szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. február 22.
Remenykedek
Remenykedek

Lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de ez az én történetem és úgy érzem muszály megosztanom veletek, így talán még tanácsot is kapok, ami nagyon jól jönne most nekem. A történetem így hangzik: "Van egy srác aki nagyon tetszik nekem.

Minden még oviban kezdõdött (ezelõtt 5-6 évvel és nem érdekel ha kiröhögtök) szóval amikor végeztem az ovival és indultam elsőbe akkor jártam egy fiúval az anyukája és az én anyukám kolléganők voltak. Amúgy a srác mamája itt lakik nem mesze tõlünk. A srác sok levelet írt nekem és én is neki. Minden nap, amikor apukámmal mentünk anyukámhoz és ő is jött az apukájával az anyukájához minden este találkoztunk. A vakáció nagy részét itt töltötte a mamájánál. Összesen 2 évet jártunk (ez tényleg gyerek szerelem) és aztán vége lett.

Mostanáig vagyis 5 éven át nem volt semmi. Annyit tartottuk a kapcsolatot, hogy Szia. Szia. Semmi más nem volt, már nem is nagyon jártam arra felé sem. Valahogy nem is voltam kiváncsi rá, de az igazi történet 2011. júliusában kezdődött. Emlékszem kedd este volt és elmentem az üzletbe. Amikor jöttem ki akkor a srác, az unokatesója, a tesóm és pár haver kint ültek az üzlet előtt. A srác utánam fütyült és utánam kiabált, hogy "Van barátod?" De én nem figyeltem rá és elmentem. Azután megkérdezte a tesómat, hogy van e barátom. A tesóm persze azt mondta, hogy tudomása szerint nincs, mire a srác azt mondta, hogy akkor most lesz.  Nem telt el 10 perc és jött a tesóm azzal, hogy menjek ki, mert keresnek. Megkérdeztem, hogy ki? Mire ő, hogy az a srác. Felöltöztem, meg minden, de valahogy még sem volt bátorságom kimenni. Aztán a tesóm megint jött, de akkor sem mentem ki. Amikor ki akartam menni már jött be a tesóm azzal, hogy hiába megyek, mert már haza ment. Másnap elmentem a barátnőmhöz akinek a szomszédjában épp a srác mamája lakott és így tudtam volna beszélni vele, de a mamája mondta, hogy ő haza ment. Másnap ráírtam msn-en és rákrdeztem a kedd esti dolgokra és mindent tagadott. A barátnőm épp akkor tartotta a szülinapját és meghívott engem is. Én persze kérleletem, hogy hívja meg a srácot is. Szóltam a srácnak, hogy meghívta a barátnőm szülinapozni, de nem akart jönni, mire nagy nehezen csak bele egyezett, A másik és egyben legjobb barátnőmnek rá egy napra vagyis vasárnap volt a konfirmációja és a srác oda is hivatalos volt. Na, de eljött a nagy nap. Szombat reggel már úgy ébredtem hogy mi van ha a srác nem fog eljönni a szülinapra. Én elmentem jót buliztam és bementem a szobába, mert untam magam. Ittam a kólát és tettem a zenéket, mire mindenki bejött azzal, hogy megjött, itt van, de én nem hittem el. Egyszercsak bejött a szobába és köszönt, hogy szia aztán rám mosolygott. Úgy meglepődtem, hogy kiejtettem a kólát a kezembõl, azután elkezdtünk dumálni meg minden és így hamar eltelt a nap. Azon vettük észre magunkat, hogy mindenki elment és már csak 5-en maradtunk. Õ bement a szobába és feltett egy jó számot amire elkezdtünk táncolni és énekeleni. Õ lehalkította a zenét és én rákérdeztem, hogy miért tette ? Amire Õ "Azért, mert szeretem a hangod" Majdnem elpirultam. Kis idõ múlva hazament és én is. Na de jött a vasárnap és mentem a barátnõm konfirmálására. A templomban velem szemben ült. A bulin nem szóltunk egymáshoz csak hülyültünk. Este sötétedés után kimentunk négyen és leültünk a lépcsőre és dumáltunk minden féléről. Nagyjából elmesélte az egész életét. Én persze nem untam, mert szerettem halgatni. Amikor indultunk haza, akkor én mentem elõl a tesómmal és a srác és egy haverja jöttek a hátunk mögött. Lefekvéskor elgondolkoztam azon, hogy milyen jó volt ez a hétvége. Azután tõbbet nem láttam. Még neten szoktunk néha beszélni, de semmi több.

Ez 2011-ben volt, most 2012-t írunk és azóta nem láttam nagy szerncsétlenségemre. Kiderült, hogy van egy csaja :(( ami persze rosszúl esett, de elgondolkoztam azon, hogy elvégre ő nem is tudja, hogy szeretem. Facebookon nincs kirakva, hogy kapcsolatban, a csajnak a képeit nem like-olta nem komentálta. Milyen járés ez? Na, de mindegy, én kitartok mellette és mindig szeretni fogom, mert ezt a néhány évet nem lehet olyan könnyen eldobni.

A szerelmes történetet beküldte: brokenangel

Hozzászólások
Eddig 2 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Noémi
2012. augusztus 20.
Csatlakozom az elöttem szólohoz.
Ne add fel,ez a legfontosabb.
Bebus
2012. február 25.
Szerintem ne add fel a remenyt mert a srac elobbb utobb ra jon h szereted...es ha vannak ojan barataid/baratnoid akiknek el mondtad a torteneted es ismerik a sract elobb utob csak al mondjak neki....Csak igy tovabb "SOHA NE ADD FEL A REMENYT "
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat