szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2011. május 05.
Nem tudom mit tegyek!
Nem tudom mit tegyek!

Szijjasztok! Ez egy egyszerű történet amit megélek a mai napig! Tudjátok december környékén együtt voltam egy sráccal nagyon rövid ideig kb. 2 hétig. Ez idő alatt csodás emlékeim lettek vele...amik felejthetetlenek.:$ Nagyon megszerettem, de én szakítottam vele, mert megfogadtam előtte egy fél évvel, hogy nem leszek szerelmes többet.

A srácnak barátnőm mutatott be és akkor megtetszett már, november lehetett. Azután megkeresett a srác facebook-on és msn-re is felvett. Nagyon megszerettem, beleszerettem. Miután szakítottunk összejött egy idősebb lánnyal aki szörnyen féltékeny volt rám. Aztán szakítottak majd lett még egy barátnője, aki kb. 4 nap után dobta a srácot. Majd mondta, hogy ad még egy esélyt és én keverem a lapokat. Ezután kb 2-szer taliztunk ugye és utána 3-4 napra eltűntem és nem irtam senkinek sem! Szerda körül rámírt, hogy mi van velem, el vagyok veszve? Írtam neki, hogy most hagyjon békén meg ilyesmi totál lekoptattam. Aztán barátnőm meg másolta be amiket irt. Ezután 19-én volt a diáknap és megjelent ott, akkor halt meg ugye Dédim akit nagyon szerettem. Elmentem és ugye a srác utánam jött megölelt mondta, hogy nyugodjak meg és magához huzott simogatta a fejem és azt hittem megteszi, hogy lekap. Aztán ugye egész nap vele voltam meg barátnőmmel és mikor magához húzott éreztem, hogy hogyan dobog a szíve. Nagyon szeretem még december óta. Az egyik volt "legjobb" barátnőm azóta összejött vele aki most évfolyam társam ugye. Nagyon féltékeny vagyok. Nem tudom mit tegyek. Elfelejteni sem tudom... bármennyire szeretném. Minden barátnőm azt mondja hogy felejtsem el de nem tudják mennyire nehéz! És nagyon szeretem még mindig...

A szerelmes történetet beküldte: Petra

Hozzászólások
Eddig 18 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Andi
2016. szeptember 26.
Van 1 eve egy haverom, 2 hete be vallotta h tobbet erez irantam mint baratsag, mondtam neki h en is kezdek tobbet erezni, de neki hamarosan 2 eves kapcsolata lesz, szoval bnoje van, majd multheten be vallottuk egymasnak h szeressuk egymast, ez minden szep es jo, allandoan olelgettuk puszilgattuk egymast, majd penteken haza kisert, es meg csokolt a buszon, hetvegen beszelgettunk es mondta h hianyzik neki a csokunk meg h szeret nagyon, mondtam neki h oke h en is kezdem meg szeretni, mert szeretem Zsoltit is de vele nem vagyok egyutt , se a haverommal, na mindegy,mondtam neki h ez igy ami koztunk van nem mehet sokaig, mondta h attol fugg h a bnojevel h alakulnak a viszonyaik. Mert ha szorosabb lesz, akk nem akar megbantani, mert ok sokat veszekednek, mi meg meg egyszer se, meg .mondta h meg probalna velem de nem tudja h a bnojevel h alakulnak a dolgok, es erre ma mondtaa h maradjunk csak baratok, szeret nagyon de nem akarja h fajjon h ha esetleg a bnojevel szorosabb lenne a kapcsolatuk, de nekem ez igy is faaaaaj
hanna
2016. január 17.
Kedves bekkalina!
En erre azt tudom mondani,hogy beszelj minel tobbet a fiuval,probalj kozelebb kerulni hozza és kuldj neki jeleket!! :-)
hanna
2015. november 25.
Sziasztok:)
Van egy fiu, aki mellesleg az osztálytársam és már 2 éve tetszik,de nyáron összejött egy évfolyamtársammal, akinek már 7 pasija biztos volt. Aztán nyáron szakítottak ,de ma megcsókolták egymást. A fiú pedig gyakran rám néz és rám mosolyog,de én félek beszélni vele.Most mit tegyek?
katus
2015. november 16.
Sziasztok nm tudom mit tegyek
Van egy fiu aki nagyon tetszik csak van baratnoje es felelsz es mersz kozbe szajra puszit kellet adjak neki adtam is csak o le smarolt es meg jo parszor smaroltunk akkor be jovok neki?
Bekkalina
2015. október 05.
Sziasztok!
Nekem tetszik egy fiú az osztályból már vagy 3-óta! és nem tudom,hogy szeret-e!
Ezt hogyan fudom hogy szeret? meg hogy hogy tudom azt elérni hogy szeressen?
Kérlekszépen válaszolj!:)
Lea
2015. június 02.
Nem tudom mit tegyek! Egy fiú nagyon tetszik az osztályból, de nem tudom én tetszek-e neki! Lehet,mert sokat vagyunk együtt mindig mosolyog rám! De akkor is Ő valyon szeret engem? Nem tudom!
SEGÍTSÉG!!!
Evelin
2015. március 07.
Sziasztok!Nem tudom mit tegyek..voltam egy buliban és elég sokat sikerült innom,de emlékszem mindenre..barátnőimmel voltunk és ott volt egy fiú aki egyik barátnőmnek tetszett régóta.Elkezdtünk táncolni a fiúval és egyszer csak megcsókolt,nem tudtam mire vélni mivel nem igazán beszélgettünk még.Mondtam neki,hogy ezt nem lenne szabad mivel barátnőmmel elvileg jártak pár éve de nem volt köztük semmi de még csók sem és a fiú is ezt bizonygatta nekem,aztán megcsókolt mégegyszer ,de azután sajnos már én sem tudtam ellenállni neki..és ez igy ment egész este.El sem tudtak választani minket egymástól annyira belemerültünk.Közben a fülembe suttogta,hogy mennyire imád és ,hogy suliban csak miattam jár arra az órara amin együtt vagyunk..stb..Ezt a jelenetet barátnőm meglátta..és mikot pont egyedül voltam odajött hozzám és azt mondta "nagyot csalódtam benned" mentségemre szóljon ,hogy barátnőmnek barátja van.De lényegtelen..Ezek után leléptem mindenkit otthagyva.Egy hétre rá,rámírt a fiú,egész sokat beszélgettünk és az lett belőle ,hogy titokban de folytatni kellene a dolgokat..még heteken keresztűl mindennap írt és egyszercsak átmentem hozzá..megtörtént aminek meg kellett történnie másnap együtt mentünk suliba.Persze mások nem sejtettek semmit.Ezután még többször terveztük a dolgot de valami miatt mindig elmaradt.Legutóbb is..már majdnem úton voltam hozzá de nem válaszolt mikor írtam neki..felhívtam és mondtam neki,hogy nem megyek..Másnap írt..annyit ,hogy elmeséli ,hogy mégis mi történt.Mondtam hogy rendben van..de napokig nem kaptam magyarázatot..aztán mikor suliban együtt voltunk órán írta ,hogy elmeséli mi volt csak nem facebook téma,de én akkor már írtam neki hogy oké,de igazából nem érdekel az egész,nem fogok senkinek könyörögni és erre csak annyit írt ,hogy : Tudom..ez volt az utolsó üzenet tőle azóta nem is beszéltünk.Csak mikor meglátjuk egymást kacér mosolyt ejt..Ezzel az egésszel csak egy gond van...eléggé megkedveltem a fiút bár elég bunkó amúgy..de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből szinte minden percben rá gondolok és mikor meglátom a suliban megremeg a szívem,de persze ezt a külvilágnak nem mutatom..nem akarom,hogy gyengének nézzem vagy fölénybe érezze magát pláne úgy ,hogy nálam 2 évvel fiatalabb.Nem tudom mit csináljak.Valaki??
Panna
2015. február 23.
Sziasztok! Én nem tudom mit csináljak nagyon tetszik egy fiú csak az a baj hogy barátnője van és a barátnője az én legjobb barátnőm !!
Nikolett
2014. augusztus 10.
Kérlek segítsetek! Egyszerre 6 fiú is szerelmet vallott nekem, de nem tetszik senki...Megkértek hogy legyek a barátnõjük, de ha egyszerûen nem tetszenek...Mit mondjak nekik hogy ne haragudjanak?
Nikolett
2014. augusztus 10.
Sziasztok!
Dóri :$
2012. november 18.
Sziasztok.!! Kérlek olvassátok el és próbáljatok segíteni rajtam. Kb. 1 éve tetszik egy fiú. Én 13 ő 17 éves. Dilis,hülye de jófej és megértő. Az unokahúga a legjobb barátnőm, és ő segít nekem "állrandikat" szervezni.. Méghozzá úgy h lehívja őt és a legjobb barátját focizni a pályára. Szóval így négyesben elhülyülünk....Nagyon szeretem, sírtam is már miatta nem is egyszer. Erre jön egy csapás.: A szülinapot ünneplem egy szombati napon a barátnőmmel, és elmentünk a fiú utcájába. A barátnőm telefonján (facebookon) ráírt a fiúra aki azt mondta h nem jön ki..és nem érdekel engem a Dóri. (én) . És Kb. itt tartok most. Nem tudom h mit tegyek, h mit csináljak. Nagyon szeretem.. Mindennél jobban..erre megsért..:/ Nagyon szarul érzem magam csak bőgök.. :'( Kérlek segítsetek.!!
alexandra
2012. szeptember 21.
Sziasztok!
jár a suliba egy fiú aki nagyon tetszik de nem tudom mit csináljak.2 éve megtudtam hogy tetszek neki.Aztán nem tudtam mit csináljak.Most szeretném ha megismerkednénk,de nem tudom, hogy szeret-e még.Nem akarok beégni.Segítsetek!
Domcsi
2011. szeptember 12.
Sziasztok!
az én történetem is elég bonyolult, kb 1,5 éve kezdődött, amikor megismertem a mostani osztálytársamat. Mikor először találkoztunk rögtön tudtam hogy nekem ő kell és ez azóta is így van. Mikor megismerkedtünk szinte mindennap találkoztunk és már ott tartottunk hogy járni fogunk, de aztán ő mégis úgy döntött hogy maradjunk csak barátok, mert fontosabb vagyok neki annál hogy ha esetleg szakítanánk soha többet ne beszéljünk. Először nagyon kiakadtam, de aztán megértettem hogy mire gondolt. Ezután a dolog után kicsit eltávolodtunk, volt pár barátnője, de mindegyik csak pár hetes volt. Az utóbbi 2 hónapba viszont megint úgy érzem hogy nem bírom ki nélküle, de lehet hogy ez azért van mert kétértelmű jeleket ad nekem. 1 héttel ezelőtt eldöntöttem hogy mostmár végleg feladom és nem foglalkozok vele, rögtön aznap odajött hozzám kb egész nap velem van, olyanokat mond hogy szeret...nemtudom mit csináljak..küzdjek érte vagy inkább hagyjam??
lécci segítsetek! itt az msn-en címem: holczerdominika@msn.com
Klaúúú
2011. július 12.
Sziasztok!
Van egy fiú! Nagyon tetszik, és Barátnőm azt mondta beszél vele hogy találkozzak vele! És aztán rámírt hogy Igen és olyan édes meg minden! Na szoval találkoztam is vele de ott voltak a hülye barátai! Ezért nem tudtam mit csinálni! Elfutottam és nem tudtam hova csak futottam! Aztán egyszer csak velem szembe jött és nem mertem a szemébe nézni! Nem mertem beszélni. Csak bologattam! Nem tudom mit tegyek mert még mindig nagyon szeretem! De írtam neki egy üzenetet. De még nem írt vissza :(

Segítsetek! Lécives!!!!!
Akár az msn-en címem: p.Klemike@hotmail.com
szandy
2011. június 12.
sziasztok
nem tudom mit tegyek a pasim akit mindennél jobban szeretek 1 éve megcsalt engem egy nappal azelött hogy elutaztunk Angliába persze be is valotta és az a nő a volt felesége volt.én azóta nem bízok benne és betegesen féltékeny vagyok rá.még olyanra is akire talán télleg nem kellene most azt mondja ha nem változtatok a féltékenységemen akkor vége lesz a kapcsolatunknak..hogyan tudnám kezelni ezt a problémát..???????????rettentően féltékeny vagyok és minden nap azt mondom neki hogy már megint sexelt valakivel.
Petra
2011. június 11.
Netti...harcolj a srácért!! én elbuktam...de tudjátok mikor elküldtem a levelet utána gyermeknapkor találkoztunk Egerben és utána is egy hétre rá...Gyereknapkor semmi sem volt csak ölelgettük egymást...de egy hétre rá már Smároltunk is.... de neki ott van a barátnője aki nekem évfolyam társam volt és detto barátnőm volt!!=/ nem tudom hogy ezek után mit tudok tenni...Netti harcolj a srácért ha már én egy félév utánn feladtam akkor az baj de ha szereted még akkor lépj érte!!
Netti
2011. május 28.
Nem tudom mit tegyek..:(
Van egy fiú akivel 2 hónapig voltunk együtt..de mióta szakítottunk, nekem azóta is csak ő jár az eszembe és azóta sem tudom őt elfelejteni..nagyon szeretem:(
Annácska
2011. május 21.
Szia!Tudom milyen érzés.Hasonló történt velem is.Azzal a külömbséégel hogy én még utána is visszautasitottam a fiút aki még mindig szeretett engem.. :S Mostmár csak közömbösen emegy melletem mert van már barátnője és én elszúrtam.Ne engedd el a fiút!Legyél mellete...Talán ha valami történik vele akkor tudni fogja hogy te álltál mellete mindig!Ne add fel!:)
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat