szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2014. január 21.
Szakítás majd szerelem...
Szakítás majd szerelem...

Sziasztok! Egy kis történetet írok le ami rólam szól. Kicsit régebben játszottam egy játékon Mester Minecraft a neve, most már utálom. Játszottam és egy fiú kérdezte, hogy: Ki akar szerepelni a vidimben? Megkérdezett engem is és azt mondtam, igen. Skypeoltunk nagyon izgultam, hogy mi lesz.

Aztán beszélgettünk megkérdezte, hogy járunk-e a játékon kívül. Azt mondtam igen. Szóval a csaja voltam. Jártunk... Majd gondolkottam 2 napot és arra jutottam, hogy szakítok vele, mert még korai és idegesítettek a nyálas dumái stb... Szakítottam vele, nagyon megviselte és ideges volt. Majd (ezt az oldalát nem ismertem) csúnyákat kezdett mondani, nem írom miket, ha szeretnétek elmondom írjátok komiba. Megviselte nagyon. Egyszer ráírtam, hogy nem felejtett-e még el. Azt mondta nem.Megkérdeztem miért, azt válaszolta hogy, mert szép vagyok és szeret. Majd megismertem egy másik fiút. Ó és azt elfelejtettem, hogy a barátnőmmel úgy neveztük el, hogy skypeos gyökér. De ő normális volt. Beszéltünk. Egyszer bekapcsolta a kamerát és én majdnem elájultam annyira jól nézett ki. Most tetszik nagyon. Mit tegyek? Hogy tudjam meg, hogy mit érez? Léggyszi írjátok meg komiba. Köszi!

