szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. április 14.
Odébbültem...
Odébbültem...

Minden egy táborban kezdődött el igazán. Szerettem egy fiút, akiről tudtam, hogy viszont szeret. Mégis miért gondolok vissza ezekre az emlékekre sírva? Talán tudtok tanácsot adni, és ha így van, kérlek titeket, segítsetek!

A tábor végén volt egy bátorságpróba, ahova az egyik barátnőmmel mentem, a fiú pedig egyik barátjával előttünk. A fiú barátja odaadta a pulcsiját, mert fáztam, és abban indultam el. Amikor megérkeztünk a korom sötétben a tábortűzhöz, tehát vége lett a bátorságpróbának, elmentem a tűztől, a többiektől, mindentől egy kicsit távol gondolkozni. Ő ott gitározott, amitől könnyezni kezdtem. Ott éreztem azt a pontot, hogy beleszerettem. Néztem, ahogyan az arcára világít a tűz, és ő gitározik, mindenki őt figyelte, én meg ott ültem egyedül. Nem is tudom leírni, mit éreztem.
Észrevette, hogy elültem a többiektől, de azt nem látta, hogy könnyek csordulnak ki a szememből. Befejezte a gitározást, és felállt. A többiek nagyot néztek, hogy hallanak-e még valamit, de elkezdett felém jönni. Nem akartam letörölni a könnyeimet, azt hittem, a sötétben úgysem veszi észre, viszont ha letörlöm, a kezemet látja. Csak hogy észrevette. Leült mellém, és jött a barátja is. Egy ideig nem értették, hogy mi van, de nem is akartak faggatni, tudták, hogy azt nem szeretem. Egyszercsak még közelebb jött, pedig így is hozzám ért, és erre felnéztem rá. Akkor láttam csak, hogy 10 centire vagyunk egymástól, és megijedtem. Végig engem bámult, fürkészte, hogy mit szólok hozzá. Aztán elkezdett dőlni felém, hogy megcsókoljon, én meg gyorsan odébbcsúsztam egy kcisit.
Miért? Miért csináltam? Még most sem értem...
Kínos volt akkor a hangulat. A barátja, akinek a pulcsijában voltam, tapsolt egyet, hogy oldja a fezsültséget, és meg bementem, mintha telefonálni akarnék. Azóta semmi sincs köztünk, tudom, hogy elszúrtam, még most is sokszor néz, de nem jön oda hozzám. Pedig én szeretem. Miért csináltam ezt?

A szerelmes történetet beküldte: brokenheartgirl

Hozzászólások
Eddig 11 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
brokenheartedgirl
2012. november 03.
Igen carry! Az volt.. azóta is csak nézek utána, volt is azóta már barátom, de soha nem fogom tudni ezt elfelejteni.. És tudom mit gondolnak mások.. miért volt barátom, ha mást szerettem.. Mert ő volt az egyetlen, aki amikor velem volt, el tudta vonni a gondolataimat..
Mára persze már enyhültek az érzéseim, de ha néha meglátom, eszembe jutnak a régi szép emlékek!:')
carry
2012. október 30.
Jajj igenn szép tortenet !
PEtra
2012. június 20.
Szija! ..Figyelj ez már a XXI. század itt már nem az van hogy a pasik harcolnak a csajokért..ő már próbált kezdeményezni.. most rajtad a sor..!
brokenheartgirl
2012. május 16.
Köszönöm Vanessza, és gratulálok nektek!:)
Ki írta a Titok című könyvet? Szívesen elolvasom..! Lelket öntöttél belém, köszönöm, de tényleg érezhető, hogy nem érdeklem!:(
Vanessza
2012. május 15.
ha igy állsz hozzá akkor sajnos igy is lessz ha érdekelnek a könyvek és a filmek akkor szerezd meg magadnak a titok cimű könyvet és a filmet is nézd meg belőle hidd el te leszel a legboldogabb .. .én nem rég olvastam el.. és amig be vonzottam magamnak a rosszat hogy jaj de rossz nekem ez a bajom az a bajom addig ezek a dolgok nem is multak el.. .de amint egy kicsit jora gondotlam hogy most ez a napom nekem mennyire jo lessz hogy találok magamnak egy szerető férfit... azóta boldog vagyok ha kapsz egy kicsi jot mindennap azon leszel hogy midnig jo legyen és hidd el siekrül 2 hónapja van párom és imádpm szeretem.. a nyáron lessz az eljegyzésünk és a jővőhéten össze költözünk munkám leztt és imádok élni kell elnnél több?? :) sok sikert.. .<3
brokenheartgirl
2012. május 01.
Nem.. biztosan nem tetszem már neki.! Ezt jól elintéztem..!:((
mimike
2012. április 23.
nincs mit <3 ha meg akart csókolni akk vmit érezhet de ha félsz a személyes talitól akkor irj rá fészen vagy szerezd meg a telefonszámát és irj sms-t v hivd fel 1próbát meg ér mivel érzel iránta valamit és ahogy tudjuk a szivnek nem lehet parancsolni <3
Vivike
2012. április 21.
szija.szerintem még nincs minden veszve meny oda hozzá és kérdezd meg hogy nincs e kedve talizni,vagy hivd el félre beszélgetni és ha látod hogy a dolgok jól alakulnak akkor légy te aki megcsokólja.
Orsi
2012. április 21.
szia
szerintem kerd meg az egyik baratnodot h beszeljen a sracal v egytalalkozod de nm a baratnod megy el ha nm te
az egyik baratnomnek ez egyszer bejot
sok sikert
brokenheartgirl
2012. április 16.
Köszönöm mimike, hogy elolvastad!:')
Nem értem, hogy miért csináltam, de nagyon megsértődött..! Ezért most nem merek találkozót kérni tőle!
mimike
2012. április 15.
Szerintem csak féltél az érzésektől. Beszélj meg vele 1 talit légy bátor és ne félj !
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat