jött elém a suliba és könyörgött. Nekem meg a szívem szakadt ketté, de nemet mondtam mindig ahányszor találkoztunk. Végeztem a sulival abban az évben és hazakerültem. Az itthoni sráccal pedig azóta is együtt vagyunk lassan 3 éve lesz júniusban ! Nagyon szeretem, imádom, de valahogy a mi kapcsolatunkban is vannak kisebb nagyobb veszekedések, amitől nagyon félek! Nem akarom, hogy ez a kapcsolatom tönkre menjen! Én szeretem őt és tudom, hogy ő is mert úgy viszonyul hozzám! De néha többet vár el tőlem a szeretkezéssel kapcsolatosan. Ő egy olyan személy, aki mindig szeretkezne, ha lehetne! De nálam nem megy. Én csak arra tudok gondolni, hogy ha egy szép nap nemet mondok, akkor elhagy! Nem tudom! DE ANNYIT TUDOK HOGY NEM BÁNTAM MEG A NYÁRI SZÜNET KALANDJAIT MERT A MAI NAPIG EGYÜTT VAGYUNK ÉS MÁR 3 ÉVE!

A szerelmes történetet beküldte: Edit

Hozzászólások
Eddig 1 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Veronika
2011. április 10.
Szya Szerintem ez bárkivel előfordulhat, hogy távolabb kerül a szerelmétől, vagy nem találkoznak annyit, mint szeretnék, és közben a szeretet éhség eluralkodik... Mert szerintem veled pont ez történt, amikor találkoztál a vendéglőbe a mostani pároddal... Egyszerűen csak figyelmességre vágytál, és pont egy olyan személytől kaptad ezt ott meg, aki külső szemmel és a dumájával is imponált neked... Ez nem baj, sőt érthető, ha elcsattan egy csók, ha egy kis kalandba kerülsz, de ez bizonyítja azt is, hogy a volt barátod nem szeretted tiszta szívből. Hiszen akkor alkalmat sem adtál volna a mostani barátodnak arra, h közelebb kerüljön hozzád... De nyugi, ne aggódj a viták miatt, amíg hűtlenségig, vagy komolyabb hazugságig nem fajulnak! Én is 3 és fél éve kapcsolatban élek a vőlegényemmel, sőt 2 éve össze is költöztünk, és még most jön a baba is, mégis vannak és lesznek is köztünk konfliktusok, hiszen ez teljesen normális... Csak azt ne engedd, hogy a kapcsolatotok eltunyuljon, esetleg unalmassá, megszokottá válljon! Ez ellen annyit tehetsz, h adtokegymásnak egy kis szabadságot is, mármint nem lesztek egymás árnyékában, mert ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem adtok senkinek alkalmat a megcsalás lehetőségére! Valamint a szexben sem árt, ha új dolgokat hoztok, esetleg más helyszíneken folytattok aktust, nem pedig mindig ugyan ott... Ami mindkét fél számára jó, és megengedett, azt nem kell szégyelni!! Ha pedig tényleg többet vár el tőlled, mint te azt szeretnéd, akkor pedig egy nyugodt kipihent pillanatban ezt beszéld meg vele mindenképpen! Hisz néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!!! Hidd el ha ő is úgy szeret, ahogy elmondtad, akkor megfogja érteni, és ügyelni fog arra, h a te korlátaidat ne lépje túl! De amíg erre te nem figyelmezteted, ne várj változást-e téren!!!! Puszy
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat