szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. július 01.
Talán nem lesz semmi belőle..:(
Talán nem lesz semmi belőle..:(

Az én történetem, 2010 novemberében kezdődött, amikor egy hozzánk közel lakó srác hazakísért. Az úton sokat beszélgettünk, telefonszámot cseréltünk és elköszönéskor kért tőlem egy puszit. Attól a naptól kezdve minden nap kaptam tőle sms-eket.

 Bippelgetett és ha összefutottunk beszélgettünk és mindig mosolygott rám. Ez 2011 áprilisáig így tartott, amikor kertipartyt szervezett, amire engem is meghívott. Egy egész napot töltöttünk együtt, s nagyon kedves volt. Úgy éreztem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz.
Az elkövetkező napokban nagyon sokat gondoltam rá, s alig vártam, hogy vele lehessek. Néhány héttel később véletlenül a fülembe jutott, hogy külföldre készül dolgozni és egész nyáron nem lesz itthon. Nagyon elszomorodtam, s napokig sírtam miatta, de neki nem mondtam meg, hogy én tudom hova készül. Két nappal az indulás előtt kihívott, leültünk a padra, megfogta a kezem, s elmondta, hogy ő elmegy, de minden héten fogunk beszélni. Nekem közben potyogtak a könnyeim. Mikor mindent elmagyarázott, letörölte az arcomról a könnyeket és megpuszilt, majd megölelt és elköszönt. Még külföldön volt, majdmen minden héten írt egy sms-t vagy felhívott. Egyik nap aztán kaptam tőle egy sms-t, hogy úton van hazafele, mert eltört a keze. Kettős érzelmek tomboltak bennem: örültem, hogy újra láthatom, de szomorú is voltam a keze miatt. Hazaérése után egy nappal rámbippelt, én visszabippeltem aztán semmi. Ez épp egy szombati napon volt. Vasárnap délután templomba mentem és a park egyik padján megpillantottam őt egy másik lánnyal. Összeszorult a szívem, s azzal próbáltam nyugtatni magam, hogy hátha van rá magyarázata.
Pár nappal később kaptam egy sms-t az egyik barátnőmtől, hogy azzal a lánnyal jár, akivel vasárnap láttam. Nagyon megbántott, de abban reménykedtem, hogy nem fog sokáig tartani. Ettől kezdve nem tudtam rá ugyanúgy nézni, s ezt ő észre is vette, s üzengetett a csajtól, hogy nagyon sajnálja a barátságunkat és azt, hogy én félreértettem a jeleket, mert ő soha semmit nem akart tőlem barátságon kívül. Soha nem válaszoltam neki, megpróbáltam elfelejteni. Egy évvel később a csaj megcsalta és szakított vele. Bár még mindig fájt, úgy éreztem, hogy újra van esélyem nála. Újra sokat beszélgettünk, s ismét kialakult köztünk egy barátság, de ez már nem volt olyan mint régen. Ő nagyon megváltozott. Ha olyan a kedve és csak ketten vagyunk, akkor felszabadultabban tudunk beszélgetni és nevetni, de ha valaki van a közelben vagy rossz a kedve, akkor csak éppen köszön és...ennyi. Viszont két napja ismét külföldre utazott, s csak 2 hónap múlva jön haza.
Most nagyon szenvedek, mert nagyon hiányzik. Szerintetek leszünk mi együtt valaha?

A szerelmes történetet beküldte: Nina

Hozzászólások
Eddig 3 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
flóra
2013. március 01.
a remény hal meg utoljára :)
Nina
2012. október 26.
Ééés újra én...augusztus végén hazajött a történetben említett srác. Még mindig nem tudom mit akar...de szerintem ő sem.! Néha összefutottunk, s olyankor annyira kedves volt. Közben megtudtam, hogy beszélt rólunk a legjobb barátjának...miért tette.?Ha nem érezne semmit, ha semmit nem jelentettem volna neki...Ám, mi talán soha nem leszünk együtt.Mert miután hazajött összejött egy csajjal...aki ilyen kis "mindenkit szeretek" csaj. Mikor megtudtam reménykedtem, hogy nm komoly a részéről...s mint később kiderült valóban nm volt az.! Aztán szakított vele, ,mert elmondása szerint, nem akarta, hogy nagyon beleélje magát a csajszi...s eközben velem mindig nagyon kedves volt.Aztán szakításuk után ... ismét összejött azzal a csajjal akivel a történetben is volt.Mit is mondhatnék ezek után? Ledöbbenten álltam a történtek előtt...Ám, egyik este észrevettem, hogy kerüli a tekintetem...annyira fájt, hogy nem akar észrevenni!Ééés most ismét külföldön van!Úgy ment el, hogy kapcsolatban volt...aztán egy hét múlva a csaj már egy másik sráccal volt!Most ismét egyedül van tehát.!A hab a tortán pedig az, hogy két napja találtam egy üzenetet a telefonomba tőle...fogalmam sincs hogy, hogy nem vettem észre.! Pedig még okt. 6-án küldte.! A szöveg: "Szia na micsi?"...de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy én nm válaszoltam neki.!:(((...lehet minden másképp történt volna.Ezt az üzenetet egyik delután 5kor kaptam...és éppen akkor este találkoztam vele egy klubban... akkor este kerülte, hogy találkozzon a tekintetünk.!Már nem tudom mi van? Nem értem!!!És...köszönet Móninak a hozzászólásért.!...aztán meg tudom, hogy ez a folytatás elég kusza, de most az érzéseim, a gondolataim is épp ilyenek!:(
Móni
2012. október 24.
Én a helyedben azt tenném, hogy úgy tennék mintha már nem érdekelne a srác, és akkor lehet kibontakozna magából és lehet köztetek valami..
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat