szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

szilveszteri sms

Szilveszterkor a buli hevében is gondolj barátaidra, családtagjaidra, szeretteidre és küldj nekik egy szilveszteri sms-t. Mi összegyűjtöttük számodra a vicces, pikáns, bölcsességben bővelkedő, jókívánságokban gazdag, legjobb szilveszteri sms-eket. Ha úgy gondolod éjfélkor már nem tudsz elküldeni egy szilveszteri sms-t, gondoskodj róla addig amíg képes vagy rá, de egy szilveszteri sms-re mindenképpen legyen időd.

Szilveszteri sms
Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre!
A mai szebb, mint más, a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki, ameddig lehet! Boldog új évet!
Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyitja szívedet, lelkedet, kivánom tegye szebbé 2010-es évedet! B.Ú.É.K!
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.Ú.É.K!
Harmatozzék reád istenáldás bőven, virradjanak szebb napok rád az új esztendőben. Boldog újévet kívánni jöttem én, ennek a szép téli napnak sugárzó reggelén. B.Ú.É.K!
Közlöm mindenkivel aki 2009-re minden jót kívánt smsekben hogy semmi sem teljesült belőle, úgyhogy 2010-re inkább pénzt vagy üzemanyag utalványt küldjetek.
Itt az új év, új jót hozzon! Régi jótól, meg ne fosszon! De ha új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! B.Ú.É.K!
Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőre!
Szilveszteri sms videó - Cserháti Zsuzsa: Különös Szilveszter
Eljött a nap, mely lezár egy évet. A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, mindenkire boldog új esztendő várjon!
Langy esőben, tömör ködben holt részegen mély gödörben szilveszternek nehéz napján négykézláb az árokpartján átölelem a világot Boldog Új Évet kívánok!
A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! Kívánok Boldog Új Évet!
Kívánok neked: 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, 31536000 másodperc szexet! B.Ú.É.K!
Egy angyalt küldök Neked! Tegye szebbé életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok!
Sivikolnak a malacok trombita hangja szól így jelzik az új évet: Kívánok minden jót!
Eljött hát az óév utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja. Koccintunk hát az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben!
Ma be fogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.Ú.É.K!
hirdetés
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok: Boldog Új Évet Kivánok!
Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne de maradjunk az sms-be! B.Ú.É.K!
Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2010-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! B.Ú.É.K!
Újjévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnal előtt ne kerülj az ágyba. Durranjon a pezsgő, szóljon az ének, így kívánok néked Boldog Új Évet!
Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rád a szerencse. Sikert és gazdagságot, békét és boldogságot, az új esztendőre. B.Ú.É.K!
Szilveszter éjszaka minden jót kívánok, ahova csak lépel nyíljanak virágok. Még a hó felett is virág nyíladozzon, dalosmadár zengjen, minden rózsabokron. Legyen szép, legyen jó, legyen minden bőven, száljon rátok áldás, ebben az új évben.
Tervekhez szerencsét, munkádhoz kedvet, minden földi jóból a legkedvesebbet. Kérem a jó istent küldjön áldást rátok, hogy az új év minden napján vigyázzon rátok!
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. B.Ú.É.K!
Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.Ú.É.K!
Tompul már a csillagszóró fénye, búcsúzik az Ó esztendő, jár az idő gépe. Halkan cseng a csengő, elnémul a hangja, mert itt van már a szilveszternek napja. B.Ú.É.K!
Konfettik hullanak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az Ó évet. Trombiták hangja hasítja a csendet, igy köszöntik éjjel az újszülött évet. B.Ú.É.K!
Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is Boldog Új Évet Kívánok!
Ha nem is vagyok ott testben ott leszek egy sms-ben. Felejtsd a rosszat, várjad a szépet így kívánok neked Boldogabb Új Évet!
Kristálygömben téli álom, szerte foszlik, ha megrázom. Hópelyhek szállnak ki belőle, tündérek táncolnak előtte. Csillógó szemmel rád néznek, Kívánnak, Boldog Új Évet!
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
Anyáknapi versek
Eljegyzési versek
Valentin napi sms
Szülinapi sms
Névnapi sms
Húsvéti sms
Locsolóversek
Karácsonyi sms
Szilveszteri sms
Nőnapi köszöntő versek
parkapcsolat