szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Húsvéti sms

Húsvétkor köszöntsd barátaidat, szeretteidet egy-egy rímekben, bölcsességekben és jókívánságokban gazdag húsvéti sms-sel. Mindenkit mosolyra derít.

Húsvéti sms
Beugrott egy nyuszika, azt súgta nékem: gondoljak azokra, kik kedvesek nékem. Eszembe jutottál Te, és a családod. Ezúton Boldog Húsvétot kívánok!
Húsvét van, Húsvét, rügy az ágon, kezünkben locsoló, szép az ünnep, jaj de gyönyörű! Áldott Húsvétot kívánok!
Falu végén aranyvessző, aranysárga rüggyel büszkélkedő, Őz és nyuszi körbeállja, tekintetük megcsodálja. Gondold azt, hogy én is ott állok, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Örömmel és büszkén keltem fel ma reggel, hogy meglocsoljalak sok-sok szeretettel. Sok házat bejártam, sok virágot láttam, de ilyet, mint Te vagy, sehol nem talátam! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Adjon a jó Isten, Boldog Ünnepeket! Mindenféle jóval, lásson el titeket! Üdvözlöm e szent ünnepet, a ház minden lakóját. Kívánom, hogy töltsék vígan, ennek minden óráját! Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Húsvét másodnapján az a kívánságom, e háznak népire ezer öröm, s annyi áldás szálljon!
Három kis nyúl ül a réten, mesebeli faluszélen. Előttük egy halom tojás, Húsvét táján ez így szokás. Boldog Húsvétot kívánok!
Ezt a tojást nem tyúk tojta, a húsvéti nyuszi hozta, essze-messze nyúlországból, régi-régi nyúlszokásból. Üzenetet küldött vele: Legyen Boldog Húsvét ünneped!
Húsvéti sms videó - Közeleg a húsvét
Itt van a Húsvét, itt van újra. A fiúk locsolkodással szállnak harcba. Kívánok sok-sok locsolót és boldog húsvétot!
Én kis kertészlegény vagyok, virágokat locsolgatok. De most locsolni nem tudok, ezért Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Vidám húsvét, víg ünnep, nyuszik velünk örülnek. Kicsi bárány, kiskacsa, minden gyerek mosolya kísérje a léptedet Boldog Húsvéti Ünnepeket!
Kicsi nyúl ül a kosárban, piros tojás az aljában, tetejében csoki, cukor, legyen nálad kicsi bugyor, abba gyűjtsed mind a kincsed, húsvét napján kapod mindet!
Nyuszi szívem dobban nagyot, haveromnak boldog napot, hallgassa meg a nyuszit és fogadja el a puszit!
Harangoznak húsvétra, leszakadt a tyúklétra. Kezdődik a locsolás. Nekem is jut majd egy tojás? Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Mosolyog a napsugár, mosolyog az ég is, locsolkodok, tojást kapok, s mosolygok majd én is. Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Itt a húsvét, s jön a nyuszi. Repül hozzátok egy nagy puszi. Ölelésem legyen veletek. Boldog és Áldott húsvétot kívánok mindenkinek!
hirdetés
Csibe, nyuszi, tarka barka, barikán a csengő rajta. Küldünk nektek hímes tojást kölnivizet és áldomást. Nárciszt a ház Asszonyának sonkát, tormát az Urának velőscsontot a kutyának.
Húsvét hétfőn korán kelek, sonkát, tojást eszegetek. Aztán gyorsan fölpattanok, és Boldog Húsvéti Ünnepet kívánok!
Masnis nyuszi vagyok egy új üzenettel: Tele van a szívünk tiszta szeretettel. Áldott ünnepeket kívánunk!
Tapsifüles nyuszikának nagyon sok a dolga. Piros tojást, hímes tojást szerteszéjjel hordja. Hordjad, hordjad nyuszikám, kéket is tarkát is, nekem is van egy kosaram, belefér még száz is. Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Útra kélt a város összes bikája, locsolkodni szerte a világba. Meghittség, boldogság, áldás és béke, legyen a családod örökös vendége. Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!
A sonkát, tormát told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre. Ragyogjon rád az ünnep fénye, melegítsen fel és emeljen az égbe.
Én még kicsike vagyok, többet nem mondhatok. Azt kívánja szívem, szám, legyetek boldogok Húsvét napján!
Húsvéti sms videó - Húsvéti üdvözlet
Kicsi csibe, nagy buksi, a tojásból most bújt ki, kémleli a világot, ilyet ő még nem látott… Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!
Egy kis nyuszi megérkezett hozott neked üzenetet: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Rügyezik az erdő, virágzik a táj, az orgonafán dalol egy tarka kismadár, azt énekli Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Masnis nyuszi vagyok, egy kis üzenettel: Tele van a szívünk tiszta szeretettel. Ezúton kívánok Boldog Húsvéti Ünnepet!
Felvirradott húsvét napja, eljöttem a locsolásra, keresem a ház lányait, megöntözném hajfürtjeit. Aztán kérem a díjamat, a szép hímes tojásokat. Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Feltűnt már a szép nap ragyogó fényével, Beállott a tavasz áldott érzésével. Újít a természet minden növényeket, gerjeszti mibennünk a szép reményeket! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Itt a Húsvét, vírit már az ibolya, kis kertünkben rátaláltam egy szálra. Megöntözöm, hogy el ne hervadjon, hímes tojás lesz ezért a jutalom! Áldott-békés Húsvéti Ünnepeket kívánok!
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
Anyáknapi versek
Eljegyzési versek
Valentin napi sms
Szülinapi sms
Névnapi sms
Húsvéti sms
Locsolóversek
Karácsonyi sms
Szilveszteri sms
Nőnapi köszöntő versek
parkapcsolat