szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. augusztus 21.
Nem tudom...
Nem tudom...

Idén év elején kezdődött. Két lány elkezdett a társoságunkhoz csapódni. Egyikükkel ( a továbbiakban B.) nagyon jól megvoltunk, minden összejövetel alkalmával. Nekem tetszett is meg minden, szóval beleestem az a helyzet. De ő kavart, összejárogatott egy sráccal (akit a mi társaságunk kirekesztett, szóval nem nangyon bírjuk).

Aztán mostanában már nem is nagyon találkoztak. Meghívtam hozzánk egy buliba. Ott nagyon sokat beszélgettünk, aztán a konyhában kis időre ketten maradtunk és megcsókolt. Attól kezdve a buliban folyamatosan egymással voltunk elfoglalva. Mintha frissen jöttünk volna össze. Este meg is történt a "dolog", de még utána is tökre jó volt midnen. Mikor elköszönt reggel akkor is csók és ölelés. Teljesen meg voltam győződve arról, hogy összejöttünk.
A következö napokban kerestem telefonon, írtam neki sms-t, de semmi reagálás. Majd három nappal a buli után felvette a telefont és én megkérdeztem hogy nem jön-e el velem meg a többiekkel iszogatni. Erre ő azt mondta, hogy most azzal a másik sráccal van és nem ér rá. Nem is tudtam mit mondjak. Mintha tök természetes lenne azt mondtam "oké semmi baj", pedig belül teljesen széttörtem. Azt hittem, hogy az a buli fordulópont volt, de neki ezek szerint csak "az" volt és ennyi. Nagyon oda vagyok érte sőt, kimodnom: nagyon szerelmes vagyok belé. De ő ezek szerint nem vevő rám. Nem tudom mit tegyek. Érdeme küzdenem érte, ha egyszer játszik velem? Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.

A szerelmes történetet beküldte: Tamás

Hozzászólások
Eddig 2 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Leia
2012. december 26.
Szia Tamás! Hány éves vagy, és hány éves a lány akiről írtál? Csak annyit tudok mondani, amennyit az előző hozzászóló, hogy ilyen lányokkal ne is foglalkozz. Ha szeretne, akkor már szakított volna a másikkal. Azt tanácsolom, hogy ne törődj vele, mert ha észreveszi ( vagy már tudja?, nem tudom), akkor csak játszani fog veled, és te meg csak sodródsz az árral. Nem ismerem a lányt, ezért nem is akarok ítélkezni fölötte, de az ember páros lény, és egyszerre szerintem csak egyet tud szeretni. Hidd el nekem, hogy egy ilyen lány, akinek csak "az" kell, az nem tud hűségesen szeretni! Gondolj bele, lehet, hogy a másik sráccal is csak játszik, csak az ellentétben veled buta és nem veszi észre. Annyit mondok, hogy az ilyen "viszonynak", vagy nem is tudom minek nevezzem, véget kell vetni. Véget kell vetni, mert ha tudja hogy szereted, és ő csak játékszernek használ téged, hatalma van feletted. Nem mondom hogy észre sem veszed, mert ahogyan leírtad már észre is vetted. Ameddig nem teszel ellene, hatalma is lesz feletted. Lehet hogy élvezte veled "azt", de mondanom sem kell, tudod te azt nagyon jól, milyen lány/nő az akinek csak az a bizonyos "dolog" kell. Nem vagy az alattvalója, ezért nem kötelességed hűnek lenni hozzá, ha ő sem az, sőt nem is érez irántad semmit. Hidd el nekem, ő meg sem érdemel egy ilyen rendes fiút/férfit mint te vagy!Jobbat érdemelsz nála. Fogsz találni egy olyan lányt, aki szeretni is fog, és csak téged, nem egy másikat is, vagy még kitudja hányat. Elnézésedet kérem, ha néha túlzásba estem, de ez az én véleményem, és kikívánkozik belőlem, és hátha mondtam valami hasznosat, tudod ha felnövök, olyasvalamivel szeretnék foglalkozni, amivel segítek az embertársaimon. Attól hogy nem leszek orvos, még segíthetek az embereken. Nem kioktani akartalak, csak segíteni. Elmondom, még csak 13 éves vagyok, nem tudom te mennyi vagy, de remélem tudtam segíteni neked.
Klaudia
2012. augusztus 22.
Az ilyen csajokkal nem érdemes törődni,de persze szereted,úgyhogy beszéld meg vele.Mondd meg neki,hogy te hogy érzel,hogy ez neked nagyon rosszul esett és fájt és hogy szereted.És ha szeret és bizik benned elmondja mi a baja,mért csinálta ezt.Lehet,hogy a másik sráccal csak haverkodik és Téged szeret,de lehet csak hülyitett és nem érdemes küzdeni érte.A lényeg a kommunikáció,beszéld meg vele! Remélem tudtam segiteni és bocs a rövid i betűkért,de nincs hosszú i-m.
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat