szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

karácsonyi sms

Karácsonykor mindenki szívét megtölti a béke és a szeretet. Ha távol vagy valamely családtagodtól, szerettedtől kedveskedj neki egy karácsonyi sms-sel. Mi összeválogattuk neked az általunk legigazabbnak, legszebbnek, legmeghittebnek vélt karácsonyi sms-eket.

Karácsonyi sms
Időt most is meseszépet, ablakotokba téli képet, ajtótok elé fehér bársonyt... Így kívánok szép Karácsonyt!
Irigykedve figyel most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Csilingel a csengő, szikráznak a fények legyen jó karácsonyod s egy jobb éved!
Eljött a nap amire vártunk nem esett hó mégis fáztunk. Itt van a tél itt egy ünnep Mennyországból kisangyalok jönnek, hoznak békét és szeretetet. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal, ki leszállt az égből. Füledbe súgja mit szívből kivánok, de leírom én is: Szép Boldog Karácsonyt!
A távoli hegytetőn csillag táncol a havon, szobákba gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességbe,csenbe! Boldog Karácsonyt!
Jégvirág ragyogjon mindegyik ablakban, gözölgő kalácsból jusson az asztalra, legyen sok ajándék, szívből kivánom. És hogy örömökben gazdagon teljen a Karácsony!
Karácsony éjjelén ezer csillag ragyog. Boldogság tölt el aprót és nagyot. Angyalkák hada száll alá lassan Kellemes Karácsonyt, suttogják halkan!
Karácsonyi sms videó - Neoton Família: Ha elmúlik karácsony
Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Erdő szélén ezüst fenyő, hamvassággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt Kívánok!
Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre a házad, érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat. Boldog Karácsonyt Kívánok!
Nincs édesebb ünnep a vilgáon, mint a hamvas, csillogó karácsony. Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Áldott Karácsonyt Kívánok!
Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot. Ajándékot, szeretetet, s mindent ami fontos neked. Ajtód elé fehér bársonyt Békés Boldog Karácsonyt!
A békesség angyala suhan át az égen, a reménység csillagát tartva a kezében. A szeretet fényét szórja le rátok, Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!
Puha,fehér takaró borítja a tájat, karácsonyi illatok töltik be a házat. Hozzon a Jézuska minden jót és szépet, és Boldog Ünnepeket Kívánunk mi nektek!
hirdetés
Útra kelt az erdő ezer fenyőfája, örömet szerezni szerte a világba. Szeretet és béke, ez legyen családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!
Mit írhatnék ma neked? Sok szépet és kedveset, küldöm ezt az sms-t, hogy mosolyogj egy keveset. Többet most nem írok csak Boldog Karácsonyt Kívánok!
Csillag fénye, gyertya lángja, mind megannyi üzenet, szeretetben békességben töltsétek az ünnepet! Boldog Karácsonyt!
Szálljatok le betlehemi angyalok, zörgessetek meg ma este minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek, Békés Boldog Ünnepet!
Kis szobámban fenyőfa áll, díszitgetem szépen, közben-közben gondolkodom eszembe vagy éppen. Mert fontos a család és a barátok, ezúton is Boldog Karácsonyt Kívánok!!
Angyalok az égből, szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepeket!
Hópihécske száll az égen, kiscsengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénnyel énekelnek. Mosolyogva mondják néked, Békés Boldog Ünnepeket!
Távolság már nincsen, új idők járnak, vidám kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet: Boldog Karácsonyt így Kívánok Néked!
Karácsonyi sms videó - Ady Endre: Karácsony, Előadja: Szabó Gyula
Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon, legyen Békés Boldog Ünnepetek, szívemből kívánom!
Égből jött angyalok, járnak titkon köztetek. Osztanak békét, csendet és még több szeretetet. Kívánom legyetek boldogok és legyen szép karácsonyotok!
Karácsonykor ragyogjon fel, sok kis gyertya lángja, s vigye el a szeretetet családod otthonába: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Suhanó szán fut, ropog a friss hó, fényvörös úton csillog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a Karácsony!
Leszállt egy angyalka, s azt súgta nekem gondolj ma azokra akik szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és a családod, ezuton kívánok Békés Boldog Karácsonyt.
A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe! Kellemes Karácsonyt!
Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ, gyönyörű! Áldott ünnepet!
Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
Anyáknapi versek
Eljegyzési versek
Valentin napi sms
Szülinapi sms
Névnapi sms
Húsvéti sms
Locsolóversek
Karácsonyi sms
Szilveszteri sms
Nőnapi köszöntő versek
parkapcsolat