A szerelmes történetet beküldte: Erika

Hozzászólások
Eddig 10 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Niki
2018. június 02.
Csak úgy kiváncsiságból kérdezem láttad már személyesen? Vagy találkoztál már vele? Mert ha nem akkor ,hogy lehet szerelem csak esetleg internetes szerelem se!!
GirlFlash
2017. február 15.
Nekem több pasim volt de marat egy:Simon a legjobb srác de az egyik barátnömnek is tetszet de Simon engem szeretet jobban és azt mondta hogy dose szakitunk. Életem párja let és azóta együt vagyunk
Izó
2015. szeptember 13.
Kèrdezzgess tőlle majd kèrdehd meg tőlle hogy van olyan lány aki tetszik neki ès ha azt mondja van akkor kèrdezd meg hogy ki ès ha azt mondja titok tuti te vagy !
Szasza
2015. július 31.
Szia
En szalitottam a volt pasimmal,es most nagyon jo baratok vagyunk. De o meg mindig szeret engem. Nem tudom hogy megprobaljam e vele meg egyszer vagy ne. Mert nagyon nyalasak a dumai neha :/ de o megert,es kedves velem. Csak nekem mas tetszik
Egyszer szeretem egyszer nem :(
Betti
2015. május 13.
szerintem találkozz vele és beszélj vele. azok alapján amit írtál van esély szerintem
Lina
2014. július 03.
Amúgy én 12 éves lszek kb 1 ,másfél hónap mulva. Ez az eset amit leírtam nem rég történt.Ja és nekem sajnos csak skype-om lehet,mert nem engedik meg a szüleim,hogy fészezzek,de az e-mail-t megengették csak még nem csinálnam,pont ezért apukám e-mail címét írtam be ,hogy hozzászolhassak a történethez.
Majd,ha csinálok e-mailt írok,de egyenlőre skyp-on jelöljete
Nevem skype-on:Hopihe6x6
Jelöljetek légyszíííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lina
2014. július 03.
Hello,én Lina vagyok és a minecraft-ot én se szeretem már pedig régebben(nem olyan régen)még nyomtam ezerrel.Na szóval nekem is volt egy minecraftos pasim,már mint aki minecraftozott,és én elösször úgy ismertem meg,hogy skypon beszélgettünk,de ő mindig bekapcsolta a kamerát. Az első alkalommal nagyon megtetszett.Amúgy úgy ismertem meg,hogy az öcsém aki mindjárt 8 éves ő is minecraftozik és onnan megismerkedtek.Az öcsémtől megkértezte,hogy akar-e résztvenni egy videójába.A tesóm igent mondott és én pont akkor mentem be a tesómhoz,mert szólni akartam,hogy az egyik barátja keresi,hogy el-e megy vele játszani meg fagyizni,de mielött a tesóm elment volna,gyorsan elmondta nekem,hogy ő szerepelni fog egy vidibe egy sráccal,és már skypén be is jelölték egymást az öcsémmel,na és akkor mondtam a tesómtak,hogy én is szeretnék ebbe a bizonyos videóban szerepelni,ő meg azt mondta,hgy beszéljem meg a sráccal,mert ő most megy.Nos odaültem a tesóm gépéhez és felhívtam,ő köszönt a tesóm nevét mondta,hogy szia .....!
Én mondtam,hogy én a nővére vagyok,és egymásnak bemutatkoztunk és megkérdezte,hogy minek hívom fel,én mondtam neki,hogy azért,mert úgy hallottam a tesómtól,hogy minecraftvideót forgatsz,ugye?
Ő:Igen akarsz benne szerepelni?
Én:Igen.
Ő:Te hány éves vagy?
Én:12 leszek nemsokára.
Én:És te?
Ő:Én is.
Én:Az jó.
És amikor beszélgettünk megkérdeztem,hogy ez milyen videó lesz?
Itt néma csend volt és újra megkérdeztem,majd remegő hangal azt mondta,hogy van két választás,az,hogy azt akartam igazából,hogy szerelmes videó lesz,de szakitottam a csajommal.Ezért egy olyan vidi lesz,hogy kalandorok vagyunk és legyőzünk egy gonoszat.
Én erre csak annyit mondtam,hogy :Aha.
És megkérdeztem,hogy mikor csináljunk.
Ő mondta,hogy szombaton. (szerda volt)
Én mondtam,hogy ha akarja leszek én a videóba csaj,ha mégis szerelmeset forgatnánk,már mint lennék.
Kérdezte,hogy tényleg?
Mondtam,hogy aha.
Ő kérdezte,hogy bekapcsolom a kamerát? (neki már bevolt kapcsolva)
Mondtam,hogy igen,mindjárt.
Amikor bekapcsoltam halottam hegy kis zajt a túloldalról,de nemfoglalkoztam vele.
Ő megkérdezte,hogy ki csaja lennék a videóban,meg azt is megkérdezte,hogy van-e pasim.?
Az elsőre azt mondtam,hogy mittudomén a másodikra pedig azt,hogy nemrég szakitottam vele,mondta,hogy ő is ígyvan vele (ezt emlitette korábban is )
Ő mondta,hogy milenne ha ő lenne a videóban a pasim.?
Erre én a boldogságtól majdnem felrepültem,mert cuki is volt,meg kedves is volt velem.Ezért azt mondtam,hogy oké legyen úgy ahogy akarod.Aztán mondtam,hogy az én gépemhez átmegyek és jelöljön be.
Én megmondtam a skype nevem:Hopihe6x6
Átmentem a szobámba a gépemhez és mér be is jelölt.
Mondtam magamban,hogy ez gyors volt,aztán beszélgettünk este 11-ig és elbúcsuztunk,de jóéjszakát kívántunk egymásnak mielött kiléptünk a skyp-ból,de megbeszéltük,hogy másnap ismét skype-zunk.És úgy is lett,másnap már reggel 12-kor hívott sky-on.Felvettem és megint,hosszas beszélgetésbe kezdtünk bele.amikormár egy jóideje beszélgettünk (kamera bevolt mind a kettőnknek kapcsolva)akkor egyszer már végre megkérdezte,hogy akarok-e igazábol a csaja lenni.?
Én erre nagyon örültem,hogy ezt megkérdezte,de mielött válaszoltam volna visszakérdeztem,hogy miért és te a pasim.?Ő mondta,hogy Hát igen,mert nagyon szép vagyok meg minden.Én mondtam,hogy rendben és,hogy persze,hogy akarok vele járni,már hogyne akarnék!Akkor mikor már javában dult kösztünk a szerelem akkor megkérdeztem,hogy amikor legelösször bekapcsoltam a kameát mi volt az a zaj amit hallottam.?
Ő csöndesen mondta,hogy szinte hátraesett majdnem,hogy mennyire tökéletes vagyok.Nagyon örültem ,hogy ezt mondta.
De egy idő után meguntam és szakitottam vele,most nincs pasim,de remélem egyszer majd megtalálom az igazit.
Szóval ami téged illet Erika beszélj vele sokat kérdezgesd,és ami a legfontosabb,ne csak magadról beszélj,legyél együttérző.Járja át a lelked az ő testét.
Sok szerencsét és sikert bisztos vagyok,hogy össze fogtok jönni.De ne hagyd,hogy kicsusszon a kezed közül!És még valami ne add magad könnyen!!!!
Ha valaki akar pár rémsztorit hallani,vagy szerelmes történeteket az jelöljön be skype-on A nevem tehát így van leírva Hopihe 6x6
Nagy H-val rövid o-val és egybe van az egész!!!
Tehát jelöljetek még az is aki csak úgy beszélgetni akar,vagy még például tanácsot akar az mind jelöjjön.Köszi.
Fiú vagy lány nekem tökmindegy,amúgy ha fiú és cuki akkor,ha akarja még össze is jöhetünk.
Na pápá majd jelöjjetek!!!!!!!!!!!
Petra
2014. április 29.
egy a lenyeg, ne higy el mindent, es ne add konnyen magad... ;)
xdiaa.
2014. április 07.
Érzed ha ő az igazi hidd el,tapasztalat:')
Dorina
2014. január 30.
szia :) először is sokat beszélj vele, találkozzatok és majd a viselkedése vagy éppen beszédjéből talán rájöhetsz arra, hogy tetszel e neki. majd kérdezd meg, hogy ő érez e irántad valamit? vagy éppen elmondhatod neki, hogy nagyon sajnálod mikor szakítottál vele, mert te aztán nagyon megszeretted(haígyvan) és mond el mit érzel.. de szerintem csak akkor mond el neki, ha vannak jelek arra, hogy tetszel neki :)
remélem kicsikét tudtam segíteni :)
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
2013. június 29.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat