szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2015. január 22.
Remény nélkül
Remény nélkül

Egy 12 éves 6. osztályos lány vagyok. Nagyon tetszik az egyik osztálytársam: Zsolti. Ő viszonylag a menőkhöz tartozik. De én...Csak álmodhatnék róla. Néha rámnéz. Aztán mintha nem is léteznék. Néhány hét, nap elteltével éreztem, hogy talán van remény. De még mindig túl félénk voltam bevallani mit érzek iránta.

De tudtam még így is túl szép volt, hogy igaz legyen. Másnap bejelentette az osztály előtt, hogy elköltöznek pár évre London-ban, hogy meglátogassa a családjával az apukáját. Pár év, 2 év. Egy hónappal utána visszajöttek a téliszünetre. Téliszünet után egyik nap az iskolába is bejött látogatóba. Akkor jöttem rá ténylegesen is hogy mennyire szeretem. De nem tudtam mit tenni. Túl kellett tennem rajta magam. Mikor már azt hittem sikerült, eszembe kellett jutnia hogy eltelt két év. Ekkor már 8. osztályba jártunk. Igaz hogy már a gimibe. (Hatosztályos gimnázium) Ő is ugyanabba a gimibe jelentkezett. Már sokkal nagyobb önbizalmam volt, mint 6.-ban. Mikor megláttam nem gondolkodtam. Egyszerűen odafutottam és megöleltem. Bevallottam hogy hiányzott és azt hogy most is eddig is nagyon tetsztett nekem. Miután elmondtam egy nagy kő esett le a szívemről. De ami utána következett még jobb volt. Ő is megölelt engem és aztán elmondta: ugyanezt érzi ő is. Akkor és ott újra végig futott bennem hogy min is mentem keresztül csak azért mert nem volt elég önbizalmam, de most már tudom hogy semmit se veszíthettem volna.

A szerelmes történetet beküldte: Eszter

Hozzászólások
Eddig 44 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
One Direction rajongó vagyok
2024. május 12.
Én is 12 vagyok és találkoztam egy fiúval (barátnőm edzésére jár) kb egy hónapja és NAGYON megtetszett és amikormegtudom hogy aznap nem tudok elmenni a barátnőmmel sírok ... Nagyon szeretem, Viktornak hívják és számomra ő az egyetlen, de még a nevemet sem tudja. Valami tipp hogy hogyan keltsen fel az érdeklődését?
One Direction rajongó vagyok
2024. május 12.
Én is 12 vagyok és találkoztam egy fiúval (barátnőm edzésére jár) kb egy hónapja és NAGYON megtetszett és amikormegtudom hogy aznap nem tudok elmenni a barátnőmmel sírok ... Nagyon szeretem, Viktornak hívják és számomra ő az egyetlen, de még a nevemet sem tudja. Valami tipp hogy hogyan keltsen fel az érdeklődését?
szonja
2022. május 24.
Én is 12 éves vagyok és 6.- os. Nagyon tetszik egy 9.-és fiú aki viszont a legjobb barátnőm nővérével jár... Az is a baj hogy egy kosárcsapatban játszunk ezért szinte minden nap találkozunk, és amikor meglátom annyira elkezd dobogni a szívem és elvörösödöm, hogy egyszer kiküldött az edzőm hogy biztos beteg vagyok. Ő ráadásul a menőbbek közé tartozik vagyis semmi esélyem sincs arra hogy összejöjjünk!
Evelyn
2021. május 18.
Első pillantásra beléd szerettem,
és szívem halk szavát követtem.
Üvöltöttem volna a világnak, hogy megtaláltalak,
de lassú, halk léptekkel biztosabb volt a válasz.
Kell, hogy erős legyek, önmagam, egyedül,
és így talán a Te szíved az enyémmel rezdül.
Lágyan, finoman, egymást érezve lényünk megnyílik
Csenge????
2018. szeptember 01.
Szia én 14 vagyok és nemrég kezdtünk járni a barátommal ugyanúgy voltunk mint ti csak ő kezdemenyezett és általánosba járunk mindketten 8-osok
Eugénia
2018. augusztus 16.
Cukik vagytok csak tul hamar vagytok szerelmesek ..????????. kicsi a korotok annak a mondoja vagyok b meg rá ertek fiuzni????????????????????????????
Nóri
2018. január 31.
Szeretem a Marcit 5.es vok és azt mondta h megdzg a wc Ben és meg is dugott nem is egyszer legutóbb kinyalta a p*ncimat
Nóri
2018. január 31.
Velem is volt ilyen most is ez van
12éves vagyok tetszik nekem a Marci a hangja elcsábítani előttem ül nagyon cuki és aranyos de van neki egy barátnője egy hülye ringyó az eniko a virág a legjobb barátom de ő leszbi asszem mert mindig engem néz és. Most mit csináljak a marcival ???
