szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2013. november 09.
Több mint barát, kevesebb mint szerelem...
Több mint barát, kevesebb mint szerelem...

Új suliba kerültem. Nagyon féltem pedig nem ez volt az első iskola váltásom. Gyorsan beilleszkedtem, de mint mindenhol az én osztályomban is voltak olyanok akik 'menők' voltak, nem is törődtem velük...volt ott egy fiú is akiről azt hittem, hogy még a nevét se fogom tudni mig idejárok, de tévedtem...

Volt két barátnőm akikkel minden tanítás után együtt jártunk ki a buszmegállóba. Ott minden nap láttam azt a bizonyos fiút. A haverjaival volt folyton. Igazat megmondva már akkor is nagyon tetszett. Kérdeztem a barátnőimet, hogy beszéltek-e már vele. Mindkettőjük csodálkozva nézett rám, hogy miért kérdem hirtelen. Utána elmondtam nekik, hogy nagyon tetszik. Az egyik ismerte, igy egy közösségi oldalon megmutatta nekem... Elkezdtünk beszélgetni és nagyon félreismertem. Azt hittem, hogy bunkó meg flegma, de igazából nagyon aranyos és kedves. :) Sokat irogattunk és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Összebarátkoztam a legjobb barátjával is aki elárulta hogy a fiú aki nekem tetszik már foglalt. Akkor nagyon szomorú lettem, de továbbra is tartottam a kapcsolatot vele. Nagyon jóba lettünk.
Egy nap nagyon fura volt. Mikor a folyosón voltam az iskolában a legjobb barátja jött oda szólni nekem, hogy a fiú szakitott a barátnőjével. Magamban nagyon örültem, de sajnáltam is. Még a mai napig nem tudom miért szakitottak, mert rengeteg történetet hallottam amiből nem tudom mi volt igaz. Ezek után nagyon sokat beszélgettünk, irogattunk, hülyültünk...És mikor észbekaptam már tudtam hogy BELSZERETTEM. Egy nap el akartam neki modnani, mikor egy csaj elárulta hogy barátnője van megint. :/ ...Nagyon fura érzések jártak bennem, nem tudtam mit tegyek... DE ...Egy nap a suliban beszélgettünk és megpuszilt szájra az egész iskola előtt. Nagyon örültem, de nem értettem miért tette ha van barátnője. Akkor már nem bírtam és el kellett mondanom neki, hogy szeretem... Mikor leültünk a lépcsőre és beszélgetni kezdtünk először megkérdeztem hogy mi van a barátnőjével. Elmondta hogy összevesztek és hogy szakítottak. Amikor órára kelett volna már mennünk én elmondtam neki hogy szeretem... Nagyon örült neki, de nem mondott semmit csak rámnézett és megcsókolt. Összezavarodtam... De anyira boldog voltam hogy nem tudtam semmit modnani.
Ezek után rengeteget voltunk együtt. Mindenki azt hitte járunk, de erről még szó sem volt. Nagyon megszerettem de annyira hogy az leírhatatlan:):) De egy nap mikor kimentünk azt mondta, hogy mondani akarna valamit, de nem akar megbántani. Nagyon megijedtem hogy mit akar. Ültünk és akkor elmondta hogy ő még mindig szereti az első barátnőjét és ezért nem akar megbántani azért nem kérdezte meg, hogy járnék-e vele. Nem tudtam mit mondani csak mosolyogtam rá és eltereltem valahogy a témát. Az ő első barátnője már nem szereti, úgyhogy nagyon sajnáltam őt :/ ...Nagyon jóban vagyok vele azóta is sőtt egyre jobban.Nemtudom milyen kapcsolat van köztünk mert, olyan hogy egyszer több mint barát, de néha csak sima barát akivel jókat hülyülünk:) Én még mindig szeretem, de hogy ő mit érez remélem egyszer megtudom:)

A szerelmes történetet beküldte: Csak egy lány :)

Hozzászólások
Eddig 7 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Maris
2017. január 25.
Nnmbn
Baba♥
2017. január 03.
Nekem is hasonlít a történetem a tiedhez..de azthiszem hogy ő mostmár komolyan gondolja a kapcsolatunkat! Én is sikat küzdöttem hidd el amíg idáig eljutottam. Azt mondom neked is hogy ne add fel. Küzdj érte.
Betii
2015. augusztus 20.
Hát sok sikert kívánok neked!:)
pont az a igazság hogy meg tudom érteni a barátodat mert igazából én is most úgy vagyok hogy van egy srác és azért nem akarnak vele össze jönni mert én másba vagyok szerelmes. Hidd el jobb hogy így döntött a barátod;)
lehet át fogja gondolni a dolgokat és hát nagyon remélem hogy sikerül nektek!!!:)
Csoki ♥
2015. június 24.
Hát nagyon sajnállak... igazából nekem is hassonlít a történetem a tiédre... de ugy tűnik hogy mostmár komolyan gondolja amit irántam érez... és remélem, hogy össze jön... *.* ♥
szimo :-*
2015. február 22.
Sok sikert <3 @-}-- <3 <3
Leila
2014. augusztus 19.
Sok sikert:)!
joli
2014. augusztus 03.
Remélem nem fogsz csalódni az érzéseiben!!! Sok sikert kívánok nektek! :-)
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
2013. június 29.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat