szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. június 02.
Szeretem és ő is engem de a végzet hatalma lehet mást akar..:(
Szeretem és ő is engem de a végzet hatalma lehet mást akar..:(

Sziasztok! A mi történetünk úgy kezdődött, hogy volt egy barátnőm aki megkérdezte hogy mit szeretnék tőle Mikulásra, mondtam hogy egy pasit aki szeret és én is őt. Talált is egyet nekem, aki igen csak megfelelt nekem. Először december 9-én találkoztunk iskola után. Nekem 4 órám volt neki 5.

Egy ideje már beszélgettünk facebookon és elég aranyos volt, nagyon szinpatikus. December 9-én össze is jöttünk, minden reggel találkoztunk és pénteken délután egy hosszab időt együt töltöttünk. Így ment 3 hétig, aztán az én részemről beütött a galiba: felbukkant egy volt barátom! Megfenyegetett, ha nem szakítok barátommal nem valószínű, hogy egyben marad! Nagyon kibuktam, nem volt más választásom féltettem barátomat mindenkinél jobban, neki el sem mertem mondani, hogy megfenyegettek, pedig lehet meg tudtuk volna oldani.
Két hónap után a srácot aki megfenyegett elintéztem, hogy leszálljon rólam, elvonóra küldték. Új életet fog hamarosan kezdeni, mindent megbánt amit velem tett. Tamással elkezdtünk beszélgetni megint, mikor el mondtam neki, hogy mi történt és hogy nem azért szakítottam vele amit a levélben irtam neki, hanem azért mert megfenyegettek elég rendesen kiakadt. Nem csodálkoztam, hisz én is kiakadtam volna! Összejöttünk megint, annyira boldog volt a következő három hét.
Az egy hónap valahogy nem jön össze nekünk soha:( Megint szakítottunk, egyik legjobb barátja közölte, hogy hogy járhat egy olyan ocsmány csajjal mint én. Kicsit sem akadtam ki. Hát össze verekdtek, viszont Tamás nem tudta eldönteni, mit szeretne és szerdáig adtam neki haladékot ez vasárnap volt. Hétfőn már hívot, hogy velem akar maradni, de nekem vasárnap volt egy ki írásom: "Mit is várjak el tőled ha a haverjaid szemében nem tudsz megvédeni. Szerintem ha szeretsz valakit az életed árán is megvéded!" Egy cseppet bepipult rám. Szakítottunk megint, emiatt a kiírás miatt...:( Mikor kiléptem a helységből ahol álltunk ő elindult utánam, de nem ért utol és nem tudta azt sem, hogy szerettem volna-e ha utolér... hát igen szerettem volna! Mivel nagyon nagyon szerettem.
Mostanában megint egyre többet besszélünk és 2-3 hete találkoztunk. Igazábol nem tudtunk uralkodni magunkon és megcsókolt majd megkérdezte, hogy szerintem ő mit érez. Mondta neki, hogy lehet hogy szeret, majd megcsókolt még egyszer, megint megkérdezte akkor már biztosra mondtam hogy szeret. Ő erre nem monodott semmit belenézett a szemembe és megint megcsókolt. Viszont van egy lány akivel most kavar vagy együtt van. Tegnap láttam őket egy helyen majd belehaltam a fájdalomba..:( Nem tudom mit is kéne csinálnom kérlek segítsetek nekem!

A szerelmes történetet beküldte: Petra

Hozzászólások
Eddig 7 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
egy összetört szivü lány
2014. január 12.
hfg
Petraa
2013. december 22.
Szia, hát azóta eltelt egy kis idő, és legjobb barátommá vált a srác, mindent megbesszélunk, hát nem mondom h nem érzünk semmit egymás iránt még mostis! :) De így már sokkal jobb, mindent megosztunk egymással, és nagyon sokat nevetunk...:-) köszönöm segítségeteket! !:)
helenalena
2013. március 10.
Szia! Én is éreztem már ilyent! Tudom nehéz elhinni hogy tudom mit érzel de én tényleg tudom mit érzel! És biztos sokat sírtál sok fájdalmaid voltak... De nyisd fel a szemed és rá fogsz jönni hogy nem ilyen fiú az igazi! Mert tetszeni bármennyi ember tetszhet de csak egy valakibe lehetsz szerelmes!
Petraa
2012. november 19.
Az utolsó sorban levő kérdéses...az egy nagyon jó kérdés..:) Mai napig nem tudom...:/ Most nagyon jóban vagyunk, olyan barátság feeling...:) Furaa de már kezdek hozzá szokni azt hiszem:/
Móni
2012. október 24.
Szia! Szerintem ez a fiú nem érdemel meg téged. Ha igazán szeretne, nem lenne más lánnyal, így küzdened sem érdemes érte! A küzdelem a fiúk dolga, már ha ők nem is értenek ezzel egyet! Sajnos a mai világban a fiúkból teljesen kihunyt a romantika, de vannak még olyan romantikus fiúk akik küzdenének érted. De nem értem, miért is vagy te "ocsmány"? Ahogy a fiú haverjai mondták..
Petraa
2012. augusztus 28.
Helo! Azon voltam egészen sokáig, de most már nem tudom hányadán állok.... Szeretem ez tény de feladtam a küzdést..már ha lehet ilyet mondani..:/ Nem tudom ő mit szeretne, de nekem fontos volt, azis, meg lesz is...:) Sajnálom lehet nekem ezt dobta a gép...:(
Szandyka
2012. augusztus 05.
Szia szerintem ha igazán szereted akkor harcolj érted!Kérdezd meg hogy mit szeretne mégis igazábol töled !
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat