szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes üzenőfal

Ha szerelmi bánatodat vagy örömödet szívesen megosztanád valakivel, esetleg tanácsra lenne szükséged, írd meg üzenőfalunkra. Ha a szeretettel, szerelemmel kapcsolatban bármilyen gondolatod támad, oszd meg velünk és az oldal olvasóival.

Neved*
E-mail címed*
Üzenet szövege*
Üzenet előnézete:
Ellenőrző kód*
(Írd be a képen látható karaktereket az alsó mezőbe!)
Az ellenörző kód és az e-mail cím megadása kötelező!
A *-gal jelolt mezők kitöltése kötelező!
Juhász Imre
2018. január 25.
Szeretlek Ildi néni
Rich
2018. január 09.
Szeretlek
Tel: 0754472669
Romania
[
Niki
2018. január 07.
Tehetetlenség

Az én történetem 2017 februárjában kezdődött. Egyáltalán nem ismertem még hiszen új osztály 32 ember fele osztály gyűlölete volt és van jelenleg is.Nem ismertem egészen Februárig. Csak annyit tudtam róla amennyit el mondott magáról a bemutatkozáskor. Hogy szeret aludni :D Aztán volt egy csaj akivel nagyon jóba lettem és ő jóba volt/van ezzel gyerekkel. Bemútatot neki. Nevettem a viccein Facebookon is volt olyan hogy hajnali 3.ig beszélgetünk. Márciusba be valottam saját magamnak is hogy szerelmes vagyok belé nincs vissza út. Mindent el mondott nekem. Én voltam a lelki szemetese. Aztán Március 30.án elmondtam a 2-legjobb barátnőmnek is köztük a csajnak akivel jóba volt. Ő mondta hogy ez nem jó ötlet mert neki kerek 6-napja kapcsolata van. Na itt történt az hogy én őssze törtem. Nem vedtem észre pedig látszott rajta. Sokal boldogabb volt sugárzott. Kevesebbet írt. Már nem avatott be semmibe egyre jobban eltávolodtunk. Persze amikkor úgy volt hogy szakít vele a barátnője akkor egyből rám írt és a véleményemet kérte. Én meg egyre ramatyul voltam. Suliba beszélgetünk még volt olyan hogy rá kérdezett a szerelmi életemre erre csak azt mondtam hogy az enyém esélytelen, persze faggatni kezted de nem feleltem neki. Most 2018.01.07-van. 1-hete volt olyan hogy egypárnak néztek minket. Adtól a naptol flört9lgetünk egymásal. Volt egy galiba a kapcsolatába ami ha jól tudóm 9 hónapja tart de én vissza löktem a lány karjaiba. Tőlem kért anácsott de én mondtam neki ne hagya veszni mert mindketten szeretik egymást.

A tanácsotokat kérem. Elfelejteni nem tudom mert iszonyatosan szeretem. Elmondani nem merem mert félek nem beszélne velem többet. Szerintetek mi csináljak? Válaszaitokat előre is köszönöm
selena gomez
2018. január 07.
bye selena gomez I'm drew seeley bye .
Jutlka
2017. december 16.
mi a
viki
2017. november 12.
Ez VELEM TÖRTÉNT!!!!!! volt egy baratom akit nagyon szeretem de a szuleim meg tiltotak hogy talakozak vele vagy valahogy fel vegyem vele a kapcsolatot es igy hat szakitanunk kellet de nem szakitotunk titokba meg beszelgetunk meg találkoztunk es a szuleim meg tutak igy hat tenyleg szakitanunk kellet es en nagyon depriszoba estem es el keztem magam vagdos ugy hogy a noverem ki hivta ram a mentoket meg a rendoroket es el vittek a korhazba a mentosok nem volt valami jo hely a zart ott voltam 2 hetig es anyu igy ez allat a 2 het allat ra jott hogy tenyleg szeretem ött es utolso nap ki jott be az en szerelmem tudom nem anyira szomoru de hat en annak tartom
Nadin
2017. november 01.
Sziasztok!Van egy fiu aki 8-as és én 7-es vagyok és hát mondanii nem vagyok sovány és hát nekem ő tetszik és egybe szoktunk néznii az iskolában de viszont szerintem nem tetszek mert sok olyan csini lány van az iskolában meg én kövér is vagyok ráírtam négyszer és nem válaszolt most még várom ,hogy válaszoljon de nem sok esélyem van mert jobb csajok vannak az iskolában és ő menő én meg nem vagyok az.szerintetek mit tegyek??
Moncsi
2017. október 21.
Sziasztok!!! 18 évnyi házasság után elhagyott a férjem. A házasságunk mar rég nem volt a régi de megpróbáltam helyre hozni. Az ő elmondása szerint ő is próbálta. A gondolkodásig el is jutott de tettekben ez nem nagyon jött le. 1hónapja időt kért tőlem hogy ösdze szedje a gondolatait és saját magát. Két hetet. Az első hét végén már egy másik nővel talalkozot de ő nem a nő miatt ment el és cucolt az anyukájához. Ha bolond lennék el is hinném. A következő hét hétfőn eljött és elvitt minden cuccát. Vagyus a ruháit. Annyit mondott így lesz q leg jobb mindenkinek. Csak a 16 éves fiúnkat és engem felejtett el megkérdezni. Azóta "szerelmesen boldogan" van egy olyan nővel akit két hónapja ismer. Az első hézen mikor elment olyan érzések jöttek elő bennem amiről mar azt gondoltam nincsenek......Szeretem a mai napig nagyon hiányzik nekem. Nekünk. Szeretném vissza kapni annak ellenére hogy ő aut mondta már nem szeret. Nem létezik hogy 18 évet így ki lehet törölni egyik napról a másikra. Volt ami volt én vissza várom még mindíg. Sosem foglalkozott velünk igazán. Sem velem sem a gyerekkel. A gyerekem saját szavait idézném fel aki 16éves: - Anya!!!! Apától tévézni és aludni tanultam meg!!! Ezard le!!!!!
De nem tufom sajnos........
Ők vígan kézenfigva sézálgatnak a városban én meg bele halok a fájdalomba. Azt mondta majd ő megismeri most a gyerekét. Hozzá kellbtennem gxakorlatolag 8-9 éve egyedül és a szüleimmel nevelem a fiamat mert ő külföldön dolgozott. Mikor hézvégenként itthon volt csak alvás tv gépezés telefonozás. Semmi közös program semmi nem volt. Mégis hiámyzik. Ez a nő aki most a "barátnője" nem ismeri sajnos. Én sem de utámna jartam kicsit. Úgy fogja hülyére venni ahogy csak akarja ez a bolond meg szerelmes. Legalábbis ezt gondolja.
-Anya!!!! Amilyen hülye vagy te még most is vissza fogadnád?
-Igen kisfiam mert leéltem vele 18évet!!! Nem eldobni kell hanem megjavítani!!!
Szerintem!!!!!
VISSZA VÁRLAK ATTILA
Zsolt
2017. október 21.
A fiu és a lány esete….

A fiunak családja van már rég nem túl jó a viszonya az asszonnyal csak kerülgetik egymást.
Egyik nap belép az üzletbe egy gyönyörü nő a fiunak azonnal megtetszik és úgy látszik a lánynak is megtetszik a fiu.
-amúgy a fiu tetováló egy városban a lány onnan kb 60 kilóméterre lakik egy másik városban.
A lány egyre sürübben jár volt mikor minden nap, és mindig tetováltat valamit magára.
Egyre többet beszélgetnek és egyre több közös dolgot fedeznek fel egymás életében.
Szép lassan összemelegedtek az idő folyamán míg a lány a fiúhoz járt közben pedig a neten is beszélgettek. Egy idő után a fiú megszólalt
- Én szeretlek és veled szeretném leélni az életem hátra levő részét
- Lány- Én is szeretlek mindent megtennék érted.
- Fiu- Én képes vagyok érted eldobni mindent és mindent megtenni, hogy szerethesselek és egymáséi legyünk.
Nagyon jól érezték magukat egymással mindenben nagyon jól kijöttek és úgy érezték mind a ketten, hogy megtalálták életük párját.
A fiu 19 éve házas de már rég nincs szerelem köztük. Viszont tiszteli és becsüli az asszonyt amiért kitartott melette ennyi ideig. Szeretné lezárni ezt a kapcsolatot.
A lány többet akart a fiutól azt szerette volna ha mindig együtt vannak együtt fekszenek és együtt ébrednek. A fiu is ezt szerette volna és megbeszélték hogy összeköltöznek.
Eközben az asszony megbetegedett és azt mondta a fiunak :
- Én most meg fogok halni érzem és a te lelkeden fog száradni és ezzel a tudattal fogsz élni.
Gyere vissza hozzánk mert tőled függ az életem. És feljelentelek és a gyerekedet sem láthatod soha többet. És hagyd ott ezt a kurvát és tudok mindenről ami köztetek folyik.
A fiu kétségbe esett nem tudta mi tévő legyen. Nem akarta, hogy a lelkén száradjon ilyen dolog.
Igy elment a szerelméhez és közölte vele ezt a hírt.
lány- Szerelmem tedd amit tenned kell.
Fiu- Szerelmem csak egy kis időt kérek míg mególdódnak ezek a dolgok és vissza jövök hozzád.
Lány- Rendben szerelmem
És így elbúcsúztak egymástól az estét a fiu a lánynál töltötte szerelemben és abban bízott, hogy kitart a szerelmük.
A fiu hazament és persze tette a dolgát ápolta az asszonyt aki persze nem halt meg hiszen csak egy rutinműtéte volt .
A lány eközben dolgozott és úgy döntött elmegy egy három napos fesztiválra, hogy ne ücsörögjön otthon. El is mondta a fiunak, hogy pár ismerősével elmennek . A fiu örült, hogy a lány nem búslakodik otthon magában. Habár nagyon sajnálta, hogy nem lehet a lánnyal de beletörődött.
És szenvedett tovább…
Egyszer csak arra lett figyelmes a közösségi oldalt böngészve, hogy a lány nagyon jól érzi magát xy nal kiposztolva képekkel ahogy egymásba karolnak. És még csak 1 hónap sem telt el!
A fiu nagyon kétségbe esett most mi van??
Kérdőre vonta a lányt aki annyit mondott :
- De én ezt mondtam neked, hogy összejöttünk de csak hétvégére meg bulikra ne érezzem magam egyedül és ne zakkanjak meg.
- lány- Mit vársz tőlem otthon ücsörögjek és masztizzak pornóra? Elhagytál ne várd tőlem, hogy bármeddig várni fogok rád. Úszom az árral…
A fiu iszonyatosan összeroppant nem tudta mi tévő legyen. A lány egyre kevesebbet beszélt vele és sokmindenre nem válaszolt már. De a fiu nem adta fel mert tudta, hogy ő élete szerelme és szüksége van rá. A lánynak ajándékokat küldött, rózsát vitt taxival és próbálta felfogni a dolgot és a kérdéseire választ kapni. De most miért??
Egyre kevesebb választ kapott és egyre jobban mardosta a bűntudat és a szerelem. És már megfordult a fejében az öngyilkosság is mert már nem bírta elviselni az iszonyatos fájdalmat és csalódottságot. De közben próbálta magában elfogadni a kialakult helyzetet.
A lány eközben elfogadta az ajándékokat látszólag örült is neki. A rózsákat pedig a szekrény tetején kiszáritotta és gyűjtötte.
Végül 3 hónap után közölte a fiuval nem szeretlek már sajnálom. A fiu eközben igyekezett az asszonnyal valamiféle békét kialakítani , hogy ne marják egymást és, hogy békében el tudjanak válni.
A fiu gyűjtött legalább egy szobára, hogy el tudjon költözni de a rengeteg kiadás melett lassan megy neki hiszen az asszony az egészségi állapota miatt nem tud dolgozni a fiu fizet mindent.
A fiu elhívta kvzni a lányt. Közölte Ő egy független nő nem tartozik senkinek beszámolóval És szivesen kvzik a fiuval. El ment találkoztak beszélgettek találkozáskor a lány megcsókolta a fiút. A fiúban felcsillant a remény hátha… beszélgettek habár visszafogottan a lány látszólag őszinte volt és közölte a fiuval . Nem szerelmes xy ba és nem is akar összeköltözni vele hanem csak úgy elvannak. Nem tudja mi lesz nem tervez semmit. Elbúcsúztak Csókkal. Folyamatosan tartották valamilyen szinten a kapcsolatot a fiu és a lány.
A fiu úgy döntött elhívja egy ebédre a lányt ha máshogy nem hát mint barátok. A lány közölte vele mit képzelsz nekem „pasim” van neked pedig családod nem akarok magyarázkodni…
A fiu tanácsot kért a lánytól most mi tévő legyek hogyan tovább? mihez kezdjek nélküled? amikor veled terveztem az életemet.
A lány tanácsa ennyi volt: ismerj meg valakit engem pedig majd elfelejtessz!
De a fiu ezt nem tudja megtenni képtelen rá. Senki nem érdekli és senkire nem tud ránézni. Mert halálosan szerelmes a lányba folyamatosan rá gondol minden másodpercben.
A fiu most tanácstalanul ál és kérdések pörögnek a fejében.
Milyen szerelem az ilyen ami ennyire hamar elmúlik? Igazán szeretett engem a lány? Miért csinálja ezt velem? Tönkre akar tenni? Bosszút áll??Miért szeretem ennyire ha ő ilyen velem? Csupán 3 hónapot kelett volna várnia miért nem bírta ki? Egy kóbor f…sz fontosabb egy lángoló szerelemnél?
Máté Eszter
2017. szeptember 11.
Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna.T.SZ <3
Lara
2017. szeptember 01.
Sziasztok,Lara vagyok.
Nemrég volt egy barátom, ő az igazi én érezem, tőkéletes,egy csomó közós van bennünk.
Csakhogy idióta voltam,elengedtem...
Megbántam,nagyon,de már nincs több esélyem.
Azóta egy csomót sírok,szerelmes történetekről ábrándozom, ,,milyen jó lenne HA vele és velem is történne ilyen, mert már sajnos nincs mi,csak ő és én.
Mindig ideges vagyok,szét harabdáltam a szám, egyfolytában rossz/veszekedős kedvem van, féltékeny vagyok mindenkire, még olyanra is akit nem szeretek.
01
02
03
04
05
...
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat