szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2011. június 18.
Szenvedés
Szenvedés

Ez a történet, nem a szerelem jó oldaláról szól. A történetem inkább azt meséli el, hogyan jár az az ember, aki többet érez a legjobb barátja iránt. Arról a Srácról szól, akivel elsős gimis koromban találkoztam, Atinak hívják. Osztálytársak vagyunk, ahogy a mostani pasimmal is, akit pedig Petinek hívnak.

Az egyik bulin egymásba gabalyodtunk, Atival. De ekkor még csak barátként gondoltam rá, nem lett belőlünk több, pusztán jó barátok voltunk. De érdekes volt az egész vissza gondolva, mert sose tudtam neki hazudni, és valahol nem is akartam, ha baj volt mindig hozzá fordultam, és ő is így volt/van velem. Aztán valahogy jó időre el távolodtunk egymástól, néha még beszéltünk a másikkal de az szinte semmi nem volt. Az utóbbi 4-5 hónapba újra kezdődött minden. Msn-en beszélgettünk 10-11-ig. Úgy beszéltünk a másikkal, ami már szerintem, nem igazán fér bele egy baráti kapcsolatba. Elkezdtem többet érezni iránta, mint egy jó barát iránt, ezt ő is észre vette, de nem igazán tett ellene semmit. Nagyon nehezen tudtunk elszakadni a másiktól. Minden mozdulatáról tudtam, és ő is az enyémről. Ha nem mentem suliba, mindig jött az sms, hogy hol vagyok és, hogy hiányzok neki. Ha ő nem jött suliba én is írtam neki mindig, hogy jönnön be, mert nem jó nélküle, és ne kínozzon, erre válaszként azt kaptam, hogy nem kínozni akar, mert így magát is kínozza. Párszor Kincsemnek hívott, amit azért szerintem nem szoktak barátok egymás közt, persze engem nagy boldogság öntötte el olyankor. Boldog voltam amikor vele lehettem, és szomorú amikor nem volt a közelemben. Közben ő más lánnyal akart össze jönni, amiről tudtam, de a csaj mindig a kifogásokat kereste. Én persze biztattam, hogy ne adja fel, harcoljon a lányért, a szívem pedig majd megszakadt. Nem tehettem semmit hiszen ő is mást szeret és nekem is itt van a pasim, Peti, akit szeretek, csak rengeteget veszekszünk, szakítottunk is jó párszor, de a Ati erről is tudott hiszen mindig neki mondtam el ha baj volt.

Aztán eljött az a bizonyos hétvége amikor osztálykirándulásra mentünk, Ati sajnos csak később tudott csatlakozni mert dolgozott, de a lényeg, hogy jött és ott volt. Kerültük a másikat, féltünk hogy összegabalyodunk, mindezek ellenére, és ezt valahogy egyikünk sem akarta. A Petivel egész este veszekedtünk, Ati miatt, mert mellé ültem, és megmutattam neki azokat a képeket, amik addig készültek az osztály kirándulásról. Ez Atit megviselte, szomorú volt és ideges is, hogy ilyen a pasim. Hazafelé a kirándulásról, már érezhető volt, hogy eltávolodik, akkor még nem tudtam miért. Még próbáltam hozzá bújni, holott az agyam tiltotta a dolgot, de a szívem erősebb lett tőle. Mikor kiszálltam a kocsiból, Ati egyből visszaszállt, hogy még csak el se keljen köszönnie. Aztán másnap rákérdeztem, a legjobb barátnőm biztatására, hogy miért van ez. Akkor mondta el, hogy el akar tőlem távolodni, meg hogy túl közel engedett magához, és hogy ennek az lesz a vége, hogy valamelyikünk csak szenvedni fog. Volt egy elejtett mondata ami igen érdekesen hangzott: Ez évek óta csak szép álom, hogy mi együtt leszünk valaha is? Nem tudtuk megbeszélni a dolgokat, Atival annyiban maradtunk, hogy este még beszélünk, ami nem jött össze, mert be kellet menne dolgozni. Írtam neki egy sms-t amibe érezhető volt a sértettségem, ami azért valljuk be alaptalan volt. Ennyi állt benne: Szuper. Akkor már mi se beszélünk a nyáron. Legyen szép nyarad, és remélem összejössz a csajjal! Nem kaptam rá választ. Így mikor végzett a melóval írtam neki még egyet: Bocsánatot kértem az sms-ért és el mondtam neki, hogy hiányzik, hogy vele akarok lenni, és nem akarom elveszíteni őt. Erre se kaptam választ, így ma úgy határoztam, hagyom őt hagy élje az életét, és megpróbálok csak a barátja lenni. Nem tudom menni fog-e, de muszáj lesz, mert igaza volt, köztünk soha semmi nem lehet. A lány miatt és Peti miatt sem. Elrontottuk, én is Ati is, én ott, hogy többet akartam egy barátnál, Ati pedig ott hogy évek óta csak hallgatott arról amit érez. Talán majd egyszer még Én is írhatok nektek egy Boldog történetet, arról hogy megtaláltam az igazit és kisbabánk lesz. De addig marad mindaz ami van, talán egy barát aki boldog akkar lenni azzal a lánnyal aki csak eteti? és én azzal a fiúval aki miatt előbb utóbb úgy is szét megy. Ahelyett hogy megpróbálnánk együtt lenni Attival és szeretni a másikat.

A szerelmes történetet beküldte: Eszti

Hozzászólások
Eddig 2 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Eszti
2011. július 27.
Megértelek. Nekem nem lett volna szabad elmondanom neki mit érzek. A végeredménye az lett, egész nyáron nem beszéltünk, nem keresett eddig, én pedig nem merem őt felhívni. A Barátnőm szerint már van barátnője Atinak de ez egy 3. csaj.
Eddig jól el voltam nélküle, azt hittem túl tettem magam rajta. De rá kellet jönnöm hogy nagyon hiányzik:(
dónnyi
2011. július 25.
Nálam is hasonló a helyzet beleszerettem az egyik legjobb barátomba csak épp én soha nem voltam olyan bátor hogy elmondjam neki és szerintem nem is viszonozná főleg hogy időközben el is költöztek ennek már közel 6 éve de még most sem tuttam elfelejteni.
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat