szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Szerelmes üzenőfal

Ha szerelmi bánatodat vagy örömödet szívesen megosztanád valakivel, esetleg tanácsra lenne szükséged, írd meg üzenőfalunkra. Ha a szeretettel, szerelemmel kapcsolatban bármilyen gondolatod támad, oszd meg velünk és az oldal olvasóival.

Neved*
E-mail címed*
Üzenet szövege*
Üzenet előnézete:
Ellenőrző kód*
(Írd be a képen látható karaktereket az alsó mezőbe!)
Az ellenörző kód és az e-mail cím megadása kötelező!
A *-gal jelolt mezők kitöltése kötelező!
Reni
2018. június 22.
Elkezdődött a suli jött egy új fiú az osztályba a legjobb barátnőmnek a haverja. Énis őssze barátkoztam vele elvoltunk hülyéskedésből közzeledet hozzám mindig becézgetet én meg valahogy bele szeretem mikor más lányal láttam el veszett minden reményem szét hullotam depis voltam mással akartam őt elfelejteni de nem ment mindénél jobban szeretem próbáltam őt elkerülni de nem ment mert követet mindenhova nem mertem bevallani hogy többet érzek iránta csak ki nevetet volna most hogy el ballagtunk kevesebbet gondolok rá de még mindig a szívemben van és nem tudom elfelejteni????
Gábor
2018. április 25.
Nagyon szuper oldal!
Liliána
2018. március 30.
Volt barátom szakított velem december 13-án, de még mindig hiányzik. És letiltott Facebookon is. De ahol dolgozunk ott elhiheti velem azt, hogy még mindig fontos vagyok neki.
Juhász Imre
2018. január 25.
Szeretlek Ildi néni
Rich
2018. január 09.
Szeretlek
Tel: 0754472669
Romania
[
Niki
2018. január 07.
Tehetetlenség

Az én történetem 2017 februárjában kezdődött. Egyáltalán nem ismertem még hiszen új osztály 32 ember fele osztály gyűlölete volt és van jelenleg is.Nem ismertem egészen Februárig. Csak annyit tudtam róla amennyit el mondott magáról a bemutatkozáskor. Hogy szeret aludni :D Aztán volt egy csaj akivel nagyon jóba lettem és ő jóba volt/van ezzel gyerekkel. Bemútatot neki. Nevettem a viccein Facebookon is volt olyan hogy hajnali 3.ig beszélgetünk. Márciusba be valottam saját magamnak is hogy szerelmes vagyok belé nincs vissza út. Mindent el mondott nekem. Én voltam a lelki szemetese. Aztán Március 30.án elmondtam a 2-legjobb barátnőmnek is köztük a csajnak akivel jóba volt. Ő mondta hogy ez nem jó ötlet mert neki kerek 6-napja kapcsolata van. Na itt történt az hogy én őssze törtem. Nem vedtem észre pedig látszott rajta. Sokal boldogabb volt sugárzott. Kevesebbet írt. Már nem avatott be semmibe egyre jobban eltávolodtunk. Persze amikkor úgy volt hogy szakít vele a barátnője akkor egyből rám írt és a véleményemet kérte. Én meg egyre ramatyul voltam. Suliba beszélgetünk még volt olyan hogy rá kérdezett a szerelmi életemre erre csak azt mondtam hogy az enyém esélytelen, persze faggatni kezted de nem feleltem neki. Most 2018.01.07-van. 1-hete volt olyan hogy egypárnak néztek minket. Adtól a naptol flört9lgetünk egymásal. Volt egy galiba a kapcsolatába ami ha jól tudóm 9 hónapja tart de én vissza löktem a lány karjaiba. Tőlem kért anácsott de én mondtam neki ne hagya veszni mert mindketten szeretik egymást.

A tanácsotokat kérem. Elfelejteni nem tudom mert iszonyatosan szeretem. Elmondani nem merem mert félek nem beszélne velem többet. Szerintetek mi csináljak? Válaszaitokat előre is köszönöm
selena gomez
2018. január 07.
bye selena gomez I'm drew seeley bye .
Jutlka
2017. december 16.
mi a
viki
2017. november 12.
Ez VELEM TÖRTÉNT!!!!!! volt egy baratom akit nagyon szeretem de a szuleim meg tiltotak hogy talakozak vele vagy valahogy fel vegyem vele a kapcsolatot es igy hat szakitanunk kellet de nem szakitotunk titokba meg beszelgetunk meg találkoztunk es a szuleim meg tutak igy hat tenyleg szakitanunk kellet es en nagyon depriszoba estem es el keztem magam vagdos ugy hogy a noverem ki hivta ram a mentoket meg a rendoroket es el vittek a korhazba a mentosok nem volt valami jo hely a zart ott voltam 2 hetig es anyu igy ez allat a 2 het allat ra jott hogy tenyleg szeretem ött es utolso nap ki jott be az en szerelmem tudom nem anyira szomoru de hat en annak tartom
Nadin
2017. november 01.
Sziasztok!Van egy fiu aki 8-as és én 7-es vagyok és hát mondanii nem vagyok sovány és hát nekem ő tetszik és egybe szoktunk néznii az iskolában de viszont szerintem nem tetszek mert sok olyan csini lány van az iskolában meg én kövér is vagyok ráírtam négyszer és nem válaszolt most még várom ,hogy válaszoljon de nem sok esélyem van mert jobb csajok vannak az iskolában és ő menő én meg nem vagyok az.szerintetek mit tegyek??
Moncsi
2017. október 21.
Sziasztok!!! 18 évnyi házasság után elhagyott a férjem. A házasságunk mar rég nem volt a régi de megpróbáltam helyre hozni. Az ő elmondása szerint ő is próbálta. A gondolkodásig el is jutott de tettekben ez nem nagyon jött le. 1hónapja időt kért tőlem hogy ösdze szedje a gondolatait és saját magát. Két hetet. Az első hét végén már egy másik nővel talalkozot de ő nem a nő miatt ment el és cucolt az anyukájához. Ha bolond lennék el is hinném. A következő hét hétfőn eljött és elvitt minden cuccát. Vagyus a ruháit. Annyit mondott így lesz q leg jobb mindenkinek. Csak a 16 éves fiúnkat és engem felejtett el megkérdezni. Azóta "szerelmesen boldogan" van egy olyan nővel akit két hónapja ismer. Az első hézen mikor elment olyan érzések jöttek elő bennem amiről mar azt gondoltam nincsenek......Szeretem a mai napig nagyon hiányzik nekem. Nekünk. Szeretném vissza kapni annak ellenére hogy ő aut mondta már nem szeret. Nem létezik hogy 18 évet így ki lehet törölni egyik napról a másikra. Volt ami volt én vissza várom még mindíg. Sosem foglalkozott velünk igazán. Sem velem sem a gyerekkel. A gyerekem saját szavait idézném fel aki 16éves: - Anya!!!! Apától tévézni és aludni tanultam meg!!! Ezard le!!!!!
De nem tufom sajnos........
Ők vígan kézenfigva sézálgatnak a városban én meg bele halok a fájdalomba. Azt mondta majd ő megismeri most a gyerekét. Hozzá kellbtennem gxakorlatolag 8-9 éve egyedül és a szüleimmel nevelem a fiamat mert ő külföldön dolgozott. Mikor hézvégenként itthon volt csak alvás tv gépezés telefonozás. Semmi közös program semmi nem volt. Mégis hiámyzik. Ez a nő aki most a "barátnője" nem ismeri sajnos. Én sem de utámna jartam kicsit. Úgy fogja hülyére venni ahogy csak akarja ez a bolond meg szerelmes. Legalábbis ezt gondolja.
-Anya!!!! Amilyen hülye vagy te még most is vissza fogadnád?
-Igen kisfiam mert leéltem vele 18évet!!! Nem eldobni kell hanem megjavítani!!!
Szerintem!!!!!
VISSZA VÁRLAK ATTILA
01
02
03
04
05
...
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
parkapcsolat