szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. május 22.
Vakon szeretni
Vakon szeretni

Szerelem. Sokan azt hiszik, hogy tudják mi az, pedig csak beképzelik az elme játéka. Az én történetem egy olyan történet, mikor a saját elmém hagyot cserben és emiatt nem láttam tisztán. 17 éves fiatal srác voltam, a sportok jobban érdekeltek mint a nők, de egy nap egy csinos lány iratkozott át hozzánk egy másik iskolából.

Gyönyörűbb és szexibb lányt nehezen tudtam volna elképzelni. Nem mondom, hogy beleszerettem első látásra, mert nem lenne igaz, de megtetszet nagyon. Mivel akkoriban még nem értettem, olyan jól a nők nyelven féltem vele kikezdeni. Arra gondoltam egy ilyen fiú, mint én úgysem tud megszerezni egy olyan lányt mint ő.
Eltelt egy egész év, megkezdődöt egy új tanév és én is sokat fejlődtem ami a nőket illeti. Nem is tartott sokáig összejöttem vele. Egy hónapra rá le is feküdtem vele és beleszerettem, úgy mint egy zöld fülű gyermek. Édesanyámnak is bemutattam, amit addig soha nem tettem. Egy hónapig tökeletes volt minden a mennyben éreztem magam, úgy éreztem, hogy az életemben semmi gondom nem lehet többet. De tévedtem egy hónap utan minden átalakult egy rémálommá és onnan már lejtős volt az út. Kiderült, hogy a lány még mindig együtt van a volt barátjával. Az egészben a legroszabb az volt, hogy velem nem akart szakítani azt hazudta nekem, hogy a szülei nagyon szeretik a srácot és ezért vele kell legyen erőszakkal. Amilyen szerelmes voltam a szívemet követtem és nem a józan eszemet. Elhittem neki minden egyes szót. Azt csinált velem amit akart teljesen az övé voltam és ez így ment két évig, hogy én vele ő meg a másikkal. Hála a jó istennek valahogy erőt vettem magamon és szakítottam vele.
A szakítás óta három év telt el és még most se hevertem ki. Ami a legviccesebb az egész történetben, hogy most készül házasodni, de nem azzal akivel mellettem volt hanem egy harmadikkal. Nem tudom, lehet nem voltam elég jó neki vagy csak a sors akart velem így kitolni, de egy biztos azóta nem vagyok képes senkit se önfeledten szeretni.

A szerelmes történetet beküldte: Felix

Hozzászólások
Eddig 2 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
BellaDonna
2012. december 25.
Én még csak 13 vagyok, de hasonlóan érzek mint te, (bocsánat ha tegezlek, de ahogy olvastam csak öt év telt el, és nem vagy több 23-nál, ha nem tévedek). Én beleszerettem az egyetlen fiúbarátomba, de ő nem akar barátságnál többet. Én azt gondolom, ha őt nem szeretem, soha senkit, nem fogok, de nem adom fel, mert ha vége ennek a tanévnek 3 évig egy suliba fogunk járni. Nem tett velem semmi, rosszat, ezért nem haragszom rá, de nem tudom nem szeretni. Kitartást kívánok neked, remélem sikerrel jársz, és találsz egy olyan lányt, akit sokkal jobban fogsz szeretni, mint azt, aki így kitolt veled.
Móni
2012. október 24.
Hát ez igen szomorú történet... :(
Bizony vannak ilyen lányok... :\
Azt hogy nem vagy képes szeretni, azzal meg együttérzek, mivel belőlem is kiölte egy srác a szerelmet... De ő vert is, stb. inkább hagyjuk!
De amúgy ha ilyen kitartó vagy, (ami a mai világban ritka) akkor bizony sok lánynak szüksége lenne rád. :)
Hidd el nekem, én aztán tudom, hogy milyen helyzetben vagy most, de azt is tudom, hogy egyszer majd sokkal jobban fogsz szeretni egy másik lányt, mint ezt a lányt, aki így kicseszett veled.. És értékelendő a helyesírásod is! :D Ritka a fiúknál az ilyen helyesírás, szép! :)
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat