szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes történetek

2012. április 13.
Viszonzatlan szerelem
Viszonzatlan szerelem

Egy közel 16 éves lány vagyok, és tanácsot szeretnék kérni tőletek. Tehát az én történetem: a fiút egy táborban ismertem meg, persze ott soha nem beszéltem vele. Talán ha jól tudom 3 táborban is voltunk mindketten, de egy szián kivül más nem hagyta el a szánkat.

2011-ben pedig itt nálunk szervezték meg a tábort, de én nem mentem, mivel külföldön voltam édesanyámmal. Mikor hazajöttem felmentem az iskolába és megláttam őt, egy nagyon különleges érzés fogott el, sejtelmem sem volt róla, hogy miért. Akkor épp volt barátnője. Telt múlt az idő. Megkezdődött a suli, több kapcsolatba belekeveredtem, és mivel megtudtam, hogy csak kihasználnak, minden önbizalmam elszállt, hogy én már csak ennyit érek? Csak ere vagyok jó, hogy mindenki kihasználjon? Ez az érzés egészen a földig tiport. Eldöntöttem, hogy nem lépek egy ideig kapcsolatba. Mikor megláttam, hogy fent van fbookon. Gondoltam ráírok, bár volt már olyan alkalom, hogy ráirtam, de nem szokott válaszolni. Most csodák csodájára felelt. Egész délután csak vele beszéltem. Hosszú beszélgetés után telszámot cseréltünk. Sms-eztünk, majd elég joban lettünk, rájöttem, hogy többet érzek mint egyszerü barátság, és nem vártam meg, hogy ö lépjen, rákérdeztem, hogy mi van köztünk. Ő pedig visszakérdezett, hogy miért kérdi minden lány tőle ezt, mert ez épp úgy függ tőlem is mint tőle. Mondtam neki ne haragudjon, félreértettem a dolgot és kérdezte, hogy én akarom hogy együtt legyünk? Mert ő akarja, így összejöttünk, de azóta alig beszéltem vele. Sms-t is csak este ír, ahogy tudom azért mert kevés smse van. Olyan fura mostanában, nem tudom hogy még szeret-e, vagy hogy szeretett-e valaha. A tesója szerint nincs más rajtam kivül, minden este kapok egy smst tőle, hogy szeret és hogy hiányzom neki, de nem tudom, hogy tényleg így is gondolja-e vagy csak azért mondja, hogy ne bántson meg. Minél hamarabb szeretnék találkozni vele, de a szüleim nem engednek el oda vonattal, bár tervezem hogy suli közben egyszer elmegyek, de csak úgy, ha egyszer eljön ő, mert nem mehetek elöször én hozzá. Bár a tesója azt mondta, hogy mondjam meg nimrinek, hogy azzal bizonyítsa be, hogy igazánn szeret, hogy eljön hozzám vonattal. Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Nagyon szeretem őt, és nem tudom elképzelni nélüle a jövőm. 4 hónappal fiatalabb mint én, de szerintem a szerelemben a kornak semmi jelentőssége. Szerintetek igazánn szeret? Amit még tudni kell róla, hogy elég csendes, és nem nagyon beszél senkinek magáról. Kérlek segitsetek!

A szerelmes történetet beküldte: Krisztina

Hozzászólások
Eddig 4 hozzászólás érkezett a szerelmes történethez!
krisztina
2012. május 16.
a szombaton talalkoztam is vle....volt nallam...egyszeruen csodas volt...jolereztem magam vle::::::::::)
krisztina
2012. május 09.
koszi csajok....hat kata szivesen meselek...amugy azota mar szkitottunk...de utanna egy kis ido utan talalkoztunk mivel egyutt toltottuk a majus egyet....igaz h semmit sem szoltam hozza,de nah,...es masnap este irt h megbanta,es h ki szeretne bekulni..hat persze h kibekultunk mert meg mindig szeretem ot...most egyutt vagyunk es azota taliztunk is...sztem szeret,mert nagyon aranyos volt vlm,es egyik vonatot is lekestette vlm h bar meg egy orat uljek ott vele!nagyon fantasztikus volt!:)koszi h segiteni probaltok:!de komojan:)...ojan jo ha az emberrel meg foglalkozik vlki:*nkd is koszonom vivcsj:*
Kata
2012. április 25.
Szia!
Szerintem szeret téged. Jó ötlet amit a testvére mondott neked. Ha igazán szeret ajándékot is visz neked, de ne agódj!
Tudnál nekem kicsit majd mesélni róla és akkor még több véleményt kapsz tőlem!
Próbálj meg vele minnél elöbb úgy találkozni, hogy odamegy és sétáltok akkor milyen hangulata lesz és a viselkedése milyen. Ha kedves, aranyos, jó a kedve akkor biztos, hogy szeret.
Ha pedig ezeknek az ellentetje akkor nem szeret. Kár lenne ezt mondani.
vivcsaj
2012. április 21.
sya.hát szerintem igaza volt a tesojának úgy be tudná bizonyitani hogy szeret de vigyázz mert az nem elég sajnos velem is elö furdult már hogy ilyet kértem el is jött meg minden de aztán kiderült hogy csak szimplán jól érzi magát velem.Tehát ha találkoztok vagyis elmegy hozzád arra te kell rá gyere hogy mit is érez irántad.és szerintem az esti sms ek a legszebbek mert utána már az ember nem nagyon csinál semmit úgy hogy nagy valószínűségel amikor lefekszik te vagy az eszébe.te vagy az utolsó gondolata.remélem segítettem.
Hozzászólás küldése
Neved: *
Email címed: *
Hozzászólásod a szerelmes történethez: *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
További szerelmes történetek
2015. január 22.
2014. február 02.
2014. január 30.
2014. január 27.
2014. január 21.
2013. december 29.
2013. december 26.
2013. december 23.
2013. december 11.
2013. december 09.
2013. december 01.
2013. november 16.
2013. november 12.
2013. október 28.
2013. október 27.
2013. október 12.
2013. szeptember 29.
2013. szeptember 27.
2013. szeptember 03.
2013. augusztus 19.
2013. augusztus 13.
2013. augusztus 13.
2013. július 21.
2013. július 01.
2013. június 30.
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat