szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2011. október 26.
Váratlan meglepetés
Váratlan meglepetés

Úgy kezdődött az egész, hogy van egy fiú akibe szerelmes vagyok... Csak párszor beszélgettem vele, de ismerem. Egyik nap úgy gondoltam, írok neki egy levelet amiben mindent elmondok neki. Eleinte jól is alakult a dolog, de aztán nem nagyon mertem odaadni neki. Eltartott egy ideig, míg rávettem magam, hogy odaadjam.

Pechemre épp az 56-os forradalom miatt ünnepség volt, úgyhogy nagy tömegben kellett átadnom a levelet. Odamentem a székéhez és megrázogattam a vállát, mert nem nagyon akart reagálni, amikor megszólítottam a haverjai elkezdtek huhogni meg minden és mindannyian odafordultak hozzám, aztán megmondtam neki, hogy a levelet CSAKIS ő olvassa el egyes egyedül, nyújtottam neki a lapot de nem vette az adást, hogy megkéne fognia. Már harmadszorra mondtam neki, hogy vegye már el amikor végre rájött hogy mit kéne csinálnia, és elvette a levelet. Utána visszaültem a helyemre, tisztára elvoltam punnyadva a történtek után, alig kaptam levegőt. Amint igyekeztem előrefele bámulni a műsort, észrevettem hogy a haverjai állandóan hátrafordulgatnak és engem bámulnak, ami nagyon zavaró volt, tisztára kétségbe voltam esve. Amikor vége lett az előadásnak, próbáltam elkerülni őket, de aztán odajött a legjobb barátja és megkérdezte tőlem: "Te honnan ismered az Ádámot?" Erre a kérdésre nem tudtam válaszolni, egyszerűen nem ment, mert magam sem nagyon tudtam már. Osztályonként kellett felmenni a termekhez, hogy kezdődhessen a következő óra. Fel is mentünk a fizikához, és láttam, hogy épp ő jött ki, de mielőtt kiért volna az ajtón kidobott egy papírt a kukába. Nagyon megrémültem, teljesen azt hittem, hogy az én levelemet dobta ki... Az elkövetkező órában nagyon kivoltam, nem tudtam mit csináljak, még a legjobb barátnőm se tudott felvidítani. Aztán támadt egy "nagyon jó" ötletem. Igazából nem mondhatnám jónak, de nekem megfelelt, csak valami kifogást kellett találnom arra, hogy a kukában turkáljak... Meg is volt a nagy ötlet, "véletlenül" kidobtam a pendrive-omat a kukába, hogy megnézhessem hogy milyen papírt dobott ki. Nagy keresés után végignéztem minden papírt a kukában és kiderült hogy egyik sem az én levelem volt, mégsem azt dobta ki. Nagy megkönnyebbülés volt a számomra, utána pedig egy hatalmasnagy kézmosás és kézfertőtlenítés. Sajnos nem volt szerencsém a nap végén se, mert amikor éppen hazafele tartottam, pont találkoztam vele, de én még lementem egy másik utcán, hogy elkísérjem az egyik barátnőmet. Haza akartam telefonálni hogy jöjjenek le értem, de akkor derült ki hogy nincs is pénz a telefonomon, ígyhát gyalog kellett mennem... Visszafele mentem amikor megint találkoztam vele, de most távolról, mindkét alkalommal végig engem nézett és elég nyugtalannak tűnt. Végül ma a legmeglepőbb dolog történt. Éppen Facebookoztam, amikor rámírt az egyik osztálytársa, és elmondta hogy szerelmes belém, és hogy tetszem neki, tisztára lesokkolt az egész, és eszméletlen boldog voltam, remegett a kezem és majdnem elsírtam magam. Remélem veletek is történik ilyen csodálatos dolog :')

A szerelmes történetet beküldte: Ráhel

Hozzászólások
Eddig 1 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
Noémi :)
2011. október 26.
Ez nagyon megható ! :) Nagyon szép :) Én is most így vagyok, nem merem elmondani annak akit szeretek mert félek hogy nemet mond,valamikor én is meg kell tegyem
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat