szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

szerelmes sms

Ha szeretnél kedveskedni szerelmednek, de nincs sok időd küldj egy szerelmes sms-t az áltaunk összeválogatottak közül, hiszen a mai modern világban egy szerelmes sms megírása csak egy pillanat az életedből, aki viszont kapja sokáig megőrzi szívében.

Szerelmes sms
Mikor mellettem vagy:
Az életem olyan színes,
Mikor mellettem vagy akkor vagyok ám igazán vicces,
Jobb a kedvem jön az ihlet.
Amikor rád gondolok írok egy verset,
El nem tudom mondani, hogy mennyire boldoggá teszel,
Az életem te vagy és te is leszel!
Az életem nélküled színtelen lenne,
És boldoggá akarlak tenni ezert érzésemet leírtam egy SMS-ben!
M.Norby: Mikor mellettem vagy
Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság. Kár, hogy álmodom.
Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem!
Azt hittem ilyen soha nem történhet meg velem. Azt hittem sikerül elkerülnöm, hogy újra megtörténjen. De mégis megtörtént. Szerelmes lettem! Őrülten szerelmes.
Szerelmem, miért nem vagy itt velem? Életem így kész gyötrelem! Jöjj hát, s szeress, csókolj! Szerelmes szavakkal bókolj! Imádj mindig s ne csak a mai nap, mikor minden szerelmes virágot kap!
Erős a sodrás és elvisz az ár. Szeretnék szívednek szerelmet szeretni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni. Szólj szaporán szerelmes szavakat szerelmem száguldó szavával.
Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.
Szerelmes szívem számodra szabad, szárnyaljon szívembe szerető szavad, szikrázzon szerelemtől szép szemed, szerelmes szívem szüntelenül szeret.
Légy napsütés, édes remegés, beteljesült vágy, szerelmes láz, örök érzelem, szívemnek édesem...
Gondolj rám ha leszáll az est, gondolj rám ha szíved szerelmes, engem is téged is meggyötört az élet, de én ma is szeretlek s nem feledlek téged!
Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez, mint a valóság. Kár, hogy álmodom.
Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem.
A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.
Amikor megláttalak nem kellett más, te voltál nekem a szívdobbanás, úgy vártam rád, ahogy még soha senki más, mégsem jött el az a szerelmes láz.
Szerintem szívből szeretni szabad, szerelmi szózat szívemből szakad, szólj hát szaporán szerelmes szavakat, szerelmünk szirmai százfelé szakadnak!
hirdetés
Szeress úgy, ahogyan én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki a szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből.
Írok, írok, kombinálok. Három tollat összerágok. Mégse tudok egyebet, csak annyit, hogy szeretlek.
Szeretlek téged, mint éj a holdsugarat; mint virágos napot az alkonyat; mint sivatagi vándor a harmatot. Úgy szeretlek én!
A Nap szereti úgy az óceánt, mint én mosolygó lépteid. Úgy szeretlek, mint szomjazó a harmat friss cseppjeit!
Szeretnék szép álmokat kívánni, szorosan hozzád bújni. Két kezemmel átkarolni, figyelni téged, mondani, szeretlek!
Én esküszöm, hogy téged szeretlek, s el nem hagylak, míg szívem dobog. S a szívem, ha majd el is temetnek, a síron túl is szeretni fog!
Ha megfoghatnám két kezedet, nézhetném a szép szemedet, füledbe súghatnám kedvesen, szeretlek téged kedvesem!
Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged, ennyi az egész!
Szeretlek imádlak az ágyba meg kivánlak ha nem jössz magadtól magammal cibállak!
Szeretelek téged mint fü a rétet mosolyod hangod ölelésed!
A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.
1
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
Anyáknapi versek
Eljegyzési versek
Valentin napi sms
Szülinapi sms
Névnapi sms
Húsvéti sms
Locsolóversek
Karácsonyi sms
Szilveszteri sms
Nőnapi köszöntő versek
parkapcsolat