Péter
2017. december 28.
Hát én is így vagyok hiszen fojton rajta jár az eszem és egyszer rajzoltam neki de nincs merszem oda adni.????????????(2fél év től-5-ig
Csak egy lány
2017. december 11.
Én is 6.-os vagyok,(12 éves)tavaly óta mindig megnéztem egy fiút,de csak tetszett,mert tudtam,hogy ő ezt sosem fogja viszonozni.Ő 7.-es,és benne van az ilyen iskolai menőcsapatban,én meg ugye 6.-os vagyok,és menőnek szerintem egyáltalán nem tekinthető,de nem is érdekel,nem akarok olyan szépen monndva kihívo öltözködésű beképzeld hülye,aki 12 lvesen szétfesti a fejét. Októberben megtörtént,amire soha nem számítottam volna.RÁMÍRT!!!!!!!!!!Azt hittem ott ájulok el,de közben annyira örültem,mint még soha.
Violaa <3
2017. szeptember 25.
Hatt.. figyelj.. jool tetted hogy elmondtad nekii..
Masok is szoktak igy lenni es el iis mondják csak 80•/• -a vissza utasitó választ kap..
örülj nekii hogy veled még nem történt ilyen...
Sook boldogságot!!
Lotty
2017. augusztus 21.
De arik vagytok
Eszter
2017. augusztus 07.
De aranyos!!!
Gittum
2017. július 05.
Én most leszek nyolcadikos és én is úgy voltam eddig hogy tetszett egy nagyon menő fiú de tudtam hogy más tetszik neki és én soha nem jöhetek szóba ezért már lemondtam róla és már nagyjából kivertem a fejemből. De attól még havernak jó. :)
Nyuszifül
2017. július 02.
Általában az osztályunkba a barátságoknól vannak szerelmek.
Lizaa
2017. május 08.
Én is 12 eves vagyok es ugyanugy 6.-os...nekem is tetszik egy fiuu es nagyon szertnem ha ossze jonnenk...de ez szerintem lehetetlen szoval hagyon az egeszet!!:((((
Csöncsön
2016. október 24.
Igen csak mi van ha tudod, hogy nem szeret?! Én 80%-ig biztos vagyok benne, hogy nem azt érzi mint én.
Nem szoktam szerelmes lenni. Max. csak azt mondom egy fiúra, hogy helyes és ennyi, még magamnak sem akartam bevallani, hogy szeretem, nem hogy neki, mikor tudom, nem viszonozná...
adelinda
2016. szeptember 06.
en sem altam ki amelet akit a vilagon a legjobban szeretem
meli
2016. augusztus 15.
14 éves vagyok, én is igy szoktam lenni ha tetszik valamilyen fiu én se merem elmondani de van ugy h elmondom, és akkor azt mondja h én is tetszek neki de kiderül h csak átvert szoval majdnem minden fiu egyforma de vannak különbek és remélem h a te barátod ilyen :)
imelda cica
2016. július 15.
Nagyon jo es aranyosak de batorsagbol tob kel
frufru
2016. május 16.
Hat en benem meg mindig ez van nm merem neki elmondani hogy szerelmes vagyok bele...............
Csak_egy_szerelmes_lány
2016. március 21.
Nagyon arii
már csak egy emlék✌
2016. február 25.
Azta ehez nem tudok mit mondani nagyon jó lehet az életed.
Csak Egy Lány
2016. február 01.
Ez aranyos :] én 13 éves vagyok. Az egyik osztálytársammal jó haverok vagyunk de azt hiszem tetszik. Nem tudom... Unalmamban csinálnék teszteket és egy se indul el XD nem baj, majd ha úgy esik lesz valami :D egyszer már elmondtam egy fiúnak hogy tetszik, de ezt nem akarom elrontani :') Barátok is kellenek ;)
Érzelmes
2016. január 10.
Nekem is van egy nagy szerelmem... 1. óta ismerem.(4.-es vagyok és általánosba járok ) Még mindig szeretem , de nem mondom meg neki . De viszont úgy néz rám mindig , mintha ő is így érezne . Minden teszten azt írják , hogy ő fog velem élni életem végéig. Szeretem ...
Clara
2015. december 20.
Én 7--es vagyok, és nekem is tetszik egy fiú, aki mostanában egyre többet érintkezik velem... Remélem, mi hamarabb összejövünk, mint ti! :)
Anett_Emo_
2015. november 29.
Én 13 vagyok.. Koromhoz képest érett a barátom 15 éves.. Én emo vagyok ő rocker de ugyanúgy szeretjük egymást akkor is ha különbözik a stílusunk.. A találkozásunk, és a járás ajánlás(vagy hogy kell leírni) mesébe illő volt! Az én szerelmem neve Márton :)
ilonka
2015. november 24.
