szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

Valentin napi sms

A szerelmesek napjának őrületére, néhány éve még legyintettünk, de aztán egyre kevésbé tudtuk magunkat távol tartani Szent Valentin szenvedélyétől, akit keresztény hite miatt üldözött Claudius császár. Börtönbe vetette, ahol beleszeretett őrzője vak lányába, kinek látását sikerült vissza adnia. Hitét nem tudták megtörni, ezért halál várt rá. Szerelmétől nem búcsúzhatott el, egy lapra ennyit írt: a te Valentinod.
Emlékére az angolszász területeken Valentin napján képeslapokkal, titkos levélkékkel köszöntik egymást a szerelmesek.

Valentin napi sms

Valentin napon mindenki szíve nagyobbra dagad és senki nem feledkezhet meg szerelméről. Küldj egy valentin napi sms-t, még akkor is ha örökké rohansz és semmire nincs időd, hiszen a mai modern világban egy valentin napi sms csak egy pillanat az életedből, aki viszont kapja örökké megőrzi szívében.

Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett ajkamon... karomba zártalak, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz, s én szeretlek téged.
Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.
Mosolygó kis arcod látni akarom, megfogni kis kezed, s téged ölelni nagyon. Testemben érezni szíved lüktetését, üde kicsi lelked vidám nevetését.
Micimackó szereti a mézet, mert édes. S ha én lennék Micimackó jobban szeretnélek téged mint a mézet.
Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed, hiányzik egész tested, hiányzik tényleg! Bárcsak itt lennél s nem szenvednék már bárcsak azt mondanád itt várok rád.
Minden kincsem neked adnám, ha volna, de egyetlen kincsem Te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda!
Mi az? Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szívem, eláll a lélegzet és akivel ez történik, sms-t küld néked.
Valentin napi sms videó - Csaba Zsuzsa: A szerelem elér
Messze távol tőled, szomorú az élet, de szívem azt dobogja, hogy szeretlek téged!
Este ha lefekszel, nyisd ki az ablakot és keresd meg az égen a legszebb csillagot! Ha megtalálod, gondolj rám, mert akire gondolsz ő is gondol rád!
Neked egy jó éjt puszis üzeneted érkezett. Kérjük, hogy a cupp után hunyd le a szemed és álmodj az üzenet küdőjével. CUPP!!
Szerelmes a Nap a Holdba, a Hold meg a csillagokba, a csillagok a kék egekbe, én pedig a Te szép szemedbe.
Veled ünnep minden együtt töltött nap, veled ünnep ébredni, téged ünnep várni, veled ünnep álmodni, csak veled ünnep az élet!
Nagyon fáj, hogy nem lehetek veled, magányos kőszikla a hegy oldalán, boldogabb napokat ünnepel talán. Hiányzik kezemből meleg kis kezed, nagyon fáj, hogy nem lehetek veled.
Az első gondolatom rólad szól, mikor reggel felébredek. Majd a második, a harmadik is, s az összes. Végül este úgy kerülök ágyba, hogy egész nap téged szerettelek.
Millió puszit küldök én ám neked, szeretlek nagyon és boldog vagyok veled. S ha néha egyszer-egyszer rosszaságot teszek, akkor is mindig a te tündéred leszek.
Te azért születtél, hogy szeressenek, én azért, hogy téged szeresselek. S csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot adsz nekem.
Valentin napi sms videó - 31 legromantikusabb csók
Téged szeretni annyit jelent, hogy minden nap, minden óra, az élet minden perce valami csodálatosat hozhta, amit csak veled érdemes megosztani.
A csillagos égbe suttogom neved! Rád gondolok, s könnyes lesz a szemem! Szomorú a szívem, ajkam elnémul... Szeretlek téged kimondhatatlanul!
Egyetlen szót mondj nekem egy fáradt szomorú hétköznap reggelen. Egyetlen pillantással biztass, egyetlen mosollyal ringass, s ez a nap lesz a legszebb ünnepem.
Azt adom, mi legnagyobb, a szívemet, mi útra kelt és felkutatta a tiedet, rejtsd el, őrizd értem kedvesem, és tied leszek és te leszel a mindenem.
Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon.
Keveset írok, de többet gondolok, mert szeretlek és rád gondolok. Mit írjak és mennyit? Szeretlek, csak ennyit. Mit küldjek én neked? Egy sms- t, melyből értheted, hogy igazán szeretlek!
Közeleg az éjszaka, eljön az álom, de én most mégis máshová vágyom. Fellegekbe szállni, mint madár szeli az eget, bajban és örömben ott lenni veled!
Valentin napi sms videó - Linkin Park: Valentine's Day
Sorsunk egybeforr, vigyázol rám és együtt megyünk tovább az élet viharában. Köszönöm, hogy szeretsz, hogy hiszel nekem, s hogy megosztod velem az életed.
Ülök ablakom előtt csendesen, minden gondolatom rólad szól kedvesem. Szívemből hirtelen előtör egy vallomás, téged szeretlek és senki, de senki mást.
Eljöttem érted, mert szeretlek téged, mert reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjen. Hogy átöleljelek, magamhoz szorítsalak, tüzes ajkammal lágyan csókoljalak.
Szeretlek nappal, szeretlek éjjel, soha el nem múló szenvedéllyel. Szeretlek nyáron, szeretlek télen, ugyanúgy álmomban, mint ébren. Néha komoly, néha játék, veled minden nap ajándék.
Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.
Szeretnék a szél fuvallatával simogatni, a nap sugarával melegíteni. Szeretnék én a levegő lenni, mert így mindig veled tudnék lenni.
Csend van és nyugalom, csak szívem dobbanását hallom. S hogy mit is dobol nekem? Hiányzol, miért nem vagy most velem?
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
Anyáknapi versek
Eljegyzési versek
Valentin napi sms
Szülinapi sms
Névnapi sms
Húsvéti sms
Locsolóversek
Karácsonyi sms
Szilveszteri sms
Nőnapi köszöntő versek
parkapcsolat