szerelem kalkulátor
Neved:
Szerelmed neve:
Biztos, hogy ezt akarod?
Egy próbát talán megér!
Akár szerelem is szövődhet!
Tökéletes szerelem!
Igazi álompár vagytok!
Mindkettőtök nevét add meg!
Anyáknapi versek
Nőnapi köszöntő versek
Eljegyzési versek
Szerelmes történet küldés
Címkék

szerelmes sms

El szeretném mondani, hogy szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.
Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad.
Vannak olyan pillanatok az életben, amikor annyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni.
Ha a csókok esőcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdőt küldök. Ha a szerelem örök az örökkévalóságot küldöm neked!
Nem kell a csók, nem kell a szerelem csak arra kérlek bocsáss meg nekem!
A szerelem olyan, mint a fa. Magától növekszik, mély gyökereket ereszt egész valónkba és néha tovább zöldül a szív romjain!
A szerelemnek áldása, hogy kettőnek a lelke egy! Ha külön él a két lélek, csak két holtest ölelkezik!
Te légy a tűz, te légy a kárhozat, te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, te légy a végzetem, te légy az álmom, te légy az életem!
Valakit megszeretni egy perc is elég, valakit elfelejteni egy élet is kevés. Legyen az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.
Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett az ajkamon, karomba fűztelek, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz és én is szeretlek téged.
Hidj mindent, csak azt ne, hogy feledlek. Feledj mindent, csak azt ne, hogy szeretlek.
Szeretlek, mint maci a mézet, szeretlek, mint virág a vizet, de senki sem szeret úgy, ahogy én szeretlek Téged!
Szeretlek Téged mint éj a holdsugarat, mint virágos napot az alkonyat, mint sivatagi vándor a harmatot. Úgy szeretlek én!
Szeretlek mert szeretlek, imádlak mert imádlak, szép vagyok mert szép vagyok, szép vagy mert szeretlek!!!
hirdetés
Az égre nézek és a hullócsillagok záporában könnycseppek gördülnek végig az arcomon… a kívánság temérdek: Téged szeretnélek, mert Szeretlek, és félek, elveszítenélek!
Szeretnék az lenni, ki téged átölel, szeretnék az lenni, ki ajkadra csókot ad. Szeretnék az lenni, ki téged szeret, és ha én jelenteném neked az életet!
Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged, ennyi az egész!
Gyönyörű álmom volt az éjjel, egy csillag szeretkezett a holdfénnyel. De ez nem álom, hanem valóság. Ott én voltam és te.
Igazán szeretlek, láthatod szememben. Igazán szeretlek, mindent feledve… Szeretem a szemed, mert láttam magam benne, s láttam, hogy én vagyok igazán szeretve!
Őszi éjjel álmodj csodaszépet. Álmodd, hogy megcsókol egy barna lány téged! Átölel karjával és azt súgja néked: Ugye nem haragszol, hogy szeretlek téged!
Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszajön hozzád, biztosan a tiéd. Ha nem jön vissza, akkor sosem volt a tiéd.
Ha valakit nagyon szerettél, elfelejteni nem fogod. Helyébe más jön, de őt szeretni már úgysem fogod.
Több vagy nekem, mint gondolod. Bár ezt érzed s tudod, lángoló szívem, mely érted dobog, szeret téged s örökké szeretni fog
3
hirdetések
  • Szeretnéd elkápráztatni a párodat?
  • Sparklingo - Akarj több lenni!
Te mivel bővítenéd ki oldalunkat, ha van ötleted írd meg nekünk!
Anyáknapi versek
Eljegyzési versek
Valentin napi sms
Szülinapi sms
Névnapi sms
Húsvéti sms
Locsolóversek
Karácsonyi sms
Szilveszteri sms
Nőnapi köszöntő versek
parkapcsolat