Furcsa mert rám is rámnéz utána semmi levegö én is zsoltit szeretem vagyis ugy hivják és én sem merem bevallami
zsóka
2015. november 01.
4.-es korom óta szerelmes voltam egy nagyon jó barátomba/osztálytársamba, aki a haverjai nélkül tök jó fej volt velem, aztán ötödikben elköltöztek, de nem messzire, ugyan abba a suliba járt továbbra is. De már nem volt ugyanolyan, játszotta az eszét. Aztán hatodikban elkezdtünk járni, tök cuki volt amikor megkérdezett. Ez tartott másfél hétig. Én ezalatt kiszerette, belőle. Aztán levélben szakított. Én másnap a képbe röhögtem. Azóta is barátok vagyunk. :)
Csecse
2015. október 08.
Belém hat éven keresztül szerelmes volt egyfiú ( 7.-es vagyok) én két évet belé. Ezt csak tavaly merte bevallani nekem amikor már nem tetszet nekem. Nagyon szomorú voltam hogy ndm mondta pár évvel előbb!! (Még mindig tetszem neki)
Tori
2015. szeptember 26.
En is 12 eves vagyok es ugyanigy 7.es.Az en szerelmemet is Zsoltinak hivjak
Babaa :33
2015. augusztus 29.
Én most kerültem ki Németországba, és én 12 éves vagyok, de hetedikbe megyek. Ez nem is fontos. Volt egy fiú, akibe első perctől fogva magávalragadott. De rájöttem, hogy semmi esélyem nála, hisz 14 éves és ő már az érettebb lányokra hajt. Ő is másik suliba váltott, és én is elköltöztem. Azóta nem láttuk egymást, csak egyszer, de akkor ő engemet észre sem vett... !!
lilla
2015. július 16.
Ez nagyoon cuki en tavaly talaltam ra az igaz szerelmemre,es meg mindig eggyutt vagyunk nagyon jo a kapcsolatunk sokat vagyunk eggyutt
Saci :)
2015. július 12.
Jajj,de cuki! Minden kislány ilyenről álmodik...
Gyönyörű!
vagyom a szerelemre
2015. június 15.
Istenem de jo neked, én eddig 2 fiút szemeltem ki akik egybol belem is estek de ok olyan idióták az egyik miutan mondtam neki higy nem lesz köztünk semmi le akart ugrani a házuk tetejéről lehet felhagyon a fiuzassal nekem nincsen hal a tengerben xc
Balogh Kitti
2015. június 09.
Cukiii
Wiwi
2015. május 12.
Az első rész teljesen igaz.! én is hatodik osztályos vagyok, és pont egy Zsoltika nevű fiúba zúgtam bele. De ő ötödikes. Ő is folyton a kis észjátszós haverjaival lóg.
Betti
2015. május 12.
ezzel én is így voltam vele 3 évvel ezelőtt de de hála égnek a kiszemeltem meg tette azt a bízonyos lépést amire vártam s már jövő hónap 27-én leszünk egy éve együtt.
Anna :3
2015. április 29.
En is hatodikos vagyok, szerelmes vagyok egy fiuba , ugy hivjak Roli es hetedikes . O is a meno fajtakhoz tartozik esetleg csak koszonni merek neki. :( Szerintem alig vesz eszre. Nagyon szeretnem ha lenne koztunk valami. De lehetetlen . :( Azt hiszi ,hogy olyan vagyok mint a tobbi lany. :(
Nem tudja ,hogy erzek valamit is iranta mert szerintem a baratsagunk is elszarodna :(
Saci
2015. április 10.
Ezzel ugyanígy vagyok,vagyis nem teljesen.Már 2. osztályos korom óta tetszik-szerelmes vagyok egy fiúba,aki jeleket küld nekem.Barátként tekint rám,vagyis alsóban már szerelmet vallottam neki,de abban maradtunk,hogy barátok leszünk.(Egyébként lány vagyok)Próbáltam elfelejteni,de nem ment....Mostanában pedig olyan jeleket küld nekem,amik a szerelemre utalnak...De nem értem.Neki kell megtenni az első lépést,de nem teszi.Nem tudom,mihez kezdjek?Ha talán újra szerelmet vallanék,és ő nem érezne semmit irántam,akkor attól félek,hogy már nem fog befogadni barátként sem.Mit tegyek?Segítsetek!!! <3
Szerelmes
2015. március 28.
Én is ugyenennyi idős vagyok! Velem is ez a helyzet! És az én kiszemeltemet is Zsoltinak hivják!!
Nono
2015. március 15.
Tudod ezzel ugyan igy vagyok én is hatodikass vagyok és ponzosan ugyan ez a helyzet...de reménykedni még lehet..*-*
lulu
2015. március 01.
Mármint, hogy az első felére gondoltam
lulu
2015. március 01.
Én is pont ugyan ennyi idős vagyok és ugyanígy vagyok ezzel.
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
2013. június 29.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat